Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

G Data Total Security 2019

G Data Total Security 2019
€ 19,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • G Data
  • 100959-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Koop G Data Total Security 2019 voor complete veiligheid Jaarlijks zorgen wormen, virussen en...meer

Productinformatie "G Data Total Security 2019"

Koop G Data Total Security 2019 voor complete veiligheid

Jaarlijks zorgen wormen, virussen en cyberaanvallen voor miljarden aan schade. Hierbij gaat het allang niet alleen meer om bedrijven, maar ook om miljoenen privécomputers die vaak onvoldoende tegen aanvallen beschermd zijn. Met G Data Total Security 2019 kopen gebruikers beveiliging die ze nodig hebben voor een veilig systeem. De actuele versie beschikt echter niet alleen over volledig vernieuwde virusbescherming, maar heeft bovendien talrijke nuttige beveiligingsopties: van een wachtwoord-manager en effectieve encryptiemechanismen tot systemperformance-cleaning met één muisklik.

G Data Total Security 2019 - Meer dan alleen virusbescherming

In de afgelopen jaren hebben zogenaamde Trojaanse paarden die voor afpersing ingezet worden steeds weer voor overlast gezorgd. Is een systeem eenmaal daarmee geïnfecteerd, dan zijn zowel belangrijke documenten als privé-foto's en -video's weg. G Data Total Security zorgt voor betrouwbare bescherming tegen zogenaamde ransomware die belangrijke data versleuteld en alleen tegen betaling weer vrijgeeft. Dankzij de complete bescherming hebben cyberafpersers zoals "Petya" of"Locky" geen kans meer.

Bovendien beschermt het Total Security Suite systeem ook tegen andere bedreigingen. Verantwoordelijk voor deze maximale bescherming zijn de ingebouwde firewall, de exploit-bescherming en een combinatie van twee parallel draaiende virusscanners, die potentiële bedreigingen al aan hun specifieke gedrag herkennen. Zelfs wanneer hun signatuur nog niet in de database vastgelegd is.

Wachtwoorden vergeten is verleden tijd met de wachtwoord-manager.

Met het groeiend aantal platforms, accounts en services neemt het ook het aantal inloggegevens toe dat gebruikers moeten onthouden. Veel gebruikers hebben het al opgegeven en gebruiken bijna overal hetzelfde wachtwoord, omdat ze onmogelijk tientallen veilige wachtwoorden met getallen, letters en speciale tekens kunnen onthouden. Wanneer criminelen een account hacken, heeft dat tot gevolg dat direct tientallen belangrijke diensten van e-mailaccounts tot streaming-accounts en online-banking risico lopen.

Dit probleem wordt met de G Data Passwort-Manager opgelost. Met slechts één klik kunnen vele wachtwoorden voor elke denkbare service opgeslagen en weer opgeroepen worden. Gebruikers die G Data Total Security 2019 kopen, hoeven voortaan nog maar één wachtwoord te onthouden. De wachtwoordkluis verhoogt niet alleen de veiligheid, maar zorgt er ook voor dat wachtwoorden niet meer steeds opnieuw ingesteld hoeven te worden.

G Data Total Security 2019 beschermt data tegen toegang door derden

Omdat tegenwoordig steeds meer met elkaar verbonden is, hebben vertrouwelijke documenten en informatie speciale bescherming nodig. Dat geldt niet alleen voor ongeautoriseerde toegang van buitenaf, maar ook voor toegang door kinderen of andere leden van het gezin. Met data-enryptie van G Data Total Security kunnen bestanden en mappen eenvoudig met een wachtwoord beschermd en veilig versleuteld worden.

Encryptie is ook mogelijk met opslagmedia zoals geschikte geheugenkaarten, harde schijven en USB-sticks. Gebruikers kunnen zo zelf bepalen welke gegevensdragers zonder toestemming op hun systeem gebruikt kunnen worden. Ook het verlies van een opslagmedium is dankzij data-encryptie aanzienlijk kleiner geworden.

Automatische backups voor belangrijke data

Dataverlies is in het digitale tijdperk een van de grootste bedreigingen. Dat geldt zowel voor bedrijfsdata als voor privé-documenten en -herinneringen. Daarom is het zo belangrijk om regelmatig backups te maken. G Data Total Security maakt databeveiliging eenvoudiger en beschermt daardoor effectief tegen dataverlies. Indien gewenst slaat de software de data inclusief wachtwoordbescherming lokaal op of in een aan het systeem verbonden cloud. Behalve services zoals Dropbox en Google Drive ondersteunt G Data Total Security ook de Duitse cloud-service DriveOnWeb en biedt zelfs 5GB extra opslagcapaciteit.

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows 7
Werkgeheugenminstens 2 GB ram (meer wordt aanbevolen)
Grafisc
Doorverwijzende links naar "G Data Total Security 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
G Data Total Security 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat