Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard Device CALs

Microsoft Exchange Server 2013 Standard - 10 Device CALs
€ 529,99

incl. BTW.

 • Microsoft
 • 100104-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Een Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL - Aanschaffen, gebruiken Om...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard Device CALs"

Een Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL - Aanschaffen, gebruiken

Om zoveel mogelijk van de voordelen en functies van Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL te profiteren, hebben ondernemingen licenties nodig die voor hun onderneming op maat gesneden zijn. Of het nu gaat om een eenvoudige Device CAL-licentie of een kosteneffectief pakket met 10 licenties, ondernemingen die Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL willen aanschaffen, zijn bij lizengo aan het juiste adres.

Met Microsoft Exchange Server heeft de ontwikkelaar een krachtig alomvattend softwarepakket voor het beheer van e-mails, contacten en afspraken, dat grensoverschrijdende communicatie en samenwerking tussen afdelingen aanzienlijk vereenvoudigt. Dankzij de talrijke vernieuwingen en verbeterde functionaliteit kunnen ook verwerkingstijden voor projectwerkzaamheden en voor werkzaamheden op meerdere standplaatsen aanzienlijk ingekort worden. Dat komt precies tegemoet aan de eisen die het dynamische concurrentieklimaat aan kleine en middelgrote ondernemingen stelt.

Belangrijkste functies van Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL

 • Integratie van Microsoft SharePoint 2013 en Microsoft Lync 2013.
 • MAPI/TCP-ondersteuning in plaats van RPC via HTTP.
 • Er zijn nog maar twee serverrollen: "postvak" en "client-toegang" elk met uitgebreidere functies.
 • Met de nieuwe SSL offloading-functie kunnen client-connecties verbroken en via de load balancer omgeleid worden.
 • Securtiy Compliance Manager als krachtige beveiligingsfunctie voor ondersteuning bij het opstellen en communiceren van richtlijnen voor groepen.
 • Effectieve virusbescherming die in- en uitgaande e-mails op virussen doorzoekt en nauw samenwerkt met Exchange Online Protection.
 • Bescherming tegen dataverlies en ongewilde verspreiding van vertrouwelijke informatie aan niet-geautoriseerde derde partijen door Data Loss Prevention (DLP).
 • Slimme zoekfunctie die de samenwerkings- en communicatiegedrag analyseert en passende zoekresultaten levert.

Microsoft Exchange Server 2013 Standard - Device CAL vs. User CAL 

De beste licenties kiezen voor softwaresystemen is niet alleen een kwestie van praktisch nut, maar ook van kostenefficiëntie. Daarom kan voor Exchange Server zowel een User CAL als een Device CAL licentie aangeschaft worden. Bij Device CALs gaat het om apparaatgebonden licenties, die aan een apparaat gekoppeld zijn. 

Het maakt niet uit of het om een desktop-PC, notebook of een mobiel apparaat gaat. Het maakt ook niet uit wie er van de software gebruik maakt. Daarom zijn Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL's vooral geschikt voor werkplekken die vaak door verschillende medewerkers gebruikt worden. Let op: Device CAL's zijn geen floating licences en kunnen daarom maar voor één apparaat gebruikt worden. 

Een User CAL is de tegenhanger van een apparaatlicentie. Dit is een gebruikersgebonden licentie, die voor een specifieke persoon geldt. De betreffende gebruiker kan met deze licentie Microsoft Exchange Server locatie-onafhankelijk en op een willekeurig aantal apparaten met zijn gebruikersgegevens gebruiken. Deze licentie is ideaal voor medewerkers die vanuit hun home-office werken, onderweg regelmatig gebruik maken van de software of verschillende werkplekken hebben. 

lizengo licentie-advies voor een op maat gesneden systeem

Bedrijven die Microsoft Exchange Server 2013 Standard Device CAL willen aanschaffen en zich willen laten adviseren over de meest geschikte licenties, profiteren van ons uitgebreide licentie-advies. Onze experts adviseren ondernemingen bij de keuze van de juiste software en ook bij de op hun behoeften afgestemde combinatie van Device CALs und User CALs voor een krachtig en flexibel maar ook kostenefficiënt systeem.

 

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM of hoger), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter
Processor Computer met Intel-CPU met x64-architectuur die de Intel 64-architectuur ondersteunt. Alternatief: een AMD-processor met ondersteuning van het AMD64-platform
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart k.A.
Geluidskaart k.A.
Harde schijf Minstens 30 GB opslagruimte op de installatie-drive. Plus 500 MB voor de installatie van elk Unified Messaging-spraakpakket en minimaal 500 MB voor de wachtrij-database
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimaal)
Optische drive Dvd-station (voor installatie van de DVD)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard Device CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat