Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs
€ 1.759,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100586-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
  • 10-15 Minuten
De Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs bieden op gebruikers gebaseerde toegang tot het...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"

De Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs bieden op gebruikers gebaseerde toegang tot het internationaal geliefde databasemanagementsysteem SQL Server. De licentiehouder kan de software gebruiken op verschillende apparaten binnen een bedrijf. Op die manier kunnen belangrijke bedrijfsprocessen optimaal worden voltooid. Door diverse moderne database-enginefuncties kunnen bedrijfsgegevens efficiënt worden geanalyseerd en opgeslagen. SQL Server 2017 is onder andere uitgerust met een 
automatische database-optimalisatie, waardoor gebruikers eventuele problemen met queryprestaties beter begrijpen en kunnen oplossen. De databasesoftware zorgt voor een sterk verminderde kwetsbaarheid. De software biedt dusdanige bescherming van opgeslagen en overgedragen gegevens dat een gerenommeerde instelling als de National Institute of Standards and Technology in hun Vulnerability Database de software al jaren onderschrijft. 

Meer keus dan ooit tevoren

De 2017-versie van SQL Server biedt de mogelijkheid om naast Windows- ook enkele Linux-distributies te gebruiken. Hier is de compatibiliteit van de uitwisselbare Java Database Connectivity-driver van belang. Bovendien kunnen IT'ers binnen een bedrijf nu toepassingen ontwikkelen om uit te voeren in Windows-, Linux- en Docker-containers in een programmeertaal naar keuze. Door de aanschaf van Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs kunnen medewerkers veranderende inzichten verwerven. Door de integratie van Python en R kunnen er tot 1 miljoen voorspellingen per seconde worden gedaan. Nieuw in de huidige versie van SQL Server 2017 zijn daarnaast de grafische databases. Gebruikers kunnen naar wens gebruikmaken van mobiele end-to-end-BI. Op die manier kunnen ruwe gegevens worden overgedragen via handige berichten die worden weergegeven op verschillende apparaten. 

Complexe analyses en databasefuncties met Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs

Met een gebruikerslicentie van SQL Server 2017 kan een medewerker geavanceerde functies als PolyBase voor T-SQL-query's in Hadoop gebruiken. Ook de vooruitgang op het gebied van database-analyses zorgt voor een verbeterde werkstroom. Daarnaast profiteren programmeurs binnen een bedrijf van de tijdelijke tabellen, die al sinds SQL Server 2016 kunnen worden gebruikt, en de ondersteuning van JSON en grafiekgegevens. Bovendien zijn de Analysis Services (SSAS) voor Microsoft SQL Server 2017 opnieuw verbeterd. Zo is onder andere een tabelmodus als standaard installatie-optie voor SSAS ingevoerd. Naar wens kunnen lege elementen in hiërarchieën worden verborgen of met Get Data nieuwe gegevensbronnen worden gebruikt. Dit ondersteunt bestaande gegevensbronnen voor M-query's. 

Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs kopen

Voor de standaardversie van SQL Server 2017 zijn licenties beschikbaar op basis van toegang. Voor middelgrote ondernemingen is een Server/CAL-licentiering doorgaans goedkoper dan een licentiering op basis van processorkernen. Voor de aanschaf moet bekend zijn hoeveel medewerkers toegang moeten krijgen tot de database-software. Vervolgens wordt aan elke gebruiker een User CAL toegewezen. CAL staat hier voor Client Access License. Het is gebruikelijk dat medewerkers vanaf hun werkplek op kantoor en bij het beheer van verschillende apparaten in een bedrijf gebruikmaken van SQL Standard Server 2017. De andere optie is de Device CAL, een licentie op basis van apparaattoegang. Deze licentie is geschikt voor opslagcomputers en scanners. Het aanschaffen van Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs is daarvoor niet voldoende. Per besturingssysteemomgeving (virtueel of fysiek) is het nodig om als aanvulling een SQL Server-exemplaar te kopen. Bij Lizengo zijn al deze licenties makkelijk verkrijgbaar. Mocht er onduidelijkheid bestaan over of de Microsoft SQL Server 2017 10 User CALs de juiste keus zijn, dan helpt het Lizengo-team je graag verder. 

Processor: 
ten minste 2 GHz en 2 kernen

Werkgeheugen:
ten minste 4 GB 

Harde schijf: 
ten minste 6 GB beschikbaar

Grafische kaart:
ten minste Super-VGA 800 x 600 

Besturingssysteem: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 of Windows 8, Windows 10;
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 of Ubuntu 16.04 
voor Linux: Docker Engine 1.8+ , 3.25 GB RAM, XFS of EXT4-bestandssysteem

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 User CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat