Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Bitdefender Total Security 2020

Bitdefender Total Security 2020
€ 29,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
 • Bitdefender
 • 100973-NL
 • Nieuw
 • 1 Jaar
 • Alle talen
Bitdefender Total Security 2020: uitgebreide bescherming voor alle apparaatklassen...meer

Productinformatie "Bitdefender Total Security 2020"

Bitdefender Total Security 2020: uitgebreide bescherming voor alle apparaatklassen

Bitdefender Total Security 2020 is de ideale oplossing om niet alleen computers, maar ook smartphones en tablets tegen netwerkaanvallen te beschermen. De antivirussoftware heeft geen invloed op de prestaties van de IT-systemen. Het slimme programma elimineert ook onafhankelijk zwakke punten. De privacy van gebruikers wordt tevens gewaarborgd.

Bitdefender Total Security 2020 kopen: de belangrijkste functies in één oogopslag

 • Beschikbaar voor de meeste computerbesturingssystemen en populaire mobiele platforms
 • Uitgebreide bescherming tegen aanvallen van het netwerk
 • Multilevel Ransome Defense
 • Systeemprestaties worden bewaard door tal van functies
 • Effectieve privacybescherming
 • Grotendeels automatische bescherming
 • Zwakke punten in het systeem worden autonoom gedetecteerd en geëlimineerd

Bitdefender Total Security 2020 voor Windows, Mac, iOS en Android

Gebruikers die Bitdefender Total Security 2020 kopen krijgen een oplossing voor alle apparaatklassen. Op het gebied van computers is de software compatibel met alle computers die werken met Windows en Mac OS. Op het gebied van de mobiele apparaten worden alle smartphones en tablets met Android of iOS ondersteund. Gebruikers die niet maar één apparaat willen beveiligen, moeten daarom kiezen voor een variant die meerdere apparaten dekt.

Bitdefender Total Security 2020 is compatibel met bijna alle belangrijke besturingssystemen en is een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang. De software is bijvoorbeeld geschikt om de computers van werknemers op kantoor en tegelijkertijd de mobiele apparaten van mobiele werknemers buiten kantoor te beveiligen.

Aanvallen vanaf het net worden vakkundig bestreden

De belangrijkste taak die elke antivirussoftware moet vervullen, is zich verdedigen tegen allerlei soorten aanvallen. Gebruikers die Bitdefender Total Security 2020 kopen, kunnen er zeker van zijn dat ze een oplossing krijgen die volledig aan deze behoefte voldoet. Programma's zoals Bitdefender Shield of netwerkbeveiliging zorgen ervoor dat online aanvallen automatisch worden afgeweerd op elk systeemniveau - van de netwerkinfrastructuur van een bedrijf tot het individuele apparaat van een particuliere gebruiker.

Bitdefender Total Security 2020 biedt een aantal unieke verkoopargumenten waardoor de software zich onderscheidt van andere oplossingen. De ransomwarebescherming op meerdere niveaus valt opnieuw op: voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers is de datadiefstal een groot probleem geworden. Deze informatie wordt meestal alleen weer vrijgegeven tegen losgeld. Zelfs beveiligingsexperts adviseren op dergelijke momenten, gewoon te betalen. Gebruikers die Bitdefender Total Security 2020 kopen, kunnen er zeker van zijn dat ze niet in een dergelijke situatie terechtkomen. In combinatie met de 'beveiligingsmodule' zorgt ransomware-beveiliging ervoor dat gebruikers- en systeemgegevens niet zonder autorisatie kunnen worden gecodeerd. Total Security 2020 is daarom een uitstekende oplossing voor iedereen die met gevoelige informatie werkt, zoals online winkels, advocatenkantoren, medische praktijken of verzekeringsmaatschappijen.

Veiligheid op automatische piloot: voor maximale computerprestaties

Antivirussoftware heeft vaak de onaangename gewoonte om de systeemprestaties negatief te beïnvloeden. De scans en de beschermende maatregelen maken het noodzakelijk om in lopende processen in te grijpen. Deze vertragen daardoor. Gebruikers die Bitdefender Total Security 2020 kopen, hoeven zich hierom geen zorgen te maken. De software heeft de nodige subprogramma's om de systeemprestaties te handhaven. De Auto-Pilot zorgt er bijvoorbeeld voor dat de oplossing automatisch zijn werk op de achtergrond doet. Het maakt gebruik van beveiligingsmaatregelen die in overeenstemming zijn met gebruikersgedrag en systeemvereisten.In Total Security 2020 zorgt Bitdefender Photon er ook voor dat de oplossing zich aanpast aan de hardware- en softwareconfiguratie van het respectieve systeem. De software beheert zo een opmerkelijke spagaat: de oplossing biedt maximale prestaties en bespaart tegelijkertijd middelen.

Bovendien verwijdert de software ook op intelligente wijze potentiële zwakke punten. Onvolledige registerinvoer of programma's die niet volledig worden verwijderd, vertragen niet alleen uw eigen systeem, maar zijn ook een gateway voor Trojaanse paarden, malware en andere kwaadaardige codes.Bitdefender vindt en elimineert dergelijke kwetsbaarheden.

Privacy volledig beschermd

Bitdefender Total Security beschermt de privacy van gebruikers in alle apparaatklassen via geraffineerde systemen. De software wordt geleverd met bijvoorbeeld een microfoonbewaking, garandeert veilig online bankieren, webcambescherming en fungeert als een wifi-beveiligingsadviseur. Ook inbegrepen zijn een kinderbeveiliging, bescherming tegen phishing-e-mails, versleutelingsopties, bescherming in sociale netwerken en een anti-trackingfunctie.Bitdefender wordt bovendien geleverd met een VPN: al het dataverkeer van gebruikers wordt daarom gecodeerd.

Uitstekende kwaliteit

Bitdefender Total Security 2020 biedt een kwaliteit die die ongeëvenaard is. Dit is onafhankelijk bevestigd door verschillende partijen. Stiftung Warentest, Computerbild en AV-Test hebben de software bijvoorbeeld het beste antivirusprogramma genoemd.

Besturingssysteem:Windows 7 of eerdere versies, Mac OS: Yosemite (10.10) of eerdere versies; Android 4.1 of eerdere versies; iOS 11.2 of eerdere versies
Processor:Minstens Intel CORE 2 Duo (2 GHz) of gelijkwaardig
Werkgeheugen:minstens 2 GB
Ruimte harde schijf:2,5 GB (Windows); 1 GB (Mac OS)
Doorverwijzende links naar "Bitdefender Total Security 2020"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Bitdefender Total Security 2020 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat