Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs
€ 384,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100547-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs zijn toegangslicenties die worden gebruikt voor...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"

Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs zijn toegangslicenties die worden gebruikt voor tien specifieke computers. Vanaf deze apparaten kunnen alle medewerkers van een bedrijf indien nodig gebruikmaken van de functies van de Software Exchange Server. Zij hebben de beschikking over de Enterprise-versie van de communicatiesoftware. Dit is een uitbreiding op de Standard-versie van Exchange. Aangezien de toegangsrechten zijn gekoppeld aan één computer, hoeft niet elke gebruiker een eigen licentie te hebben. Dit is wel het geval bij de User CAL. Voor het apparaat van het bedrijf is echter wel een eigen Enterprise CAL nodig als aanvulling op de Standard CAL om gebruik te kunnen maken van de functies van de add-on. Bovendien moet de licentie van de apparaten dezelfde of een hogere versie betreffen dan die van de server. 

Exchange Server voor de computerwerkplek

De Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs geven recht op het uitvoeren van tien exemplaren van Exchange Server. Met een exemplaar wordt verwezen naar het laden van de serversoftware in het werkgeheugen van elk van de computers. Voor elk actief exemplaar moet een serverlicentie beschikbaar zijn. Het licentiemodel van Exchange Server 2016 bestaat uit twee componenten. De licentiecomponent geeft recht op gebruik van het programma op de server. De andere component (Client Access License, de toegangslicentie) geeft recht op het gebruik op een computer die geen server is. 

Veilig delen en communiceren

Exchange Server 2016 is een versie van een gerenommeerde zakelijke toepassing die vanwege de veiligheid en betrouwbaarheid al door vele ondernemingen wordt gebruikt. Dankzij de duidelijke interface en de nuttige snelkoppelingen kan het werk veel sneller dan voorheen worden uitgevoerd. Gebruikers kunnen onder andere rechtstreeks in Outlook documenten die ze hebben ontvangen bewerken of teksten delen, zonder daarvoor het e-mailprogramma te hoeven afsluiten en een ander programma moeten te openen. Met Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs kan worden geprofiteerd van de geautomatiseerde reparaties en snelle herstelmogelijkheden van Exchange Server 2016. De functie Exchange Online Protection biedt bovendien extra bescherming tegen virussen en spam. 

Praktische functies van de Enterprise-versie

In tegenstelling tot de Standard-versie van Exchange Server 2016 ondersteunt de Enterprise-add-on tot wel 100 postvakdatabases. Dit maakt deze versie uitermate geschikt voor grotere ondernemingen. Enkele van de interessante functies die Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs bieden, zijn de integratie van meerdere mailboxen die kunnen worden gebruikt naast het hoofdpostvak en het gebruik van Outlook in de browser. Voor het beheren van kennis is het belangrijk de communicatieprocessen eenvoudig en correct te documenteren. Binnen ondernemingen waar de klassieke telefonische communicatie een grote rol speelt, kan de optie Unified Messaging erg nuttig zijn. Hiermee wordt voicemessaging gecombineerd met e-mailcommunicatie. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld e-mails beluisteren via hun telefoon. Vanzelfsprekend hebben Enterprise-gebruikers ook toegang tot het archief van de software en tot de beveiligingsfuncties, waarmee het verloren gaan van gegevens kan worden voorkomen.

Exchange Server-licentie kopen

Middelgrote en grote ondernemingen profiteren op verschillende manieren van het gebruik van Exchange Server. Zo wordt de e-mailcommunicatie onder meer efficiënter, veiliger en makkelijker te reconstrueren. Voor afzonderlijke computerwerkplekken die door meerdere mensen worden gebruikt om zakelijke e-mail te ontvangen en verzenden, zijn Device CALs de juiste keus. Medewerkers hoeven zich dan niet steeds opnieuw aan te melden met hun eventuele User CALs. Ons team staat altijd voor onze klanten klaar bij mogelijke problemen met de implementatie van de software. Ook bij andere vragen over Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs staan de medewerkers van Lizengo paraat. 

Processor: 
64-bit Intel-processor

Werkgeheugen: 
voor de Exchange-functie 'Postvak' ten minste 8 GB
voor de Exchange-functie 'Edge-transport' ten minste 4 GB

Harde schijf: 
ten minste 30 GB op het station waarop Exchange is geïnstalleerd, 
500 MB voor elk UM-taalpakket,
200 MB op het systeemstation,
een station met ten minste 500 MB vrije opslagruimte voor de wachtrijdatabase 

Station:
DVD-ROM-station 

Schermresolutie:
1024 x 768 pixel of hoger

Bestandsindeling:
als NTFS-bestandssysteem geformatteerde schijfpartitie

Besturingssysteem:
Windows Server 2012 en Windows Server 2012 R2
Windows Server 2016

Framework: 
.NET Framework 4.7.1 of .NET Framework 4.6.2

Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat