Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
€ 89,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100597-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
De Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL is onderdeel van het flexibele licentiëringssysteem...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

De Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL is onderdeel van het flexibele licentiëringssysteem van Windows Server 2019. De CAL wordt toegewezen aan één bedrijfsapparaat. Vervolgens kan deze door een onbeperkt aantal gebruikers voor toegang tot de Server Desktop-functies worden gebruikt. RDS staat voor Remote Desktop Services en verwijst naar de functie waarmee op afstand kan worden gewerkt met grafische computers en Windows-toepassingen. Met de bijbehorende Client Access Licenses (CAL) kunnen computernetwerken centraal worden beheerd. Bovendien kunnen eventuele reeds beschikbare Windows Server 2016 Core-licenties worden gebruikt in combinatie met de apparaatlicenties van de 2019-versie. Hierdoor heeft de IT-afdeling van een bedrijf meer tijd om over te stappen op de actuele versie van het serverbesturingssysteem. De functie Express Updates helpt tegelijkertijd om in kortere tijd het systeem bij te werken. 

Handige veranderingen ten opzichte van de vorige versie

Met de aanschaf van een Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL wordt gebruikgemaakt van een serverbesturingssysteem dat is gebaseerd op Windows 10. Windows Server 2019 is de opvolger van Server 2016, waarvan vele goede functies zijn overgenomen. Daarnaast zijn er vernieuwingen en veranderingen doorgevoerd waardoor de software nog efficiënter en veiliger is. Zo wordt nu onder andere het Windows Subsystem for Linux ondersteund. Ook kunnen Linux-distributies worden geïntegreerd in de Windows-installatie. Bovendien kunnen Linux-commando's vanuit de Windows-server worden beheerd. Op dit gebied is ook de toepassing van het verbeterde beveiligingsconcept Shielded-VMs belangrijk. Door de ondersteuning van Kubernetes kunnen medewerkers van een bedrijf containers ontwikkelen en beheren. Tevens biedt Windows Server 2019 volledige ondersteuning van ipv6 voor netwerken. Het besturingssysteem maakt bovendien een systeembrede monitoring van de hardware en netwerken mogelijk. Hiervoor worden technieken als virtuele netwerkpeering gebruikt.

Serversysteem in de nieuwste staat brengen

Een actueel serverbesturingssysteem is aangepast aan vele hedendaagse uitdagingen. Gebruikers kunnen samenwerken door middel van actuele software. Voor dit doel is een Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL geoptimaliseerd voor samenwerking door middel van Microsoft Azure. Hierdoor kunnen gebruikers van de gelicentieerde apparaten bijvoorbeeld Azure Backup gebruiken om moeiteloos gegevens te synchroniseren en beveiligen. Ook kunnen gegevens via Azure Files worden overgezet van de cloud naar de opslagserver. Bovendien biedt Windows Server 2019 een op alle vlakken uitgebreide beveiliging van belangrijke bedrijfsbestanden. De versleuteling van bestanden en opslagservers is verbeterd. Het serverbesturingssysteem werkt nu rechtstreeks samen met Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Als aanvulling op het antivirusprogramma kan de server vanaf nu zelf bedreigingen als rootkits en zero-day-aanvallen herkennen en de bijbehorende beveiligingsmaatregelen treffen. Gebruikers van een apparaatlicentie voor Windows Server 2019 profiteren daarmee indirect van de handige nieuwe functies van het serverbesturingssysteem. 

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL kopen

Zowel voor middelgrote als grote bedrijven kan de aanschaf van een apparaatlicentie voor Windows Server 2019 nuttig zijn. De licentie kan zowel voor een vaste computer als een laptop of een regelstation worden gebruikt. In het geval dat medewerkers een duidelijke taakverdeling hebben en met meerdere mensen een computer delen, kan het goedkoper zijn om een licentie aan het apparaat toe te wijzen. Vergeet bovendien bij de aanschaf van een licentie niet dat er aanvullende licenties nodig zijn voor de serverkernen. Het is ook mogelijk om in één koop 10 CAL-licenties aan te schaffen, bijvoorbeeld wanneer er tegelijkertijd meerdere nieuwe apparaten worden gekocht. Neem gerust contact op met het Lizengo-team voordat wordt besloten tot de aanschaf van een Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL. 

Platform: 
Windows

Processor:
ten minste 1,4 GHz (single-core), ten minste 1,3 GHz (multi-core)
3,1 GHz of meer is aanbevolen
maximaal 2 CPU-sockets ondersteund

Werkgeheugen:
ten minste 2 GB RAM
16 GB RAM aanbevolen 
maximaal 64 GB ondersteund

Harde schijf: 
ten minste 160 GB (met één systeempartitie met een capaciteit van ten minste 60 GB)

Beeldscherm:
ten minste Super-VGA (1024 x 768)

Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat