Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
€ 259,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100475-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Windows 10 Enterprise LTSB is een speciale versie van Windows 10 die zakelijke klanten...meer

Productinformatie "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB is een speciale versie van Windows 10 die zakelijke klanten in staat stelt om af te zien van functie-updates. Deze versie is bedoeld voor specifieke computersystemen die zeker al meerdere jarenlang service-updates vereisen, maar veel apps van Windows 10 niet gebruiken. Dergelijke systemen omvatten geldautomaten, point-of-sale-systemen of computers die medische apparatuur besturen. Dergelijke computers voeren meestal slechts één specifieke en belangrijke taak uit. Daarom hebben ze geen functie-updates nodig die relevant zijn voor de klassieke bureaucomputer. 

Stabiel en veilig besturingssysteem voor ondernemingen

Computers waarvoor Windows 10 Enterprise LTSB in aanmerking komt, moeten zo stabiel mogelijk werken en tegen bedreigingen van buitenaf beschermd zijn. Veranderingen in de gebruikersinterface zijn daarentegen van weinig belang voor deze apparaten. Om die redenen voorkomt het LTSC- of LTSB-licentiemodel dat de computer de anders gebruikelijke functie-updates krijgen. Enkel de regelmatige service-updates die voor de veiligheid zorgen, worden uitgevoerd. Het gaat hier dus om een Windows 10-versie zonder apps, Store, Cortana en Edge. Voor dagelijks gebruik op kantoor heeft het daarentegen geen zin om Windows 10 Enterprise LTSB in te voeren. 

Versie met langdurige ondersteuning 

LTSB staat voor "Long Time Servicing Branch", aangezien het hier gaat om de “tak” van Windows-besturingssystemen die tot 10 jaar lang ondersteund wordt. Daarvan zijn 5 jaar de standaard tijd en kunnen nog eens 5 jaar worden gekocht als een verlenging. De naam van deze servicetak wordt in 2018/2019 gewijzigd in "Long Term Servicing Channel" (LTSC). In tegenstelling tot het op kantoor gebruikelijke "Semi-Annual servicing channel” zijn er via LTSC nooit functie-updates. In plaats daarvan zal elke twee tot drie jaar een nieuwe LTSC-versie van het besturingssysteem verschijnen. Gebruikers kunnen beslissen of ze naar die versie willen upgraden of ze 10 jaar lang bij de oorspronkelijk gekochte versie willen blijven. De werklast van de bedrijfseigen IT-medewerkers kan dus met Windows 10 Enterprise LTSB worden geminimaliseerd.

Compact besturingssysteem zonder onnodige apps

Elke nieuwe versie van Windows 10 Enterprise LTSB zal elke nieuwe processor ondersteunen. Daarvoor zorgt het "Standard Silicon Support Policy" waaraan gevestigde fabrikanten van besturingssystemen zich moeten houden. In die zin zal er altijd een versie van dit Business-besturingssysteem bestaan dat bij nieuw ontwikkelde processors past. In wezen heeft de LTSB-versie dezelfde features als de “Semi-Annual servicing channel”-versie van Windows 10 Enterprise. Maar dan zonder applicaties die pc’s bezitten die voor particulieren bedoeld zijn - zoals Outlook Mail, Calendar, OneNote, Weather of News. Windows 10 LTSC vergroot daarmee de kracht van computers die bestemd zijn voor bijvoorbeeld machinebesturing, telefoonsystemen, Embedded-Systems in geldautomaten of in kiosken. 

Bijgewerkte licentiemodellen

Soms wordt Windows 10 Enterprise LTSB 2019 ook als "Windows 10 1809" aangeduid. Dat zorgt bij professionele IT-beslissers voor duidelijkheid onder de vele verschillende Windows 10-versies. Bovendien moet men weten dat de Windows-ontwikkelaar 2018 zijn abonnementenmodellen "Current Branch" en "Current Branch for Business" tot een "Semi-Annual channel" samenvoegde. Tegelijkertijd ontstond uit LTSB de naam LTSC. Het principe van diensten op langere termijn blijft echter hetzelfde. Minder frequente updates betekenen minder veranderingen die een computersysteem mogelijk destabiliseren. IT-medewerkers hebben een kleinere werklast en kunnen hun tijd voor andere taken gebruiken. De kleinere app-grootte garandeert bovendien dat er minder individuele softwareproblemen het hele systeem kunnen doen crashen. Dat maakt van Windows 10 Enterprise LTSC een krachtig besturingssysteem voor computersystemen die een belangrijk onderdeel van een werk-IT-systeem zijn.

Processor 1-GHz CPU, x86 of x64 processors en SoCs
Werkgeheugen 1 GB (32-bit), 2 GB (64-bit)
Grafische kaart SVGA (32 bit per pixel)
Geluidskaart k.A.
Harde schijf 16 GB (32-bit), 20 GB (64-bit)
Beeldscherm minimale resolutie 800x600 pixels, aanbevolen resolutie van minstens 1366x768 pixels
Trusted Platform Module (TPM) - vereist
UEFI Secure Boot - vereist

Doorverwijzende links naar "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat