Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2007 Professional Plus

Microsoft Office 2007 Professional Plus
€ 49,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100009-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Microsoft Office Professional Plus 2007 is een office suite voor de veeleisende gebruiker....meer

Productinformatie "Microsoft Office 2007 Professional Plus"

Microsoft Office Professional Plus 2007 is een office suite voor de veeleisende gebruiker. Vooral in bedrijven, het zorgt voor maximale productiviteit onder stabiele omstandigheden. In Office beschikt u over Professional Plus 2007-programma's Word 2007, Excel 2007, PowerPoint 2007, Publisher 2007, Access 2007 en Outlook 2007 ook met Business Contact Manager. Dit zal u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden en zorgt voor bijna elke toepassing een oplossing. Profiteer van de Office-toepassingen voor tekst creaties, spreadsheet, e-mail management en voor het ontwerpen van presentaties,beheer van databases en ontwerp je publicaties. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van elk programma kunt u er zeker van zijn om altijd professionele resultaten te ontwikkelen.

Functies in Microsoft Office Professional Plus 2007

 • Live Preview: templates, thema's en functies zullen worden in real time weergegeven in het venster document.
 • Lint: Nieuwe gebruikersinterface voor snelle en intuïtieve navigatie.
 • Aangepaste modules, ontwerpen en lay-outs de productiviteit te verhogen en de toegang tot nieuwe projecten te vergemakkelijken.
 • Meer bescherming tegen dataverlies door XML-ondersteuning, minder document maten voor meer opslagruimte en snellere laadtijden.
 • Outlook maakt de inschrijving van feeds en biedt een functie voor het bladeren door e-mails.
 • Toegang bevat reeds vooraf gedefinieerde en bewerkbare database-oplossingen.

Betere bruikbaarheid door middel van nieuwe lint-menu

In Microsoft Office Professional Plus 2007 brengt een nieuw lint, ook wel Ribbon, het klassieke menu structuur van de vorige versies van Office. Deze omzetting gebruikt nieuwe functies voor u zo bent u vaak nog sneller toegankelijk. De afzonderlijke commando's worden samengevat in het lint in groepen en zorgen voor een gemakkelijke oriëntatie. Daarnaast zijn er lijsten en dialoogvensters met extra functies. Afhankelijk van de items die worden weergegeven afhankelijk van de situatie en helpen u op het juiste moment in je werk. Aangepaste modules, lay-outs en ontwerpen helpen u aan de slag in nieuwe projecten en bieden professionele definitieve resultaten, zelfs zonder voorafgaande ervaring. De lay-out kan worden gecontroleerd op elk moment in de Live Preview en aanpassen als dat nodig is.

Veel nieuwe functies in de afzonderlijke Office-toepassingen

De verschillende Office-programma's worden elk voorzien van nieuwe functies die een aanvulling zijn van de bestaande hulpmiddelen. In Word kunt u voorgedefinieerde blokken selecteren of zelf definiëren, die u kunt toevoegen aan uw documenten en gebruikte content. U kunt kiezen uit een enorme galerij van de dekking pagina's, kop- en voetteksten en professioneel ogende documenten. Microsoft Excel vergemakkelijkt het verwerken van grote hoeveelheden gegevens via het nieuwe autocomplete. De functies voor het automatisch aanvullen van formules helpen formules snel en correct maken, rekening houdend met alle afhankelijkheden en referenties.

In Microsoft Outlook heeft u nu de mogelijkheid om je te abonneren op RSS-feeds en het verzamelen van al uw e-mails en informatie op een plaats. In uw e-mails kunt u bladeren met behulp van de geïntegreerde Direct zoeken naar trefwoorden en vind relevante content sneller. Bovendien bent u dankzij de ongewenste e-mail filter door de spam beveiligingsupdates en nieuwe functies die u ook beschermen tegen phishing-pogingen. Microsoft PowerPoint kunt u grafieken direct in het programma maken, zonder omwegen via Excel. Maak effectieve en dynamische workflow, relatie en hiërarchie grafieken met slechts een paar klikken en gebruik ze onmiddellijk boeiende presentaties. In Microsoft Access, vooraf gedefinieerde database-oplossingen gebruikt u en beheren van gestructureerde gegevens als beginners. De aangepaste publicaties in Microsoft Publisher verschijnen dankzij de professionele resultaten altijd in een goed licht.

Office 2007 Professional Plus - De all-round oplossing voor bedrijven

De programma's van Microsoft Office 2007 Professional Plus laat in de zakelijke omgeving alle taken zonder veel moeite doen. Met eenvoudige navigatie en intuïtieve bediening en tal van templates, bereikt u uw bestemming. Overtuig uzelf van de uitgebreide mogelijkheden van Office 2007 Professional Plus. Gezien de relatief lage systeemeisen, is de Office-suite bijzonder geschikt voor oudere en minder krachtige computers met Windows-besturingssystemen.

Microsoft Office 2007 Professional Plus - Systeemvereisten

Platform Windows
Ondersteunde besturingssystemen
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2 of hoger
 • Microsoft Windows Server 2003 of hoger
Prozessor

 500 MHz processor of hoger

Werkgeheugen 256 MB RAM-geheugen; 512 MB RAM aanbevolen voor bepaalde geavanceerde functies
Schijfruimte 2 GB
Grafische kaart

 1024 × 768 of hogere resolutie

Geluidskaart /
Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2007 Professional Plus"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2007 Professional Plus - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat