Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Bitdefender Internet Security 2019

Bitdefender Internet Security 2019
€ 19,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
 • Bitdefender
 • 100552-NL
 • Nieuw
 • 1 jaar
 • Alle talen
Bitdefender Internet Security 2019 is een all-round real-time bescherming. De gegevens van de...meer

Productinformatie "Bitdefender Internet Security 2019"

Bitdefender Internet Security 2019 is een all-round real-time bescherming. De gegevens van de gebruiker worden beveiligd door verschillende mechanismen. Met name de detectie van malware werd hoog genoteerd door onafhankelijke instituten. Geavanceerde verdediging van bedreigingen omvat bescherming van meerdere ransomwareniveaus. De gebruiker voorkomt met de installatie van deze beveiligingssuite internetaanvallen en phishing- en fraudepogingen. Voor alle gevallen is ook een reddingsmodus geïntegreerd, waarmee belangrijke bestanden in geval van virusaanvallen in veiligheid kunnen worden gebracht.

Privacybescherming

Zodat alle persoonlijke of bedrijfsrelevante gegevens op internet worden beschermd, biedt Bitdefender Internet Security 2019:

 • een basisversie van Bitdefender VPN, bescherming van openbare netwerken,
 • een draadloze beveiligingsadviseur,
 • een webcam-bescherming,
 • uitgebreide bescherming tegen aanvallen van ransomware,
 • beveiligde functies voor online bankieren en sociale media,
 • een beoordeling van de kwetsbaarheid van het pc-systeem voor preventie en
 • gegevensvernietiging voor vertrouwelijke gegevens.

Voor de volledige functionaliteit van het geïntegreerde kinderbeveiligingssysteem kan men de Bitdefender Central App gebruiken. Dit programma bestuurt de Bitdefender-producten van de gebruiker op verschillende apparaten. Bitdefender Internet Security 2019 helpt ervoor zorgen dat kinderen een beperkte tijd op internet doorbrengen en dat ouders weten wat hun activiteiten op hun pc's en mobiele apparaten zijn. Bovendien kunnen vertrouwde contacten worden gedefinieerd. Alleen deze contacten zullen in de toekomst toegestaan zijn om sms-berichten naar de kinderen te sturen of hen te bellen. Optioneel kan GPS-tracking worden geactiveerd zodat ouders zonder te bellen weten of hun kinderen veilig op de bestemming zijn aangekomen.

Comfortabele bescherming, zelfs op notebooks

De beveiligingsoplossing van Bitdefender is zo ontworpen dat deze zelfs door IT-experts gemakkelijk kan worden gebruikt. Tijdens de installatie kan de koper telefonische ondersteuning van Lizengo krijgen, indien nodig. Voor notebook-eigenaren zijn twee functies van Internet Security 2019 van bijzonder belang. Aan de ene kant past de Bitdefender-software de systeeminstellingen tijdelijk aan, zodat de levensduur van de batterij wordt verlengd. Aan de andere kant helpt het programma om onnodige vragen te vermijden. Bitdefender herkent namelijk of de pc zich in de speel-, film- of werkmodus bevindt. Dienovereenkomstig stopt het bijvoorbeeld onbelangrijke achtergrondactiviteiten of pop-ups.

Nauwelijks beïnvloedde pc-prestaties

Als u Bitdefender Internet Security 2019 gebruikt, hoeft u er niet bang voor te zijn dat dit uw pc aanzienlijk vertraagt. De veiligheidssoftware staat voor een geoptimaliseerde snelheid en de beperking tot de noodzakelijke beveiligingsfuncties. Zo werd de consultingtool "Autopilot" verbeterd, die u altijd op de hoogte brengt van de huidige veiligheidssituatie. Het is de eenvoudige interface om te bepalen welke beveiligingsmaatregelen moeten worden ingeschakeld. Het doel is om deze in overeenstemming te brengen met de vereisten van het pc-systeem. Als virusscans nodig zijn, dan worden deze computerintensieve processen in de Bitdefender Cloud uitgevoerd. Natuurlijk blijft de inhoud van de bestanden verborgen. Om systeembronnen te sparen en systeemprestaties te verbeteren, wordt bovendien de innovatieve technologie "Bitdefender Photon" gebruikt. Deze past de werkwijze van Bitdefender Internet Security 2019 aan de individuele hardware- en softwareconfiguratie aan.

Virusbescherming voor verschillende behoeften

Bij Lizengo kunt u originele software om direct te downloaden kopen. De uitgebreide beveiligingsoplossing van Bitdefender kan als licentie voor één, twee of drie jaar worden gekocht. Dit is bijvoorbeeld interessant voor de thuis-pc, vooral als deze door meerdere gezinsleden wordt gebruikt. Daarnaast is deze Bitdefender-software een goed idee voor zelfstandigen die bestellingen afhandelen en rekeningen betalen met een Windows-pc. De geïntegreerde beveiligingsbrowser is ook relevant voor bedrijven die belangrijke bedrijfsgegevens online nodig hebben en die beschermd moeten worden. Daarom bieden we de licentiecodes en de download ook voor drie, vijf of tien apparaten tegelijkertijd aan. Meerdere computers uitgerust met dezelfde beveiligingsoplossing, vereenvoudigt het dagelijks werk. Bitdefender Internet Security 2019 is daarom de juiste keuze voor zowel de particuliere gebruiker als voor zelfstandigen en bedrijven.

Besturingssysteem: Windows 7 met service pack 1 of nieuwer
CPU: Dual-Core 1,6-GHz-processor
RAM: 1 GB
Vrije ruimte op de harde schijf: 1,5 GB vrije ruimte
Browser: Internet Explorer versie 10 of nieuwer, Google Chrome versie 34 of nieuwer en Mozilla Firefox versie 30 of nieuwer

Doorverwijzende links naar "Bitdefender Internet Security 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Bitdefender Internet Security 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat