Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Bitdefender Antivirus Plus 2020

Bitdefender Antivirus Plus 2020
€ 19,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Bitdefender
  • 100971-NL
  • Nieuw
  • 1 Jaar
  • Alle talen
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Beveiliging is nooit goedkoper geweest De...meer

Productinformatie "Bitdefender Antivirus Plus 2020"

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Beveiliging is nooit goedkoper geweest

De softwareontwikkelaar Bitdefender levert al jaren uitstekende beveiligingssoftware, die regelmatig hoog scoort in tests. Gebruikers die Bitdefender Antivirus Plus 2020 kopen, zullen dienovereenkomstig profiteren van de gebruikelijke kwaliteit. Daarnaast zijn er tal van herziene functies, detailverbeteringen en nieuwe functies die de software nog veiliger maken.

Volledige bescherming tegen virussen en spyware

Het maakt niet uit of het virussen of spyware zijn. Gebruikers die Bitdefender Antivirus Plus 2020 kopen, hoeven zich hier geen zorgen meer over te maken. De kern van de software is de proactieve virusscanner, die niet alleen bekende virussen afstoot, maar ook potentieel schadelijke codes van tevoren detecteert. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuw ontwikkelde antivirus-engine, die gedragsgebaseerde realtime detectie van virussen mogelijk maakt.

Interessant: als de software in de nieuwe autopilot-modus wordt uitgevoerd, worden gebruikers niet langer gestoord door pop-ups of alarmen.Bitdefender Antivirus beheert de problemen in de zin van optimale systeembeveiliging op de achtergrond. Dit is een groot voordeel, vooral voor gamen, werken en genieten van media. Bovendien is er een gelaagde bescherming tegen ransomware die voorkomt dat kwaadwillende virussen belangrijke gegevens versleutelen.

Het pakket wordt afgerond met uitgebreide netwerkbeveiliging. De nieuw ontwikkelde technologie detecteert al verdachte activiteit op netwerkniveau en slaagt erin om zelfs kwaadaardige malware, de meest complexe exploits, botnetaanvallen en zelfs massale brute-force-aanvallen af te weren.

Meer privacy, webfiltering en veilig online bankieren

Ondertussen worden op elk punt in het netwerk gegevens verzameld. Met de Anti-Tracker-tool van Bitdefender is dit nu voorbij. Dankzij de tool maakt Bitdefender Antivirus Plus 2020 het nu mogelijk om privé te surfen en met slechts een paar klikken alle trackers te beheren die gegevens verzamelen. Er is ook een verbeterde webfilter. Dit voorkomt dat gebruikers, zonder het te beseffen, landen op kwaadaardige of met virus geïnfecteerde websites.

De software duwt zo effectief de cyberaanval door de achterdeur weg. Minstens zo interessant is de speciaal ontwikkelde online-bankierenmodule met Bitdefender Safepay. De gesloten omgeving garandeert veilige betalingstransacties en voegt indien gewenst zels opgeslagen creditcards automatisch in.

Gegevensvernietiging, draadloze beveiligingsadviseur en kwetsbaarheidsadvies voor Windows-apparaten

Dat de beveiligingssoftware in de 2020-editie een uitstekende keuze is voor Windows-apparaten, ligt niet in het minst aan de vele andere beveiligingsfuncties. Vooral noemenswaardig is de geïntegreerde datashredder. Dit verwijdert zelfs gevoelige gegevens op harde schijven en andere schijven uiteindelijk door meerdere overschrijvingen, zodat er in feite geen sporen meer overblijven. Gebruikers van de huidige versie van Bitdefender Plus kunnen hun belangrijkste gegevens met één muisklik beschermen tegen ongeautoriseerde wijzigingen.

Niet minder handig is de herziene draadloze beveiligingsadviseur. Deze beoordeelt altijd en overal de veiligheid van routers en wifi-netwerken, zodat gebruikers niet eens kunnen inbellen op potentieel onveilige netwerken. Naast wifi-beveiligingsadvies, wordt Bitdefender ook gekenmerkt door een uitgebreide kwetsbaarheidsbeoordeling. Gebruikers kunnen dus met slechts één klik op kwetsbaarheden en beveiligingsproblemen in hun systeem zoeken - het kan niet eenvoudiger.

Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Koop de meervoudige testwinnaar

De gespecialiseerde pers is ook overtuigd van Bitdefender Antivirus Plus 2020. Niet voor niets heeft de nieuwste versie de overhand gehad op verschillende zware concurrenten en wordt dit jaar beschouwd als de beste virusbescherming voor Windows-computers. Bewijs van deze status zijn de prijzen van ComputerBild (4/2019), PC Magazin (1/2019), AV Comparatives (2/2019) en AV-Test (2/2019).

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorIntel Core 2 Duo met 2 GHz of vergelijkbare processor (minimum)
Werkgeheugen2 GB (minimum)
Grafische kaartk.A.
Geluidskaartk.A.
Harde schijf2,5 GB GB (minimum)
BeeldschermSuper-VGA-monitor met minimaal 1024 x 768 pixels
Doorverwijzende links naar "Bitdefender Antivirus Plus 2020"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Bitdefender Antivirus Plus 2020 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat