Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL
€ 179,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100587-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met een Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL heeft een bedrijfscomputer toegang tot...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"

Met een Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL heeft een bedrijfscomputer toegang tot de vele functies van het moderne databasesysteem SQL Server 2017. Elke gebruiker van dit apparaat profiteert voortaan van de talrijke berichten en analyses die de SQL-software biedt. Bovendien kun je door de integratie gebruikmaken van de services van een platform waarmee complexe zakelijke problemen door middel van oplossingen voor gegevenstransformatie kunnen worden verholpen. SQL Server 2017 is een flexibel gegevensplatform waarop je een universele gebruikersinterface voor alle platformen gebruikt. Medewerkers van het bedrijf kunnen daar apps ontwikkelen met gebruik van technologie naar keuze. De gegevens van de onderneming kunnen later worden geïntegreerd in de nieuwe apps. SQL Server 2017 biedt Cognitive Services aan om de gegevens te verwerken op basis van kunstmatige intelligentie, hoe groot de omvang van de bedrijfsgegevens ook is. 

Efficiënt geautomatiseerde database-workloads 

De clientlicentie Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL is vereist om vanaf een specifiek bedrijfsapparaat onder andere toegang te krijgen tot uitgebreide databasemodulefuncties. Ten opzichte van de vorige versie van de software zijn in de versie van 2017 op verschillende punten verbeteringen doorgevoerd. Als belangrijkste service voor het beveiligen en verwerken van gegevens kan de databasemodule in SQL Server 2017 ook voor de meest veeleisende gegevensverwerkingstoepassingen in moderne ondernemingen worden gebruikt. De gebruiker kan bijvoorbeeld OLTP- en OLAP-gegevens samenstellen. Met geavanceerde gebruikerscomponenten zoals SQL Server Management Studio kunnen database-objecten eenvoudig worden beheerd, terwijl SQL Server Profiler de gebeurtenissen op de server vastlegt voor analyse op een later moment. 

Efficiënt beheer van bedrijfsgegevens

Gebruikers van een Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL kunnen afzonderlijke geavanceerde toepassingen ontwikkelen in een programmeertaal naar keus. Deze kunnen met SQL Server 2017 worden uitgevoerd in Windows-, Linux- en Docker-containers. Bovendien is er kunstmatige intelligentie geïntegreerd in de databasesoftware, wat sneller inzicht biedt in gegevens, ook wanneer dit grote hoeveelheden betreft. Naar wens kunnen bedrijfsspecifieke gegevens daarnaast worden gecombineerd met wereldwijd verzamelde gegevens om nieuwe inzichten te verwerven. In de standaardversie van SQL Server zijn basisfuncties voor het multidimensionaal modellen van tabelmodellen beschikbaar. De 2017-versie van de geliefde bedrijfssoftware overtuigt door de grote schaalbaarheid en de goede beschikbaarheid. Gebruikers hebben toegang tot diverse datawarehousing-functies zoals gegevenscompressie of Change Data Capture. Meerdere Data Marts kunnen overzichtelijk worden gebruikt en beheerd.

Verschillen ten opzichte van andere SQL Server-licenties 

De SQL Server Standard Edition is software die is afgestemd op de behoeften van middelgrote ondernemingen. De software werkt met maximaal 24 kernen en de grootte van de database is begrensd op 524 PB. In de Enterprise Edition wordt daarentegen onder andere een onbeperkt aantal kernen ondersteund, omdat deze duurdere versie zich richt op grotere ondernemingen. Elk bedrijf heeft altijd een licentie nodig voor elk serverexemplaar, naast aanvullende licenties voor gebruikers of voor apparaten die gebruikmaken van de desbetreffende server. Er kan voor een apparaat een CAL-licentie worden aangeschaft onder de naam Microsoft SQL Server 2017 Standard 1 Device CAL. 

Processor:
ten minste 2 GHz en 2 kernen

Werkgeheugen:
ten minste 4 GB RAM

Harde schijf:
6 GB beschikbaar

Beeldscherm:
resolutie van ten minste 800 x 600 (Super VGA)

Connectiviteit:
bestaande internetverbinding 

Besturingssysteem:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 of Windows 8 tot Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 of Ubuntu 16.04, 
Docker Engine 1.8+ voor op containers gebaseerde implementaties; 3,25 GB RAM; bestandssysteem XFS of EXT4

Overig: 
.NET 4.6 (voor keuze van de database-engine, de masterdataservice en replicatie)

Aanvullende aanbevelingen:
afhankelijk van de systeemconfiguratie en de gekozen toepassingen

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 Device CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat