Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard Device CALs
€ 819,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100873-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Met de aanschaf van Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Device CALS kunt u tien specifieke...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard Device CALs"

Met de aanschaf van Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Device CALS kunt u tien specifieke apparaten toegang geven tot het Sharepoint-platform. Zo kan met een bedrijfs-pc of ook een notebook van een willekeurig aantal gebruikers content via Sharepoint gedeeld, gezocht of bewerkt worden. Device CALS zijn in het algemeen nuttig als medewerkers alleen met hun eigen pc werken of als pc's door meerdere medewerkers gemeenschappelijk gebruikt worden. Het actuele aanbod betreft de standaardeditie. Als Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Device CALS ook gebruik moet kunnen maken van Enterprise-features, dan zijn tien extra Enterprise-CALS nodig.

Beter samenwerken met de passende software

Sharepoint 2019 biedt talrijke en uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden voor de medewerkers van een bedrijf. Het doel is om projecten en taken samen te beheren en bewerken. Daarvoor biedt Sharepoint talrijke documentbeheer- en zoekfuncties, maar ook diverse mogelijkheden voor contentbeheer. Het programma fungeert als intranet-portal en heeft de rol van sociaal netwerk voor discussiegroepen binnen het bedrijf. Gebruikers kunnen zelf instellen welke content op teamwebsites en blogs moeten komen of wat zichtbaar moet zijn voor bepaalde afdelingen of projectgroepen en voor het hele bedrijf. Een MicrosoftSharepoint Server 2019 - 10 Device CAL is een variant om een bedrijfs-pc te laten communiceren met alle afdelingen. 

Gemoderniseerde menu's en en bedieningsopties

Sharepoint 2019 is onder andere gericht op een transparantere gebruikersinterface die op verschillende displays goed werkt. Daarmee wordt ingespeeld op toenemend mobiel computergebruik. De community-software Sharepoint kan vrijwel even goed op tablets, smartphones, notebooks en desktops bediend worden. De gebruiker kan intuïtief toegang tot vaak gebruikte apps en belangrijke content krijgen en snel relevante contactpersonen bereiken. Met de aanschaf van Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Device CALS kunnen de gebruikers van het gelicentieerde apparaat genieten van een gebruikersinterface die op Sharepoiint georiënteerd is.Documentbibliotheken en navigatiestructuren werden gebaseerd op die van Office 365. 

Eenvoudig communiceren en delen van documenten

Tot de verbeteringen van Sharepoint 2019 in vergelijking met de vorige versie horen de nieuwe communicatiesites en de functie Team News. Om nog een bedrijfsapparaat toegang te geven, kunt u direct bij ons een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL kopen. De actuele versie van de Team Sites in Sharepoint bevat ook lijsten en bibliotheken. Bovendien gaat het ook hier om een uitbreiding van mobiel datagebruik. De zogenaamde Next Generation Sync Client (NGSC) zorgt voor betrouwbare toegang tot bedrijfsdocumenten voor medewerkers met de juiste rechten. Dit kan altijd en overal waar internet beschikbaar is. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent om Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Device CALS voor een laptop of tablet aan te schaffen. 

Sharepoint-licenties voor elk behoefte

Om in een bedrijf efficiënt met Sharepoint te kunnen werken, heeft u meerdere licenties nodig. Zo heeft elke server zijn eigen licentie nodig maar ook elk bedrijfssysteem om toegang te krijgen. Dat is zinvol als een server-upgrade op lange termijn gepland is, maar op korte termijn een nieuwe medewerker of een nieuwe pc een nieuwe licentie moet krijgen. Bovendien kan in een bedrijf een willekeurige hoeveelheid User en Device CALS gemeenschappelijk gebruikt worden. U kunt al deze licenties bij ons kopen. 
Bij Lizengo kunnen originele licenties gedownload worden. Het deskundige team ondersteunt indien nodig bij de keuze of installatie. 
Voor het aanschaffen van een Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL bent u bij Lizengo aan het juiste adres.

Ondersteunde browsers:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; de nieuwste versie van Google Chrome; de nieuwste of voorlaatste versie van Mozilla Firefox of de nieuwste versie van Apple Safari
 
Mobiele browsers:
Chrome of Safari (minstens iOS10)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Standard Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat