Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2013 Standard

Microsoft Exchange Server 2013 Standard
€ 389,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100072-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2013 is een uitbreiding van de Exchange Server-productlijn met een...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"

Microsoft Exchange Server 2013 is een uitbreiding van de Exchange Server-productlijn met een groot aantal nieuwe technologieën, functies en diensten. Het doel is om gebruikers en organisaties te ondersteunen in de verandering van hun manier van werken die steeds meer van communicatie naar samenwerking verschuift. Tegelijk zorgt Exchange Server 2013 ervoor dat de totale bedrijfskosten afnemen. Of het nu gaat om een lokale installatie van Exchange 2013 of het onderbrengen van hun mailboxen in de cloud. Nieuwe features en functies in Exchange 2013 zijn voor onderstaande doeleinden ontworpen:

Het ondersteunen van verschillende generaties personeel   

Sociale interactie en het snel vinden van personen is voor gebruikers belangrijk. De functie slim zoeken analyseert het communicatie- en samenwerkingsgedrag om zoekresultaten in Exchange te verbeteren en van prioriteiten te voorzien. Met Exchange 2013 kunnen gebruikers bovendien contacten uit verschillende bronnen samenbrengen voor een enkele weergave van een persoon, wiens opgeroepen contactinformatie uit meerdere bronnen aan elkaar gekoppeld waren.

Nieuwe geoptimaliseerde interface  

Microsoft Outlook 2013 en Microsoft Outlook Web App hebben een nieuwe, geactualiseerde gebruikersinterface. Outlook Web App biedt een verbeterde gebruikersinterface die ook het gebruik van touchscreens ondersteunt, waardoor het gebruik van Exchange op mobiele apparaten geoptimaliseerd wordt.

Integratie met SharePoint en Lync  

Exchange 2013 biedt met site-mailboxen en compliance-eDiscovery een betere integratie met Microsoft SharePoint 2013 en Microsoft Lync 2013. Samen bieden deze producten een breed scala aan features, die scenario's zoals bedrijfs-eDoscovery en samenwerking met site-mailboxen mogelijk maakt.

Hulp bij het voldoen aan toenemende eisen met betrekking tot het naleven van richtlijnen.     

Het naleven van richtlijnen en eDiscovery vormt voor vele organisaties een uitdaging. Exchange 2013 helpt hen niet alleen bij het zoeken en vinden van data in Exchange, maar in de hele organisatie. Dankzij de verbeterde zoek- en indexeerfucties kunt u Exchange 2013, Lync 2013, SharePoint 2013 en Windows-Datacenter doorzoeken. Met functies die dataverlies voorkomen (Data Loss Prevention, DLP) kunnen organisaties ook voorkomen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar niet-geautoriseerde personen sturen. Met DLP kunt u vertrouwelijke informatie bepalen, bewaken en beschermen via een diepgaande inhoudsanalyse.

Installatie van een fail-safe oplossing 

Exchange 2013 is bouwt verder op de architectuur van Exchange Server 2010 en werd opnieuw ontworpen om te voldoen aan schaling, hardwaregebruik en storingsbestendigheid.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM of later), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter
Processor Computer met Intel-CPU met x64-architectuur die de Intel 64-architectuur ondersteunt. Als alternatief een AMD-processor met AMD64-platformondersteuning
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.v.t.
Harde schijf Minstens 30 GB ruimte op de harde schijf op de installatiedrive. Er is een extra 500 MB voor de installatie van elk unified messaging-taalpakket en een minimum van 500 MB voor de wachtrijdatabank.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimum)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2013 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2013 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat