Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows 8.1 Enterprise

Windows 8.1 Enterprise
€ 64,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100407-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
De Enterprise-versie van het Microsoft-besturingssysteem van de softwarefabrikant uit Seattle is...meer

Productinformatie "Windows 8.1 Enterprise"

De Enterprise-versie van het Microsoft-besturingssysteem van de softwarefabrikant uit Seattle is aangepast op de behoeftes van ondernemingen. Om die reden is de Microsoft Windows 8.1 Enterprise-download, naast alle functies van de basisversie van Windows 8 en de verbeteringen van de Windows 8.1-updates, uitgerust met diverse aanvullende functies die in de besturingssysteemversie voor eindgebruikers ontbreken. Daarnaast wordt het besturingssysteem gekenmerkt door een opnieuw ontworpen interface, waarmee de gebruiker efficiënt met het systeem kan werken. Een belangrijke troef van de Enterprise-versie van Windows 8.1 is de platformoverstijgende uitvoerbaarheid op desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones. Door de geoptimaliseerde ondersteuning op touchscreenapparaten is het voor professionals ook mogelijk om comfortabel te werken op smart-apparaten.

Meer veiligheid voor bedrijfsnetwerken

In een professionele omgeving staat de veiligheid van de IT-infrastructuur op de eerste plek. Ondernemingen beschikken met een Windows 8.1 Enterprise Key over de sleutel om de veiligheid van het bedrijfsnetwerk te maximaliseren, zonder daarbij de vrijheden van medewerkers al te erg in te perken. Een onderdeel van dit beveiligingsconcept zijn de speciale verificatieprocessen voor gebruikers via virtuele smartcards en de mogelijkheid om bij het verifiëren van gebruikers te werken met vingerafdruksensoren via het Windows Biometric Framework (WBF). Bovendien hebben systeembeheerders via AppLocker de mogelijkheid om de toegang tot en uitvoering van programma's, scripts, clients en installatieprogramma's centraal te blokkeren en individuele toegangsrechten te verschaffen. Daarnaast is de DirectAccess-functie beschikbaar, waarmee gebruikers toegang kan worden gegeven tot bedrijfsmiddelen zonder dat daarvoor een Virtual Private Network-verbinding (VPN) nodig is.

Stationsversleuteling en Windows To Go

Net als de Enterprise-versie van de voorlopers Windows 7 en 8, is ook de op professioneel gebruik afgestemde opvolger 8.1. uitgerust met de BitLocker-technologie. Met de voor de actuele versie geoptimaliseerde stationsverleuteling kan de gebruiker zowel het systeemstation als de gewenste harde schijf en verwisselbare gegevensdragers versleutelen. Voor ondernemingen die er zeker van willen zijn dat gevoelige informatie veilig wordt opgeslagen, biedt de verbeterde BitLocker grote voordelen. Een andere functie die de Windows 8.1 Enterprise-download een goede keus maakt, is de praktische functie Windows To Go. Met behulp van deze functie kunnen in een handomdraai een volledig werkend Enterprise-besturingssysteem, bedrijfstoepassingen en beschermde bedrijfsgegevens worden overgezet op een opstartklare USB-stick. Dit is ook ideaal om op zakenreizen veilig en zonder beperkingen te kunnen werken.

Weer op krachten

Naast alle vernieuwingen en bijzonderheden biedt deze professionele versie natuurlijk ook het comfort van de versie voor eindgebruikers. Zo is in de Enterprise-versie de startknop weer terug, waardoor navigeren veel gemakkelijker is. Ook het optionele wisselen tussen interface met de kenmerkende tegels en het standaardbureaublad zorgt voor een duidelijk verbeterde bediening op verschillende apparaten. Een Windows 8.1 Enterprise Key is daarom de investering waard voor alle professionele gebruikers die op zoek zijn naar een besturingssysteem met een moderne gebruikersinterface, intuïtieve bediening en hoge beveiligingsstandaarden.

Belangrijke vernieuwingen in Windows 8.1 Enterprise

 • Geoptimaliseerde bediening, zowel voor touchscreens als voor muis en toetsenbord.
 • Intuïtieve bediening en terugkeer van de startknop.
 • Vereenvoudigde verwerking van bedrijfsgegevens op reis en op mobiele apparaten door een draagbaar Windows-systeem op een USB-stick (Windows To Go).
 • Centraal beheer van de toegang tot bedrijfsmiddelen zonder VPN-verbinding via DirectAccess.
 • Beheer van toegangsrechten en groepsrichtlijnen via AppLocker.
 • Veilige verificatie van gebruikers door middel van virtuele smartcards en biometrische vingerafdruksensoren.
Processor 1 GHz CPU
Werkgeheugen 1 GB (32-bit), 2 GB (64-bit)
Grafische kaart DirectX-9 grafische processor
Geluidskaart onbekend
Harde schijf 16 GB (32-bit), 20 GB (64-bit)
Scherm resolutie ten minste 1024 x 768 pixels, aanbevolen resolutie ten minste 1366 x 768 pixels
Doorverwijzende links naar "Windows 8.1 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows 8.1 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat