Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL
€ 47,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100608-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL is vooral geschikt...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"

Een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL is vooral geschikt voor medewerkers die onderweg of thuis toegang nodig hebben tot de gegevens binnen het bedrijf. Een Enterprise CAL is een add-on bij de Standaard CAL. Het is daarom alleen dan zinvol om een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL's aan te schaffen als Microsoft Exchange Server 2019 Standaard CAL’s in hetzelfde aantal beschikbaar zijn cq. worden aangeschaft. De combinatie van device en gebruiker CAL’s daarentegen is in flexibele aantallen mogelijk. Zo kunnen de aantallen en soorten toegangslicenties nauwkeurig worden afgestemd op de behoefte van het bedrijf en de medewerkers. Daarbij is het belangrijk dat voor elke server een eigen Enterprise-licentie nodig is. 

Gebruik van Enterprise-functies, onafhankelijk van het soort werkstation

Als een gebruiker een Standaard CAL van Exchange Server 2019 heeft, kan hij al toegang krijgen tot belangrijke exchange-functies zoals e-mail, agenda en contacten. Als de gebruiker bovendien een Enterprise CAL krijgt, komen er meer functies beschikbaar. Om eenvoudig comfortabel in een groot aantal e-mails te kunnen zoeken, wordt, in tegenstelling tot de voorgaande versies, door de exchange server nu gebruikt gemaakt van de Bing zoekmachine met zoekinformatie en zoekindex. Wie Skype for Business 2019 of Office 365 heeft geïnstalleerd, kan bovendien gebruik maken van alle voicemailfuncties van de software via Cloud voice mail.

De geavanceerde functie "Data Loss Prevention" (DLP) biedt bescherming tegen verlies van gegevens, waarvoor verscheidene oorzaken kunnen zijn. 
Via een daarvoor ontworpen API is de beschikbare antivirus-software zeer gemakkelijk te koppelen aan het e-mail-beheer. Ook een veilige authenticatie van de gebruikers via certificaten is van groot belang. Tenslotte is het niet de bedoeling dat onbevoegde personen toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. 

Moderne ondernemingscommunicatie eenvoudig gemaakt

Microsoft Exchange Server 2019 bevat diverse verbeteringen. Onder meer is er een gemoderniseerd agendasysteem. Er wordt een ongecompliceerde calendar sharing aangeboden, vergelijkbaar met dat van Office 365. Voor complexe processen zijn er nieuwe beheerdersfuncties toegevoegd. Bovendien zijn de uitgebreide PowerShell cmdlets en de nieuwe "Do not forward"-functie van belang.

Ondernemingen die een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL aanschaffen, profiteren van de verbeterde ondersteuning van krachtige serversystemen. Vele gebruikers zullen merken dat taken sneller worden uitgevoerd, omdat inmiddels 256 GB aan werkgeheugen in de server wordt ondersteund. Ondersteuning van liefst 48 processoren per server leidt ook tot een merkbare optimalisatie van de prestaties. 

Om het alledaagse werk van de medewerkers van het bedrijf soepel te laten verlopen, biedt de software een wereldwijd adresboek aan met gemakkelijk te beheren white- en blacklists. Vooral op die momenten, waarop geen bedrijfsdesktops worden gebruikt, zal de toegang tot het web via de Outlook web app, nuttig blijken te zijn. 

Een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL aanschaffen

Exchange Server 2019 biedt verscheidene opties voor licenties. Er zijn server-licenties die aan alle aanwezige instances van de server-software op een  bedrijfsserver moeten worden toegewezen. De Enterprise edition is bedoeld voor grote organisaties waarbij een groot aantal mailbox-databases benodigd is, omdat deze maximaal 100 mailbox-databases ondersteunt. 

CAL´s zijn client access licenses (licenties voor toegang door de client). Er zijn User CAL´s nodig voor alle gebruikers die vanaf uiteenlopende apparaten toegang willen krijgen tot de serversoftware. Op elk platform cq. mobiel apparaat leidt de aanschaf van een Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL tot een verhoging van de productiviteit. Tegelijkertijd worden de bedrijfsgegevens beveiligd. Als bovendien wordt besloten om de Enterprise-functies te benutten, gaan de communicatiekosten van de organisatie verder omlaag. Het wordt voor de medewerkers gemakkelijker om te voldoen aan de compliance-eisen. Vooral de nieuwe functies voor archivering en privacy dragen daartoe bij.

Via Lizengo kunnen organisaties alle gewenste licenties voor Exchange Server 2019 aanschaffen en gemakkelijk verkrijgen. 
Het Lizengo-team helpt u graag, als er nog verdere vragen zijn over de Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 gebruiker CAL. 

Ondersteunde clients:
Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 voor Mac
Outlook 2013
Outlook voor Mac voor Office 365

Werkgeheugen:
ten minste 4 GB
Grafische kaart niet gespecificeerd
Geluidskaart niet gespecificeerd
Harde schijf: niet gespecificeerd
Beeldscherm: niet gespecificeerd
Optisch station niet gespecificeerd

Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise User CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat