Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows 10 Pro for Workstations

Windows 10 Pro for Workstations
€ 206,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100374-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft heeft Windows 10 Pro for Workstation speciaal ontworpen voor gebruikers die enorm...meer

Productinformatie "Windows 10 Pro for Workstations"

Microsoft heeft Windows 10 Pro for Workstation speciaal ontworpen voor gebruikers die enorm behoefte hebben aan maximale prestaties tijdens de uitoefening van hun job. De standaard versie van Windows 10 Pro is momenteel beperkt tot 2 TB RAM en het gebruik van twee CPU's tegelijkertijd. Door Windows 10 Pro for Workstation te downloaden, kunnen er tot 6 TB RAM en 4 CPU's gelijktijdig gebruikt worden. Daardoor wordt de capaciteit, vooral in de CPU- en geheugenintensieve toepassingen (beeld- en videobewerking, CAD, simulaties, 3D-rendering) drastisch groter. De minimale systeemvereisten zijn echter niet veranderd, waardoor Windows 10 Pro for Workstation op zijn eigen geen extra capaciteit nodig heeft.

Bovendien is het besturingssysteem het eerste programma van Microsoft dat ReFS als bestandssysteem ondersteunt. Vergeleken met NTFS is de beveiliging van bestanden aanzienlijk toegenomen. ReFS corrigeert automatisch fouten die optreden als in een RAID-array van harde schijven, doordat bestanden van de gezonde harde schijf defecte sectoren op andere harde schijven overschrijven. Daarnaast biedt Microsoft met dit bestandssysteem een beveiliging die ook voor cloud-toepassingen mogelijk is en dus ook voldoet aan commerciële vereisten. ReFS biedt bovendien al sowieso een betere bescherming tegen eventuele gegevensdefecten die kunnen optreden bij een continue werking van gelinkte harde schijven van extreme grootte. Daardoor is deze versie van Windows 10 Pro de veiligste variant zowel voor bedrijven als voor zelfstandigen.

Door de integratie van SMB Direct versnelt een Windows 10 Pro for Workstation Key de bestandsuitwisseling tussen twee of meerdere apparaten. Het besturingssysteem biedt voordelen op drie gebieden. De gegevensdoorvoer wordt verhoogd zodra twee apparaten waarop dit nieuwe besturingssysteem geïnstalleerd is, met elkaar communiceren. Een veel lagere latentie zorgt bovendien voor de omgang met netwerkstations alsof ze fysiek aanwezig zijn op dat specifieke apparaat. Tot slot verlaagt SMB Direct de CPU-belasting aanzienlijk. Zelfs bij zeer veel aanvragen in een korte tijd uit verschillende bronnen worden de CPU-prestaties dus niet merkbaar afgebroken en blijft de volledige Performance voor het werk behouden.

De Windows 10 Pro for Workstation Download geeft alle gebruikers bovendien toegang tot het gebruik van NVDIMM-geheugens. Deze verminderen de latentie bij omgang met alle stations. NVDIMM is een werkgeheugen dat echter niet vluchtig is en dus weer beschikbaar wordt tijdens het eerstvolgende gebruik van het systeem. Ook bij een volledige uitschakeling van het systeem kan het werk dus bij de volgende boot onmiddellijk hervat worden, zonder dat alle programma's en gegevens eerst opnieuw moeten worden herladen door de veel langzamere harde schijven. Daardoor verhoogt een Windows 10 Pro for Workstation Key ook de energie-efficiëntie, aangezien systemen volledig kunnen worden uitgeschakeld, zonder dat daaruit een verlies aan tijd en productiviteit ontstaat.

CPU: minimaal 1,0 GHz. Ondersteuning voor Xeon- en Epyc-processors beschikbaar. Tot 4 CPU's per moederbord.

RAM: minimaal 2 GB. Maximaal 6 TB.

Harde schijf: minimaal 20 GB vrije schijfruimte voor het besturingssysteem.

Grafische kaart: DirectX 9-compatibele grafische kaart, sommige apps hebben DirectX 10 nodig voor betere prestaties.

Display: minimale resolutie van 1024 * 600 pixels.

Doorverwijzende links naar "Windows 10 Pro for Workstations"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows 10 Pro for Workstations - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat