Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise User CAL
€ 29,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100632-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL voor betere communicatie in uw onderneming...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise User CAL"

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL voor betere communicatie in uw onderneming

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL is de juiste keuze als het gaat om administratieve taken en communicatie in een onderneming te vereenvoudigen. Medewerkers profiteren van talrijke nieuwe functies, die naadloos met populaire software als Outlook geïntegreerd kunnen worden. Zo kunnen bijvoorbeeld mappen voor bepaalde gebruikersgroepen of afzonderlijke medewerkers toegankelijk gemaakt worden, om zo allerlei informatie beschikbaar te maken, van datarecords en documenten tot afspraken en contacten. Bovendien sturen medewerkers als ze afwezig zijn automatisch een passend bericht zodra ze een e-mail ontvangen. Dergelijke functies en nog veel meer zijn voor alle bedrijven beschikbaar die Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL aanschaffen.

Vooral op het gebied van e-mailcommunicatie krijgen bedrijven betere mogelijkheden voor filters en veiligheid. Berichten worden niet meer rechtstreeks via de e-mailserver verstuurd, maar moeten eerst langs de strenge beveiligingsinstellingen van de Exchange-server. Dat geeft aanzienlijk meer veiligheid bij het versturen en ontvangen van berichten.Dankzij Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL is er aanzienlijk minder risico dat virussen en Trojaanse paarden via e-mails in het netwerk sluipen. Om de veiligheid verder te verhogen stellen administrators black- en whitelists op om bepaalde ontvangers en afzenders volledig te blokkeren of altijd toegang te geven.

Wat eerst een grote administratieve belasting lijkt te zijn, valt in de praktijk erg mee. De interface van Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL kan ook gemakkelijk via een webapplicatie getoond worden. Dit betekent dat de administratie in theorie vanaf elke plek in de wereld met een internetaansluiting mogelijk is. Bovendien kunnen medewerkers afwezigheidsnotificaties in hun afsprakenkalender invoeren. Als een medewerker voor een bepaalde vergadering niet beschikbaar is, stuurt de server automatisch een bericht. De tijd van handmatig zoeken behoort daarmee voor alle bedrijven die Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL aanschaffen tot het verleden. Zo blijft er meer tijd over voor de echte dagelijkse werkzaamheden.

Een ander sterk punt van Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL is het aanleggen van mondiaal opvraagbare adres- en contactdatabases. Terwijl medewerkers in het verleden vaak gegevens handmatig moesten vergelijken en ervoor zorgen dat belangrijke klantgegevens actueel waren, wordt nu alle informatie in een uniforme database ingevoerd. Die zijn in de hele onderneming beschikbaar, waardoor uiteindelijk ook het beheer aanzienlijk gestroomlijnder is. Behalve adressen en soortgelijke gegevens kunnen medewerkers ook nog opmerkingen voor klanten invoeren. Die kunnen vervolgens over de hele wereld gedeeld worden en zijn voor alle medewerkers beschikbaar. Ondernemingen die Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise User CAL aanschaffen, zorgen alles bij elkaar voor een drastische vermindering van hun administratieve lasten.

In vergelijking met de goedkopere standaardversie biedt Microsoft bovendien talrijke nuttige functies. Zo ondersteunt Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise bijvoorbeeld Unified Messaging. Daardoor kunnen alle type berichten, e-mails maar ook tekst- en spraakberichten en zelfs faxberichten, in één postvak samengebracht worden. Data Loss Prevention (DLP) is bovendien een techniek die alle typen gegevensbestanden effectief beschermt tegen dataverlies en eveneens onderdeel van het Enterprise-pakket is.Postvakarchieven, die ontbreken in de standaardversie, zijn wel in de Enterprise-versie aanwezig en zorgen voor betere en langere beveiliging van postvakken.

Met Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise kan ook het beheer van grotere projecten verbeterd worden. Gebruikers worden in groepen ingedeeld en krijgen vervolgens bepaalde rechten toegekend. Daarmee kunnen ze toegang tot bepaalde bestandsmappen of andere informatie krijgen. Gegevensbestanden die voor de hele onderneming bestemd zijn, komen echter in gedeelde, openbare mappen terecht. Hoe groter de onderneming des te meer voordelen met de aanschaf van deze software. Omdat alle informatie alleen over het interne netwerk verstuurd wordt en niet op het internet terechtkomt, is elke gebruiker zeer goed beveiligd.

Bij dit product gaat het om een Enterprise User CAL, die een uitbreiding van de Standard User CAL is. Met dit licentietype kan een bepaalde gebruiker Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise op het apparaat van zijn keuze installeren. Voor apparaatlicenties hebben we in onze onlineshop de bijbehorende Devic CAL's.

Processor 64-bit CPU van AMD of Intel (Intel Itanium wordt niet ondersteund)
Werkgeheugen minstens 8 GB RAM voor de mailbox en client-toegang
Harde schijf minstens 30 GB vrije ruimte op een NTFS-partitie plus 500 MB per spraakpakket
Beeldscherm Monitor met een resolutie van minstens 1.024 * 768
Station bij de installatie van een fysiek opslagmedium is een DVD-station nodig
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise User CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2013 - 1 Enterprise User CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat