Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
€ 2.749,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100458-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
De Enterprise Edition van Microsoft Server 2013 is een systeem voor groupware en...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"

De Enterprise Edition van Microsoft Server 2013 is een systeem voor groupware en e-mailtransportserver dat optimaal is afgestemd op de behoeften van middelgrote bedrijven. Vergeleken met zijn voorganger biedt het product tal van nieuwe diensten, functies en technologieën die zijn ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het ontwerpen van hun communicatiekanalen. 


Met een breed scala aan tools vereenvoudigt Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise het werk zowel in werkgroepen als op het niveau van de globale onderneming en helpt het om processen transparant, duidelijk, kosteneffectief en flexibel te houden. De software maakt niet alleen het beheer en het filteren op afstand van afspraken en e-mails mogelijk, maar ondersteunt ook de toegang vanaf mobiele apparaten. Sinds de 2013-versie is Microsoft Exchange Server echter uitgerust met een geïntegreerde virusscanner om te voorkomen dat e-mails met schadelijke inhoud de mailbox bereiken en zo schade kunnen veroorzaken.


Eenvoudige communicatie door geoptimaliseerd ontwerp
Efficiënte samenwerking tussen werkgroepen en afdelingen is van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise ondersteunt eenvoudige samenwerking door middel van een volledig vernieuwde gebruikersinterface. Zowel de gekoppelde Microsoft Outlook 2013 als de Outlook Web App hebben op deze manier een facelift ondergaan, waarbij met name de Web App is ontworpen voor gebruik op mobiele apparaten met touchscreens. 

Dat geeft gebruikers de mogelijkheid om contacten van meerdere bronnen op verschillende platformen samen te voegen en om te profiteren van verbeterde zoekresultaten. Die zijn op hun beurt gebaseerd op de "Intelligente zoekopdracht" geïntegreerd in Exchange Server 2013, die het samenwerkings- en communicatiegedrag evalueert en zo automatisch de beste hits levert.


Uitgebreide functionaliteit van Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Het grootste verschil tussen de standaard versie en Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise is het aantal databanken per server. Terwijl de standaardversie slechts 5 databanken per server toestaat, biedt de Enterprise-versie in de RTM-versie (CU1) tot wel 50 databanken. In CU2 en hogere updateversies zijn zelfs tot wel 100 databanken per server mogelijk. 

Andere functies die alleen in de Enterprise Edition zijn opgenomen, zijn onder meer journaldecryptie, een krachtige Data Loss Prevention (DLP), aanzienlijk verbeterde ActiveSync Mobile Management-richtlijnen en een eigen mailboxarchief. Die laatste vereist echter Microsoft Office Professional Plus in de versies 2007, 2010 of 2013. 

De Data Loss Prevention zelf voorkomt niet alleen gegevensverlies binnen de organisatie, maar voorkomt ook dat gebruikers onbedoeld gegevens naar onbevoegden sturen. Dankzij Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise is het beschermen en bewaken van vertrouwelijke gegevens efficiënter dan ooit, niet in de laatste plaats door middel van contentanalyse. 


Gebruikers van Exchange Server 2013 Enterprise profiteren van het updatebeleid van Microsoft
Gebruikers van de Enterprise Edition van Microsoft Exchange Server profiteren sinds de 2013-versie van een nieuw ondersteuningsmodel van het Amerikaanse softwarebedrijf. Gewoonlijk worden gepubliceerde cumulatieve kwartaalupdates (CU) gebruikt voor zowel probleemoplossing als dynamische functieverbetering. 

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM of later), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter
Processor Computer met Intel-CPU met x64-architectuur die de Intel 64-architectuur ondersteunt. Als alternatief een AMD-processor met AMD64-platformondersteuning
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.v.t.
Harde schijf Minstens 30 GB ruimte op de harde schijf op de installatiedrive. Er is een extra 500 MB voor de installatie van elk unified messaging-taalpakket en een minimum van 500 MB voor de wachtrijdatabank.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimum)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat