Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

G Data Internet Security 2019

G Data Internet Security 2019
€ 18,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • G Data
  • 100958-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
G Data Internet Security 2019 - Veiligheid door hybride bescherming G Data Internet Security...meer

Productinformatie "G Data Internet Security 2019"

G Data Internet Security 2019 - Veiligheid door hybride bescherming

G Data Internet Security 2019 is een eenvoudig toepasbare en technisch zeer moderne virusscanner. Ze werkt met twee verschillende beschermmodulen die elkaar aanvullen. Daardoor beschikken gebruikers over een dubbele bescherming: wat de ene module niet kan, doet de andere. Deze virusscanner-suite beschikt wat functionaliteiten betreft over andere over bescherming tegen phishing, exploit-bescherming en gedragsanalyse. Zo wordt de gebruiker zich snel bewust van onregelmatigheden en veiligheidsgebreken. Verdere ondersteuning bieden updates die elk uur uitgevoerd worden, de slimme firewall en de anti-spamfunctie. De beveiligingstechnologieën beschermen ook tegen Trojaanse paarden die voor afpersing gebruikt worden en tegen cybercriminelen. Het product is erg geschikt voor de thuis-pc, want het is inclusief kinderbeveiliging en bescherming voor online-banking en -shopping. Wie voor G Data Internet Security 2019 kiest, kan rekenen op een zeer goede bescherming tegen malware.

Uitgebreide databescherming

De aanschaf van G Data Internet Security 2019 maakt het dagelijks leven wat aangenamer. De gebruikersgeoriënteerde software neemt veel zaken van u over zodat u daar geen tijd meer aan hoeft te besteden. Natuurlijk kan de gebruiker de mate van automatisering zelf instellen. Zo kunnen bijvoorbeeld USB-sticks en externe harde schijven automatische gecontroleerd worden. Als de ant-virusmodulen deze gegevensdragers doorzoeken, kan schadelijke software niet tot de pc doordringen. Ook kan automatische cloud-beveiliging van persoonlijke data nuttig zijn. Als aanvulling op de beveiliging van een persoonlijk opslagmedium van keuze, kunnen bestanden op servers in Duitsland opgeslagen worden, die G Data voor de backups van zijn klanten ter beschikking heeft staan. Zo kunnen de originele bestanden altijd opgevraagd worden als extra bescherming tegen verlies en diefstal.

Slimme features voor Windowsgebruikers

Pc-gebruik wordt in vele opzichten veiliger met de aanschaf en installatie van G Data Internet Security 2019. Zo beveiligt de software bijvoorbeeld het ontvangen en versturen van e-mails. De virusscanner controleert e-mails op schadelijke inhoud en voorkomt zo dat de gebruiker ongewild privé-informatie prijsgeeft. Bovendien scant de OutbreakShield-technologie berichten op typische spam-kenmerken en vergelijkt die met een databank. Zo kan potentieel schadelijke software op tijd gestopt worden.
De G Data Firewall kan alle in- uitgaande internetverbindingen bewaken. Deze beschermt tegen hackers en het gebruik van spionage-software. Ongemerkt gedownloade bestanden met schadelijke software worden geblokkeerd. De software Internet Security werkt met virussignaturen die elk uur geüpdate worden en met een cloud-oplossing. Alle gebruikte internetadressen worden vergeleken met een databaselijst. Websites waarvan bekend is dat ze schadelijke inhoud bevatten worden geblokkeerd. Hierdoor biedt de Internet Security Suite enige beveiliging tegen phishing-links en aanvallen via sociale netwerken. Uiteindelijk worden links met schadelijke software niet geopend.
Bovendien stopt G Data Internet Security 2019 schadelijke encryptie-activiteiten direct en beschermt de gebruiker zo tegen ransomware.

Eenvoudig anti-virussoftware kopen

G Data Internet Security 2019 kopen is bij lizengo heel eenvoudig. Hier kan de software legaal gedownload worden en zijn de noodzakelijke productcodes beschikbaar. Daarbij bestaat de keuze om één of meerdere pc's te beveiligen. Ook kan voor een langere looptijd dan één jaar gekozen worden. Het lizengo-team adviseert u graag als er hierover onduidelijkheden bestaan.
Vooral voor PC-gebruikers die op zoek zijn naar een Duitse virusscanner is G Data een goede keuze. Jaarlijks beschermt het softwarebedrijf ondernemingen tegen miljardenschade door malware. Met inmiddels 33 jaar ervaring in de strijd tegen cyber-bedreigingen. De hoofdvestiging is in Bonn en in de verschillende filialen werken wereldwijd ongeveer 500
medewerkers voor de firma en de veiligheid van hun klanten. G Data Internet Security 2019 is de opvolger van populaire anti-virussoftware zoals Internet Security 2017 of 2018.

BesturingssysteemWindows 10 / 8.x / 7 (32 of 64-bit)
Werkgeheugentenminste 2 GB RAM
OverigEen internetverbinding voor de installatie en voor de updates van viru
Doorverwijzende links naar "G Data Internet Security 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
G Data Internet Security 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat