Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL
€ 69,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100532-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2019 User CAL kopen en processen in een oogwenk...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 User CAL kopen en processen in een oogwenk optimaliseren

Voor de huidige versie van Microsoft Exchange Server 2019 biedt het softwarebedrijf uit Redmond twee soorten licenties. Bedrijven kunnen kiezen tussen de User Client Access Licenses (CAL) en de Device CAL. Deze licenties bieden kleine en grote bedrijven de mogelijkheid om een  krachtige en op de behoefte afgestemde omgeving te creëren voor de samenwerking tussen werknemers, afdelingen en locaties. Ook bestaande systemen kunnen flexibel en voordelig worden uitgebreid door extra gebruikers. Hierdoor kunnen nieuwe werknemers snel profiteren en productief gebruik maken van de nieuwe functies van Microsoft Exchange Server 2019

Wat is het verschil tussen User- en Device-licenties?
De User Client Access License voor Windows Exchange Server 2019 is een persoonlijke licentie. De User CAL verschilt daarmee dus aanzienlijk van de zogenaamde Device CAL, een apparaatgebonden licentie. Met de User CAL geven bedrijven licenties aan individuele gebruikers die hun eigen toegangsgegevens ontvangen. Omdat deze licentie niet verbonden is aan een bepaald apparaat, kan Microsoft Exchange Server overal en op elk gewenst apparaat worden gebruikt door de gebruiker met een licentie. Met de Device CAL kan een specifiek apparaat door een willekeurig aantal werknemers worden gebruikt.

Gebruikerslicenties flexibel hanteren in het dagelijkse zakenleven
Gebruikerslicenties zijn de ideale oplossing voor bedrijven die flexibele werkomstandigheden willen creëren voor hun werknemers. Dankzij de persoonlijke toegang is het gebruik van Exchange Server niet alleen mogelijk op een desktopcomputer op de werkplek, maar ook op het kantoor thuis of onderweg met een laptop. Bovendien maakt Microsoft Exchange Server 2019 User CAL het eenvoudig om nieuwe werknemers of externe medewerkers te integreren in een bestaand systeem. De respectievelijke gebruikers hebben exclusief toegang tot de functies, die beheerders hen via toegangsrechten verlenen. Daarnaast biedt Microsoft de mogelijkheid om gebruikers- en apparaatlicenties te combineren. Deze zijn verkrijgbaar als afzonderlijke licenties of als licentiebundels met vijf, tien of meer licenties.

Met Microsoft Exchange Server 2019 User CAL profiteren van vernieuwingen
Microsoft Exchange Server 2019 vereenvoudigt de samenwerking in het bedrijfsleven aanzienlijk met veel nieuwe en verbeterde functies. Des te aantrekkelijker is de overstap voor bedrijven die hun potentieel ten volle willen benutten.

  • Herzien agendasysteem: Microsoft Exchange Server 2019 is gebaseerd op Office 365 en wordt daarom ook geleverd met een herzien kalendersysteem inclusief kalender delen. Beheerders hebben bovendien uitgebreide en volledig nieuwe functies zoals "Add-MailboxFolderPermission" om machtigingen voor delegeren toe te wijzen.
  • Bing Search Engine: In de huidige Exchange Server versie Microsoft is de oude FAST Search verdwenen en vervangen door de moderne Bing zoekmachine, waarmee zoekindexen en zoek databases voortaan deel uitmaken van de postvakdatabase.
  • Meer vermogen: krachtige serversystemen vormen de ruggengraat van elk bedrijf. Daarom ondersteunt Exchange Server 2019 nu tot 48 processors, maximaal 256 GB RAM en SSD-schijven als cache om de prestaties te optimaliseren.
  • Meer veiligheid: extra veiligheid garandeert de Exchange Server 2019 onder meer door de uitgebreide data loss prevention (DLP), de veilige verificatie door middel van certificaten en de mogelijkheid om anti-virus software van derden via anti-virus API te koppelen.
platform Windows
Ondersteund besturingssysteem Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
processor Intel CPU met x64-architectuur. Dit moet de Intel 64-architectuur "Intel EM64T" ondersteunen. Als alternatief is een AMD-CPU nodig die het "AMD64" -platform ondersteunt.
RAM minimaal 4 GB RAM (indien benaderd via de cliënt), minstens 8 GB RAM (mailbox)
grafische kaart k.A ..
geluidskaart k.A ..
schijf Minstens 30 GB vrije schijfruimte op het station van de Exchange-installatie
scherm k.A ..
optische schijf K.A ..
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard User CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat