Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Parallels Desktop 11

Parallels Desktop 11
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 58,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Parallels
 • 100320-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Met Parallels Desktop 11 kunt u uw OS X en Windows-besturingssysteem gelijktijdig draaien op uw...meer

Productinformatie "Parallels Desktop 11"

Met Parallels Desktop 11 kunt u uw OS X en Windows-besturingssysteem gelijktijdig draaien op uw Mac. Net als de vorige versies biedt ook Parallels Desktop 11 voor Mac verschillende virtualisatie functies, zoals het volledigde scherm of het compenseren tussen uw Apple computer en uw Windows-besturingssysteem voor uw Mac. Daarnaast krijgt u met Parallels Desktop 11 Mac een groot aantal nieuwe functies, die bieden optimale ondersteuning voor de parallele werkzaamheden op beide systemen.

Dit biedt Parallels Desktop 11 aan

Parallels Desktop 11 voor Mac maakt het mogelijk en eenvoudig om met volwaardige prestaties die nodig zijn om Windows programmas op uw Mac te draaien. De aldus genenereerde Windows besturingssysteem voor Mac biedt allerlei Windows functies en werkt dus volledig als een Windows systeem. De gevirtualiseerde Windows-besturingssysteem voor Mac is te danken aan Parallels Desktop 11, deze is zelfs sneller dan een direct geinstalleerde Windows. De reden is dat Parallels Desktop 11  Mac tal voor Mac OS X- apparaten op de virtuele Windows-besturingssysteem voor de Mac ondersteunt en hierdoor sneller kan draaien. Bijvoorbeeld het opstartproces en ook de uitvoering van verschillende productieve programma’s zoals Office versnelt. De nieuwe Parallels Desktop 11 voor Mac is door de ontwikkelaars ontwikkeld om naadloos en geoptimaliseerd het Windows-besturingssysteem te gebruiken op uw Mac OS X.

Nieuwe functies in Parallels Desktop 11 voor Mac

Parallels Desktop 11 Mac geeft toegang tot de nieuwste features van Windows 10 en tegelijkertijd kunt u ook gebruik maken van OS X El Capitan. Bijvoorbeeld de taalassistant "Cortana" van Microsoft een van de nieuwe hoogtepunten van Parallels Desktop 11. Dankzij Parallels Desktop 11 voor Mac kunnen zelfs zulke functies opgeroepen worden. Zelfs als het Windows-besturingssysteem voor de Mac alleen op de achtergrond draait. Nieuwe functies die u verwacht in het nieuwe Parallels Desktop 11:

 • Microsoft Taalassistent Cortana
 • Quick Look beschikbaar in Windows
 • Force Touch gebaren in de nieuwere Macs worden ook ondersteund
 • Laatst gebruikte gegevens worden nu ook weergegeven, ongeacht de locatie
 • Met de ondersteuning van alle Mac afdrukopties van het printen
 • Mac-locatieservice beschikbaar voor Windows-toepassingen
 • Luidsprekerinstellingen tussen Mac en de virtuele machine zal automatisch worden gesynchroniseerd

Ovendien worden de Mac-configuratiescherm van Windows in Parallels Desktop 11 voor Mac geoptimaliseert zoals de Coherence-modus. Met deze optie kunt u ook Windows-programma’s direct vanaf uw Mac uitvoeren.

Prestatievermogen Parallels Desktop 11

Voor de ontwikkelaars van Parallels Desktop 11 Mac, is het niet alleen belangrijk om een Windows-besturingssysteem te laten draaien op uw Mac. Een ander belangrijk punt van de ontwikkelaar is ook zonder concessies prestaties aan te bieden. Daarom zijn er diverse maatregelen genomen aan het desktop voor het optimaliseren van de snelheid. Maar ook de levensduur van de batterij is van belang, deze is goed ontwikkeld in de nieuwe Parallels. Om de batterij duur uit te breiden schaklt Parallels Desktop 11 stroomverbruikende middelen met name de rijmodus uit. De snelheid van het opstarten en afsluiten wordt met maximaal tot 50 procent versneld en gegevensbewerkingen met maximaal tot 20 procent. Met het gebruik van Parallels Desktop 11 zijn de voordelen van Windows en Mac op een enkel apparaat te gebruiken, dit nog productiever dan ooit tevoren.

Parallels Desktop 11 - Systeemvereisten

Platform Mac 
Ondersteunde besturingssystemen
 •  OS X El Capitan 10.11.1 of nieuwer
 • OS X Yosemite 10.10.5 of nieuwer
 • OS X Mavericks 10.9.5 of nieuwer
Prozessor

 Een Mac-computer met Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7 Intel Core M processor of Xeon (Core Solo en Core Duo-processors worden niet meer ondersteund)

Werkgeheugen Minstens 2 GB RAM (4 GB RAM aanbevolen bij het gebruik van Windows 7 in een virtuele machine, of wanneer het operating system OS Lion)
Schijfruimte Ongeveer 850MB schijfruimte op de opstartschijf (Macintosh HD) for the installatie van Parallels Desktop
Grafische kaart

 /

Geluidskaart /Doorverwijzende links naar "Parallels Desktop 11"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Parallels Desktop 11 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat