Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs
€ 879,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100596-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
  • 15-30 minuten
Met Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs hebben tien personen toegang tot de voordelen van een...meer

Productinformatie "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"

Met Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs hebben tien personen toegang tot de voordelen van een Windows Server. Een CAL is zowel nodig voor de Standard Edition van het besturingssysteem als voor de DataCenter Edition. Degene die een gebruikerslicentie bezit, heeft vanaf diverse apparaten toegang tot de Windows Server, bijvoorbeeld vanaf de computerwerkplek of vanaf de laptop in de trein. Hierdoor zijn User CALs vooral geschikt voor medewerkers die niet alleen werken aan een vaste computer. Als een onderneming bijvoorbeeld veel werknemers in dienst heeft die thuiswerken of vaak op zakenreis gaan, dan is het gebruik van User CALs in plaats van Device CALs het overwegen waard. 

Veilige serveromgevingen voor ondernemingen

De Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs maken gebruik van Windows Defender Advanced Threat Protecion (ATP). Deze functie in Windows Server 2019 beschermt tegen aanvallen op de geheugen- en kernlagen. Hierbij worden platformsensoren gebruikt en kan het uitvoeren van schadelijke bestanden worden gestopt. Een andere nuttige beveiligingsfunctie in Windows Server 2019 is Windows Defender ATP Exploit Guard. Deze functie bestaat uit vier componenten die beschermen tegen aanvalsvectoren en typische malwaregedragingen blokkeren. Door middel van de Attack Surface Reduction (ASR) kunnen ondernemingen ook voorkomen dat malware op computers van medewerkers terechtkomt. De besturingselementen van ASR voorkomen dat kwaadaardige scripts of bestanden worden gactiveerd. Om het netwerk van het besturingsysteem te beschermen, is het bovendien nodig dat alle uitgaande processen op de aangemelde gebruikersapparaten worden geblokkeerd, voor het geval deze onbetrouwbare hosts of IP-adressen aanspreken. Aanvullende maatregelen, zoals de gecontroleerde toegang tot mappen en de exploitbescherming, helpen om risico's door ransomware, malware en soortgelijke bedreigingen te minimaliseren. 

Toegang tot een zeer goed ontwikkeld serverbesturingssysteem

De aanschaf van Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs biedt ook een betere ondersteuning voor Linux en virtuele computers als voorheen. Er zijn onder andere verbeteringen doorgevoerd in Office, zoals de nieuwe fallback-HGS en functies voor de offline modus. Daarnaast is de foutoplossing voor afgeschermde virtuele machines vereenvoudigd. De tools VM Connect-vergadermodus en PowerShell Direct zijn van nut wanneer de netwerkverbinding met de VM wordt verbroken en de configuratie moet worden geactualiseerd. Bovendien ondersteunt Windows Server 2019 de uitvoering van Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux en SUSE Linux Enterprise Server in VM's. Ook is de Cipher-Suite-onderhandeling van HTTP/2 verbeterd, waardoor er automatisch minder verbindingsfouten optreden. Voor een hogere doorvoer is de standaard TCP Congestion Provider van Windows Server in de 2019-versie vervangen door Cubic. 

Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs kopen

Door naar eigen wens apparaat- en gebruikerslicenties te combineren, kunnen middelgrote en grote ondernemingen precies die toegangslicenties kopen die ze daadwerkelijk nodig hebben. Er hoeft dus geen geld te worden uitgegeven aan onnodige pakketten. Toch kan het nuttig zijn een licentiepakket voor 10 medewerkers te kopen als er nog geen clientlicenties voor meerdere medewerkers zijn.
Bij Lizengo kunnen eenvoudig verschillende licenties worden aangeschaft. Lizengo biedt klanten altijd de actuele en efficiënte originele software. Neem bij onduidelijkheden bij de aanschaf van Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs gerust contact op met het team van Lizengo. 

Platform: 
Windows

Processor:
ten minste 1,4 GHz (single-core), ten minste 1,3 GHz (multi-core)
3,1 GHz of meer is aanbevolen
maximaal 2 CPU-sockets ondersteund

Werkgeheugen:
ten minste 2 GB RAM
16 GB RAM aanbevolen 
maximaal 64 GB ondersteund

Harde schijf: 
ten minste 160 GB (met één systeempartitie met een capaciteit van ten minste 60 GB)

Beeldscherm:
ten minste Super-VGA (1024 x 768)

Doorverwijzende links naar "Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2019 RDS - 10 User CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat