Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Exchange Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs
€ 454,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100611-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Het is ideaal om de bedrijfs-PC´s uit te rusten met Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"

Het is ideaal om de bedrijfs-PC´s uit te rusten met Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 device CAL´s. Deze toegangslicenties geven bedrijfs-PC’s de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de e-mail-beheersoftware Exchange Server. Concreet gaat het om de Enterprise CAL-Add-on van de versie 2019. Voor elke computer is bovendien een CAL nodig voor de standaard versie van Exchange Server. Bovendien moet de bedrijfsserver beschikken over een serverlicentie voor de Enterprise edition. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de totale productiviteit op kantoor verhoogd door met Exchange Server te werken, omdat dit de communicatiekanalen vereenvoudigt.

Meer dan alleen e-mailbeheer

Wie Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 device CAL's aanschaft, draagt actief bij tot een gemakkelijker beheer van informatie door de medewerkers van de organisatie. Vanaf een computer met geactiveerde toegangslicentie kunnen gebruikers toegang krijgen tot meerdere e-mailboxes via een webbrowser of Outlook. Alle berichten worden voortdurend gesynchroniseerd en volgens de instellingen gesorteerd. Bovendien is het eenvoudig om de afspraken en data uit de agenda en de contactgegevens van het bedrijf onderling de delen. Er kunnen diverse rollen en gebruikersgroepen worden aangemaakt om autorisaties toe te wijzen. 

In de Enerprise Edition kan per gebruiker of distributielijst een logboek worden bijgehouden, in plaats van per database. Bovendien is het mogelijk om het logboek te decoderen.Richtlijnen voor de bewaartermijn kunnen zelf worden gedefinieerd. De functies In-situ archief en In-situ opslag kunnen worden gebruikt als de juiste Outlook-versie aanwezig is. Op de werkstations waarop Exchange Server is geïnstalleerd en waarvoor een licentie bestaat, kunnen bovendien de voordelen van "Microsoft Information Protection and Control" (IPC) worden benut. Met de daarbij behorende tranmissie-beveiligingsregels, de Outlook-beveiligingsregels en het zoeken volgens Information RightsManagement (IRM) wordt het waarborgen van privacy nog eenvoudiger. 

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 device CAL's aanschaffen

Exchange Server is een succesvol softwaresysteem, waarvan de versie 2019 veel nieuwe functies biedt. De mogelijkheden van Intelligent Message Filter (IMF) en SmartScreen-Filter zullen veel medewerkers aanspreken. Om te voldoen aan de huidige veiligheidseisen voor centrale opslag van e-mails, hebben de ontwerpers van Exchange Server enkele details verbeterd ten opzichte van de voorgaande versie. Behalve een nieuw spamfilter behoren nu ook SSD-stations tot de mogelijkheden. Hierop kan data eenvoudig in cache worden opgeslagen. Authenticatie gebeurt nu via veilige certificaten. Reeds in het bedrijfsnetwerk aanwezige antivirussoftware kan gemakkelijk aan de Exchange Server worden gekoppeld. De white- en blacklists van het wereldwijde adresboek zijn zeer praktisch voor de medewerkers van grote organisaties. Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, verhindert de geïntegreerde Data Loss Prevention dat er gegevens van de organisatie verloren gaan. 

Toegangslicenties bij Lizengo aanschaffen

Om Microsoft Exchange Server 2019 in een organisatie te gebruiken, is een licentie vereist voor elke server instance. Bovendien zijn er licenties vereist voor de clients. Deze toegangslicenties worden CAL’s genoemd. Er zijn gebruiker CAL’s en device CAL’s. Indien gewenst, kunnen binnen één organisatie beide varianten worden gecombineerd. Verder wordt soms gebruik gemaakt van zogenaamde ExternalConnector-licenties, waarmee externe gebruikers, bijvoorbeeld klanten of leveranciers, tijdelijke toegang tot de Exchange Server van uw organisatie kunnen krijgen. 

Voor het aanschaffen van Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 device CAL's bent u bij Lizengo bij uitstek aan het juiste adres. Hier zijn originele licenties in de gewenste aantallen rechtstreeks te downloaden. Ook is er andere bijpassende software voor de bedrijfs-PC’s verkrijgbaar. Tenslotte bouwen enkele functies van Windows op elkaar. Zo is bijvoorbeeld Skype nodig om alle voicemailfuncties van Exchange Server te benutten. Met een Office 365-abonnement zijn sommige functies van Outlook gemakkelijker te beheren. 
De deskundige medewerkers van Lizengo helpen u graag als u overweegt om Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 10 device CAL's aan te schaffen. 

Ondersteunde e-mailsoftware:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 voor Mac
Outlook 2013
Outlook voor Mac voor Office 365

Ondersteunde browsers voor Outlook in het web:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari en Edge

Werkgeheugen:
ten minste 4 GB

Grafische kaart niet gespecificeerd

Geluidskaart niet gespecificeerd

Harde schijf: niet gespecificeerd

Beeldscherm: niet gespecificeerd

Optisch station niet gespecificeerd

Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2019 - 10 Enterprise Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat