Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs
€ 669,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100877-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Om gebruik te kunnen maken van de interessante extra functies van Sharepoint, kunt u Microsoft...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"

Om gebruik te kunnen maken van de interessante extra functies van Sharepoint, kunt u Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CAL aan tien apparaten toewijzen. In tegenstelling tot een serverlicentie kan een Client Access License (CAL) aan een apparaat of gebruiker gekoppeld zijn. Hiervoor bieden wij toegangslicenties voor apparaten aan. Het kan hierbij om een desktop of een mobiel apparaat gaan. Dit type licentie is geschikt voor een apparaat waarmee verschillende gebruikers afwisselend werken, bijvoorbeeld een bedrijfsnotebook of een kantoor-pc. Een Enterprise-CAL breidt de vele standaardfuncties van Sharepoint uit met features voor het verzamelen en verwerken van economische data. 

Bedrijfsprocessen efficiënter vormgeven

Met de aanschaf van Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALS kunnen processen geautomatiseerd en daarmee vereenvoudigd worden. Bovendien kunnen formulieren, workflows en individuele mobiele apps gecreëerd en door medewerkers gebruikt worden. Om informatie te verzamelen en beheren kunnen onder andere Sharepoint-lijsten gemaakt worden. Deze lijken op Excel-tabellen en kunnen direct op het intranet gepubliceerd worden, zodat vele collega's ervan kunnen profiteren. Door de integratie van MS Flow kunnen routinetaken voor individuen en teams geautomatiseerd worden. De afzonderlijke stappen van een taak kunnen in de visuele designer van Flow gemakkelijk vastgelegd worden. Bovendien kan in Flow verkoopinformatie uit Microsoft Dynamics in SharePoint-lijsten opgenomen worden. 

Uitgebreidere functies met Enterprise-licenties

Er is een aantal extra functies, die het waard kan zijn om Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise - 10 Device CALS voor te kopen. Zo is onder andere Content Management-Feature eDiscovery met een exportfunctie uitgebreid. De omvangrijke app PowerPivot verwerkt grote aantallen bedrijfsdata tot levendige berichten, die naar keuze ook in Excel of een specifiek dashboard ingevoerd kunnen worden. Verder kunnen gebruikers van Enterprise-licenties Access Services en InfoPath Services voor het verwerken van informatie inzetten. Daarmee kunnen bijvoorbeeld lijsten via een geïntegreerde formulieroplossing probleemloos aangepast worden. Formulieren kunnen snel volledig opgesteld worden, bijvoorbeeld voor bestandsbeheer of assetmanagement. 

De moderne manier om bedrijfskennis te beheren

Sharepoint staat voor intelligente zoekfuncties waarmee data, die als basis dienen om de juiste beslissingen te nemen, in een paar muisklikken binnen handbereik zijn. Ook met Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALS kan het krachtige contentbeheer van SharePoint met contacten uit Yammer gekopppeld worden. Met automatische tekstaanvulling en de functie eDiscovery vindt de gebruiker al heel snel eerder bezochte websites, gebruikte data of belangrijke contacten. Verder is Sharepoint een goede software-oplossing om een groot aantal medewerkers bij elkaar te betrekken. Daarvoor kunnen bijvoorbeeld communicatiewebsites toegevoegd of gepersonaliseerd nieuws uit de startpagina van SharePoint en in de mobile SharePoint-app bekeken worden. 

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Devic CALS kopen

Enterprise-CALS zijn add-on-licenties. Daarom is ook telkens een Standard Device CAL nodig. Verder is voor de gebruikte server ook een Enterprise-licentie nodig naast de standaardlicentie van Sharepoint Server. Voor u tot aankoop overgaat, dient u zich af te vragen op welke computers van bedrijfsdata gebruik gemaakt moet worden en op welke alleen gewone bedrijfsdocumenten bewerkt en gedeeld moeten worden. Tenslotte kunt u op een afdeling standaard- en Enterprise-licenties net zo combineren als User en Device CALS. Zo probeert het licentiesysteem van Sharepoint aan de eisen van middelgrote en grotere bedrijven tegemoet te komen. Licenties voor Sharepoint 2019 zijn neerwaarts compatibel, zodat niet alle licenties tegelijk nieuw gekocht hoeven te worden, maar onder omstandigheden over verschillende begrotingsjaren uitgesmeerd kunnen worden. Een Device CAL versie 2019 heeft ook toegang tot een server waarop een licentie van 2016 geïnstalleerd is. 
Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met het competente lizengo-team als u verder nog vragen heeft over Microsoft Sharepoint Server 2019 Enterprise Device CALS. 

Ondersteunde browsers:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; de nieuwste versie van Google Chrome; de nieuwste of voorlaatste versie van Mozilla Firefox of de nieuwste versie van Apple Safari
 
Mobiele browsers:
Chrome of Safari (minstens iOS10)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat