Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Bitdefender Internet Security 2020

Bitdefender Internet Security 2020
€ 24,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Bitdefender
  • 100972-NL
  • Nieuw
  • 1 Jaar
  • Alle talen
Bitdefender Internet Security 2020 - uitgebreide bescherming op het net Bitdefender Internet...meer

Productinformatie "Bitdefender Internet Security 2020"

Bitdefender Internet Security 2020 - uitgebreide bescherming op het net

Bitdefender Internet Security 2020 kopen is een waardevolle investering op lange termijn in computerbeveiliging. Het pakket beschermt tegen verschillende gevaren van internet. Enerzijds wordt actief gezocht naar phishing-e-mails, rootkits, ransomware, virussen, Trojaanse paarden, malware en spyware. Aan de andere kant biedt de geïntegreerde firewall passieve bescherming tegen aanvallen. De Bitdefender-programmacollectie combineert gedragsgebaseerde malwaredetectie, cloudfunctionaliteit en klassieke handtekeningen. Zo wordt het aantal valse alarmen laag gehouden. Aantrekkelijke extra hulpmiddelen maken het pakket compleet. Dit omvat de gegevenskluis, waar van gevoelige gegevens een back-up kan worden gemaakt. Gebruikers van online bankieren en shoppers kunnen hun pincodes, TAN's en wachtwoorden met behulp van de SafePay-functie optimaal geheim houden. Dit is een speciale gescreende browser in Bitdefender Internet Security 2020.

Ideale virusbescherming voor de computer thuis

Bitdefender Internet Security 2020 is ideaal voor kleinere bedrijven. Veel opties van de beveiligingssuite zijn echter gebaseerd op de behoeften van een computer, zoals deze in veel gezinswoningen staat. Met slechts één aankoop kunnen meerdere familieleden in het dagelijks leven worden geholpen: de oplossing voor meerdere apparaten past niet alleen op de computer, maar ook op Android-smartphones. Om ervoor te zorgen dat kinderen en adolescenten bijzonder worden beschermd, heeft de beveiligingssoftware een geïntegreerde bewakingsfunctie. Handig in deze context is ook dat links en inhoud van sociale netwerken automatisch worden gecontroleerd op malware. Natuurlijk is de webcam beschermd tegen aanvallen van hackers. Als een uitgebreide set beveiligingshulpmiddelen biedt Internet Security 2020 ook een scan die kwetsbaarheden in het systeem blootlegt. Indien nodig kunnen bestanden in de 'shredder' permanent worden verwijderd.
Na de installatie van Bitdefender hoeft de gebruiker niet langer wachtwoorden op te slaan en toegang te krijgen tot gegevens: de wachtwoordbeheerder beheert en beschermt deze.Het kopen van Bitdefender Internet Security 2020 loont zich de moeite, ook om comfortabeler te surfen op internet.

Privacy beschermen, goede computerprestaties

Bitdefender Internet Security 2020 beschermt computergebruikers tegen bedreigingen zonder de prestaties van het systeem aanzienlijk te beïnvloeden. De beveiligingssoftware reageert snel wanneer er iets ongewoons gebeurt op de computer. Dit zorgt voor een hoge realtime bescherming van de gegevens van de gebruiker. Bovendien worden online activiteiten beschermd tegen ongeautoriseerd meekijken doordat Bitdefender het dataverkeer op Windows-computers codeert. Nieuw in de 2020-versie is de anti-trackingtool. Dit blokkeert ongewenste gegevensverzamelaars. Hierdoor worden websites sneller geladen en is de privacy groter. Met geïntegreerde microfoonbewaking kunnen gebruikers vol vertrouwen bepalen welke applicaties toegang tot de microfoon mogen krijgen. Net als in de vorige versie maakt de beveiligingspakket onderscheid tussen spel-, film- en werkmodi.
Dus als u overweegt Bitdefender Internet Security 2020 te kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over een langzamere computer.

Verbeterd beveiligingspakket voor volledige bescherming

Een van de verbeterde functies van Bitdefender Internet Security 2020 ten opzichte van de versie van vorig jaar is de 'Wifi Security Advisor'. Hij controleert direct of actieve apps zich verdacht gedragen. Over het algemeen worden tal van internetverbindingen bewaakt. E-mailverkeer, gedeelde mappen en instant messaging-verkeer worden bijvoorbeeld gescand. Uiteindelijk probeert het programma de gebruiker niet te belasten met onnodige verzoeken. Het analyseert hoe de computer momenteel wordt gebruikt. Afhankelijk van of je speelt, werkt of films kijkt, sluit het pakket achtergrondactiviteiten of pop-ups af. Het is ook praktisch dat Bitdefender de grafische instellingen aanpast aan het respectieve gebruik. Zo kan de gebruiker genieten van de volledige kracht van zijn computer, zonder zelf te veel instellingen te hoeven maken. Bij Lizengo krijgt u geschikte licenties en kunt u het programma ongecompliceerd downloaden. Als u van plan bent Bitdefender Internet Security 2020 te kopen of als er tijdens de installatie vragen zijn, staat het Lizengo-team voor u klaar.

 

Besturingssysteem:Windows 7 met SP1, Windows 8 of 8.1, Windows 10
Processor:ten minste 2 kernen en 2 GHz
Werkgeheugen:minstens 2 GB
Ruimte harde schijf:2 GB (minimum)
Software:Internet Explorer versie 10 of hoger
Doorverwijzende links naar "Bitdefender Internet Security 2020"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Bitdefender Internet Security 2020 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat