Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows 7 Professional

Windows 7 Professional
€ 18,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100002-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft....meer

Productinformatie "Windows 7 Professional"

Na Windows Vista is Windows 7 Professional de nieuwe besturringssysteem van Microsoft. Het besturingssysteem Windows 7 Pro is zowel voor intensieve gebruikers en voor het bedrijfsleven. Paar onderdelen zijn veranderd in de nieuwe Windows: optimalisaties van het gebruikerssysteem en het optische domein als gebruikersinterface, alsmede systeem en veiligheid en Windows Explorer samen met de nieuwe Beveiligingscentrum. 

Prestaties te verhogen en intuïtieve  bediening

De gebruiksvriendelijke bediening is een grote zorg in de besturingssysteem Windows 7 Professional, deze zijn samen met sommige toepassingen en met de gebruikersinterface van het systeem verbeterd. Veel programma’s zoals Paint en Wordpad, worden in Microsoft Windows 7 Professional verbeterd en voorzien met een ribbon-interface, zoals gebruikelijk is voor Microsoft Office 2007. De bekende sidebar van Vista is in Windows 7 Pro verwijderd. Widgets kunnen nu direct op de desktop geplaats worden. De Windows 7 Professional besturingssysteem draait snelle dan de vorige versies, dit valt ook te verwijten aan de lagere systeemvereisten ondanks talrijke optimalisaties. Het besturingssysteem Windows 7 Pro brengt ook de nieuwe DirectX 11 met zich mee, die ook voor toename van de prestaties in de Grafische kant verantwoordelijk. Microsoft Windows 7 Professional ondersteunt ook nu de alternatieve invoerapparaten zoals tablet-pc’s met verschillende functies zoals multi-touch.

Programma innovaties in het besturingssysteem Windows 7 Pro

Prestatie verbeteringen en optimalisaties op het oppervlak zijn niet de enige punten die Microsoft Windows 7 Professional aan u door Microsoft Windows zal worden aangeboden.  Nieuwe programma’s en functies zullen u helpen om de snelheid van uw workflow gemakkelijker te controleren: 

 • Bibliotheken: virtuele mappen in Windows Verkenner voor snelle data management.
 • Beveiligingscentrum: Nieuwste Beveiliging Centrum (virusscanner en firewall monitor)
 • Spraakbesturing en output: Ondersteuning voor gebruikers met beperkte mogelijkheden
 • Apparaat display : vertoning van frequente acties voor externe apparaten
 • Storing opnameprogramma: Het loggen van foutmeldingen
 • Automatisch thuisnetwerken inrichten
 • Inhoud en programma’s sneller vinden met de verbeterde Windows Search

Beveiliging met het besturingssysteem Windows 7 Professional

Windows 7 Pro besturingssysteem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook zeer krachtig: In de nieuwe versie van Microsoft is de prioriteit voor de veiligheid ook een kwestie en is hier ook veel tijd aan gewijd. Het ondersteunt nu ook standard biometrische authenticatie met behulp van vingerafdrukken. In vergelijking met Windows Vista, is Microsoft Windows 7 Professional het opstellen van een gebruikersaccount nu verstelbaar in stappen. Windows 7 Pro is voorzien van een whitelist van systeem programma’s die automatisch worden voorzien van administratie rechten. Om eventueel  het beveiligingsniveau te verhogen kunnen kritische toepassingen in het beveilingsniveau aangepast worden. Dit kan aan de hand van een zwarte lijst van de respectieve programma’s worden uitgevoerd. Deze worden afzonderlijk behandeld in de uitvoering en altijd om bevestiging gevraagd in een apart venster. Om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig blijft, is het uitvoeren van updates altijd van hoofdbelang en blijft u systeem up to date. 

Met Windows 7 Professional is de ideale besturingssysteem voor uw bedrijf of voor hoge eisen in de privésfeer. De geavanceerde functies zullen u helpen om het beste uit uw computer te halen.

Windows 7 Professional - Systeemvereisten

Platform  Windows 
Ondersteunde besturingssystemen  Windows 7 Professional
Prozessor

 Processor met ten minste 1 GHz 32-bit (x86) of 64-bit (x64)

Werkgeheugen  1 GB voor 32-bits of 2 GB voor 64-bit
Schijfruimte  16 GB voor 32-bits besturingssysteem of 20 GB voor 64-bits besturingssysteem
Grafische kaart

 DirectX 9 met WDDM 1.0 of hogere driver

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows 7 Professional"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows 7 Professional - Waarderingen
(2)
5 jan. 2018

good

22 mei 2017

Prijs en snelheid

Eerlyke prijs en heel snel geleverdt

Pagina 1 van 1
Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat