Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL
€ 59,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100864-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL - kopen en optimaal gebruiken  ...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL - kopen en optimaal gebruiken

 

Grotere bedrijven met complexe structuren stellen speciale eisen aan interdepartementale en multidisciplinaire samenwerking. Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise is de optimale tool voor deze uitvoering. Of het nu gaat om het creëren van discussiegroepen, het beheren van blogs en teamsites, projectcoördinatie, taakbeheer of vaardig contentbeheer via aangepaste zoekmogelijkheden en krachtige mogelijkheden voor documentbeheer. De Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Edition laat niets te wensen over.

In tegenstelling tot de Standard-editie heeft de Enterprise-editie andere aantrekkelijke functies. Zoals de beschikbare Business Intelligence voor elke gelicentieerde gebruiker, waaronder Visio Services, Excel Services, PerformancePoint Services en Power View. Evenals Microsofts Business Solutions met InfoPath Services en Access Services. Daarnaast zijn er nuttige innovaties die het dagelijkse werk in complexe communicatieomgevingen eenvoudiger maken. Het bevat ook een geavanceerde zoekfunctie plus zoeken naar video's, itemaanbevelingen en entiteitsextractie.

 

De belangrijkste vernieuwingen in Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL


Bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL willen kopen, profiteren daarnaast van spannende innovaties van de 2016-editie. Als eerste de naadloze integratie van Sharepoint in het Microsoft OneDrive-universum. Dit maakt content management en de toegang intuïtief en gemakkelijk - of rechtstreeks uit Sharepoint of via browsertoegang via Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox. Daarnaast zijn de volgende functies en eigenschappen nieuw in Sharepoint Server 2016 Enterprise.

  • Uitgebreide optimalisatie voor mobiele apparaten: het wordt steeds belangrijker om met mobiele apparaten te werken, waar je ook bent. Microsoft heeft dit feit erkend en biedt bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise User CAL kopen, een uitgebreide optimalisatie voor mobiele apparaten en touchscreen.
  • Zero downtime: ook het probleem van complexe patchprocessen, inclusief de bijbehorende downtime, behoort tot het verleden met Sharepoint Server 2016 Enterprise. Dit dankzij de vermindering van de patchpakketten en de reductie ervan door Microsoft.
  • Grotere uploadbestanden: met de huidige Sharepoint-versie verwijdert Microsoft de tot nu toe geldende uploadlimiet van 2 GB per bestand. De aanbeveling is momenteel een bestandsgrootte van maximaal 10 GB.
  • Durable Links: door links te koppelen aan de resource-ID van documenten blijven ze te allen tijde geldig als onderdeel van het delen van bestanden. De tijden van ongeldige links zijn ook voorbij.
  • Eenvoudige naleving: het nieuwe compliance en In-Place Policy Hold Center biedt ruimte voor interne en wettelijke regelgeving, bijvoorbeeld creëren, beheren en implementeren van documentbeheer met slechts een paar muisklikken.

 

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met User CAL en Device CAL


Om te profiteren van Microsoft Sharepoint 2016 moeten bedrijven eerst serverlicenties aanschaffen voor elke besturingssysteeminstantie. Het gebruik zelf vereist op zijn beurt toegangslicenties. Deze Client Access Licenses (CAL's) kunnen bedrijven ook goedkoop kopen bij lizengo. In principe wordt onderscheid gemaakt tussen gebruikerslicenties (User CAL) en apparaatlicenties (Device CAL).

Wie Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met User CAL wil kopen, kiest een licentiemodel waarbij Sharepoint is gelicentieerd voor een specifieke gebruiker. Deze gebruiker kan vervolgens de Sharepoint-functies gebruiken, ongeacht de locatie en het gebruikte apparaat. 

De licentie van Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met User CAL is daardoor ideaal voor werknemers die vaker op verschillende werkplekken werken. Ook voor werknemers die vaak werken met mobiele apparaten onderweg of vanuit het thuiskantoor, zijn user CAL's geschikt. Vooral grote bedrijven hebben een complex communicatienetwerk dat indien nodig moet worden uitgebreid naar externe medewerkers of klanten. 

Ook dan is het zinvol om Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise te kopen met User CAL. Omdat beide licentietypen flexibel kunnen worden gecombineerd, is het eenvoudig om op maat gemaakte systeemoplossingen in te stellen. Als u vragen hebt over de optimale licenties van Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise, zullen onze licentie-experts u op elk gewenst moment helpen met hulp en advies.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2012 R2 (Standard of Data Center), Windows Server 2016 (Standard of Data Center), Windows Server 2019 (Standard of Data Center)
Processor 64-Bit Quad-Core CPU (Minimum)
Werkgeheugen 16 GB (minimaal bij single server rol), 12 GB (minimaal bij beheer in een server-farm), 24 GB (of meer aanbevolen)
Grafische kaart k.A.
Geluidskaart k.A.
Harde schijf 80 GB (minimaal voor de systeemdrive), 100 GB (minimaal voor tweede en elke volgende drive)
Beeldscherm k.A.
Optische drive Uitsluitend voor de installatie van DVD
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 1 Enterprise User CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat