Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Kaspersky Anti-Virus 2019

Kaspersky Anti-Virus 2019
€ 14,99

incl. BTW.

Apparaten / Jaar:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Kaspersky
  • 100550-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Het toenemende aantal webbedreigingen maakt effectieve virusbescherming belangrijker dan ooit....meer

Productinformatie "Kaspersky Anti-Virus 2019"

Het toenemende aantal webbedreigingen maakt effectieve virusbescherming belangrijker dan ooit. In de huidige versie van Kaspersky Anti-Virus 2019 hebben de beveiligingsexperts van Kaspersky Labs opnieuw enkele belangrijke verbeteringen aangebracht en geïntegreerd in het krachtige beveiligingspakket. Met uitgebreide bescherming tegen virussen, malware, ransomware en de steeds vaker voorkomende encryptie- trojans, is hoogwaardige beveiligingssoftware een must-have voor elke laptop of desktop-pc, thuis of op kantoor.

Op de cloud gebaseerde hybride bescherming voor maximale beveiliging

Kaspersky Anti-Virus 2019 vertrouwt wederom op een consistente cloudverbinding om te reageren op steeds complexere bedreigingen en een snelle aanpassing van potentiële virussen. Nadat de software op de computer is geïnstalleerd en de onlineverbinding is geactiveerd, grijpt het intelligente beveiligingsmechanisme in. In realtime gebruikt Kaspersky Anti-Virus de centrale database om nieuwe bedreigingen snel en efficiënt te detecteren. Met een krachtige detectiefunctie profiteren gebruikers van Kaspersky Anti-Virus 2019 van proactieve virusbestrijding.

Als een nieuwe dreiging wordt gedetecteerd op het apparaat van een gebruiker, wordt de handtekening ervan in realtime vastgelegd in de database, die regelmatig en volledig automatisch wordt bijgewerkt. Het beveiligingspakket wordt afgerond door geavanceerde detectie van kwetsbaarheden voor efficiënte bescherming tegen een groot aantal exploits, evenals krachtige anti-phishing-functionaliteit die Kaspersky-gebruikers tegen digitale fraude beschermt.

Gloednieuwe functies in Kaspersky Anti-Virus 2019

De huidige versie heeft ook tal van detailverbeteringen ondergaan. Deze omvatten de introductie van de controle van scripts met behulp van een Antimalware Scan Interface (AMSI). Met deze component, beschikbaar vanaf Microsoft Windows 10, kunt u scripts en andere objecten bekijken en gebruikers op de hoogte stellen van eventuele bedreigingen. Naast de in de huidige versie ingebouwde bescherming van het thuisnetwerk van Network Attack Blocker, profiteren gebruikers van de antivirussoftware ook van de mogelijkheid om de decodering van Extend Validation-certificaten uit te schakelen, evenals de verbeterde verificatie van versleutelde verbindingen.

Intuïtieve bediening en flexibel licentiemodel

Degenen die niet gestoord willen worden door hun antivirussoftware terwijl ze zich op hun werk concentreren, zullen baat onder andere hebben bij een verbeterd meldingsscherm bij Anti-Virus 2019. Hiermee worden alle niet-kritieke meldingen verborgen, zolang de gebruiker momenteel in de modus Volledig scherm werkt. Daarnaast heeft Kaspersky Labs het deelvenster Gereedschappen opnieuw ontworpen door programmafuncties overzichtelijk op categorie te ordenen, waardoor het veel gemakkelijker is om met de software te werken, zelfs voor minder ervaren gebruikers.

Als u voor antivirusbescherming van Kaspersky kiest, profiteert u van het flexibele abonnementsmodel van de provider. Gebruikers hebben de keuze tussen verschillende licentietypen. Naast de standaardlicentie die 1 jaar geldig is en waarmee de software op één computer kan worden gebruikt, zijn pakketten met 3 of 5 licenties ook beschikbaar tegen een lagere prijs. Als alternatief kunnen licenties voor één en meerdere apparaten ook worden gekozen voor een periode van twee jaar. Al met al biedt Kaspersky Anti-Virus 2019 een aantrekkelijk en krachtig totaalpakket dat ideaal is afgestemd op de behoeften van particuliere gebruikers.

PlatformWindows
BesturingssysteemWindows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
ProcessorProcessor met minimaal 1 GHz, (32 bit (x86) of 64 bit (x64) – veel sneller aanbevolen
Werkgeheugenminimaal 1 GB RAM (32 bit), minimaal 2 GB RAM aanbevolen (64 bit)
Grafische kaartk.A.
Geluidskaartk.A.
Harde schijfMinimaal 1.150 MB hardeschijfruimte op installatiestation
Beeldscherm1024 x 600 pixels (minimum)
OverigActieve internetverbindig voor het activeren en installeren van Kaspersky Anti-Virus, het bijwerken van databases en het gebruik van het Kaspersky Security Network
Doorverwijzende links naar "Kaspersky Anti-Virus 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Kaspersky Anti-Virus 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat