Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 569,99

incl. BTW.

 • Microsoft
 • 100867-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
 • 15-30 minuten
Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - kopen en optimaal gebruiken  ...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - kopen en optimaal gebruiken

 

Bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met Device CAL willen kopen, profiteren van een optimaal licentiemodel voor gebruik op werkplekken die door verschillende werknemers worden gebruikt. De collaboration software van Microsoft omvat vijf kerngebieden, ter ondersteuning van een soepele samenwerking op meerdere niveaus en afdelingsgrenzen. 

Naast de samenwerking bij de coördinatie en het beheer van taken en projecten, zijn de toepassingsgebieden met name de oprichting van intranetportalen en interne sociale netwerken. Met dit laatste kunnen teamwebsites, discussiegroepen en blogs in enkele minuten worden opgezet, waardoor altijd en overal informatie uitgewisseld kan worden, voor ideale werkresultaten. Daarnaast is er sprake van sterke content management. 

Bijzonder aan de enterprise edition van Sharepoint Server 2016 zijn de Business Solutions. Hierbij horen onder andere de Access services evenals Microsofts InfoPath Services. Daarbij komt de speciaal ontwikkelde Business Intelligence inclusief PerformancePoint Services, Visio Services, Excel Services en Power View.

 

Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL - Dit is nieuw


Als u van de 2013-editie overschakelt naar de Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL, vindt u dankzij de vertrouwde intuïtieve bediening meteen uw weg in de webapplicatie. Desondanks treden er bij de eerste start veel veranderingen op. Een voorbeeld is de naadloze integratie van Sharepoint in Microsofts OneDrive-Kosmos. Dit zorgt op zijn beurt voor veel eenvoudiger delen van bestanden via SharePoint en browsertoegang via Edge, Chrome, Firefox, etc. Daarnaast heeft Microsoft gewerkt aan zowel toegankelijkheidsfuncties als kleine verbeteringen, zoals de ondersteuning van speciale tekens in bestandsnamen. Ook nieuw:

 • Grotere documentbibliotheken: het integreren van geautomatiseerd indexbeheer kan nu de bestaande limiet van 5000 elementen in documentbibliotheken omzeilen.
 • Site Folders: Met Sharepoint Server 2016 Enterprise behoren inconsistenties in documentopslag tot het verleden. Met de overname van Site Folders, bekend van Office 365, is er nu één plek van waaruit alle gebruikers toegang hebben tot sites, bibliotheken en documenten.
 • Zero Downtime Patching: met zijn beperkte omvang en aantal patchpakketten, reduceert Microsoft het gedoe van patchingprocedures die voorheen tijdrovend waren, drastisch. Downtime is passé.
 • Touchscreenoptimalisatie en optimalisatie voor mobiele apparaten: Sharepoint Server 2016 verhoogt de consistentie tussen apparaten, waardoor het veel intuïtiever is om te gebruiken op mobiele apparaten.
 • Nieuw Compliance Center: het nieuwe Compliance Center en het In-Place Policy Hold Center kunnen bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise Device CAL kopen, helpen om zowel interne voorschriften als wettelijke vereisten voor het archiveren en beheren van zakelijke documenten te beheren met slechts een paar klikken.

 

Flexibele licentie met device en user CAL's


Om te profiteren van de vele uitbreidingen van Sharepoint Server 2016 Enterprise, moeten bedrijven eerst serverlicenties aanschaffen voor elke besturingssysteeminstantie. Toegang tot de krachtige tools vereist toegangslicenties (Client Access Licenses). Microsoft begrijpt de behoeften van bedrijven met complexe communicatiestructuren en biedt toegangslicenties (CAL's) zoals gebruikers-CAL's (User CAL's) en apparaatgebonden licenties (device CAL's) ter beschikking.

Beide soorten licenties hebben hun eigen voor- en nadelen en kunnen eenvoudig worden gecombineerd in een individuele licentie-oplossing. Bij Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met Device CAL gaat het om licenties die permanent zijn gekoppeld aan één specifiek apparaat. Deze kunnen door een willekeurig aantal werknemers worden gebruikt. Device CAL's zijn daarom de ideale keuze voor werkplekken waar vaak verschillende werknemers werken. 

User CAL's zijn daarentegen ideaal voor werknemers die onderweg of vanuit hun thuiskantoor toegang moeten hebben tot SharePoint-inhoud en -functies. We adviseren bedrijven die Microsoft Sharepoint Server 2016 Enterprise met Device CAL willen aanschaffen graag voor de meest geschikte licentie.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2012 R2 (Standard of Data Center), Windows Server 2016 (Standard of Data Center), Windows Server 2019 (Standard of Data Center)
Processor 64-Bit Quad-Core CPU (Minimum)
Werkgeheugen 16 GB (minimaal bij single server rol), 12 GB (minimaal bij beheer in een server-farm), 24 GB (of meer aanbevolen)
Grafische kaart k.A.
Geluidskaart k.A.
Harde schijf 80 GB (minimaal voor de systeemdrive), 100 GB (minimaal voor tweede en elke volgende drive)
Beeldscherm k.A.
Optische drive Uitsluitend voor de installatie van DVD
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat