Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs

Microsoft Exchange Server 2013 Standard - 10 User CALs
€ 529,99

incl. BTW.

 • Microsoft
 • 100103-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Een Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL - aanschaffen en flexibel...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs"

Een Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL - aanschaffen en flexibel gebruiken

Met Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL biedt de software-ontwerper uit Redmond efficiënte software voor uitgebreid beheer van afspraken, contacten, taken, e-mails en nog veel meer zaken. Dankzij de slim ontworpen functies is MS Exchange Server meer dan slechts een simpel emailbeheersysteem voor kleine en middelgrote ondernemingen. Want behalve de verwerkingstijden kan ook de samenwerking van verschillende gebruikers die de grenzen overschrijdt van projecten, werkgroepen en complete afdelingen geoptimaliseerd worden.  

Een geoptimaliseerd design maakt communicatie gemakkelijker

Met de geheel vernieuwde interface van Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL heeft de ontwikkelaar rekening gehouden met het toenemende belang van virtuele communicatie en samenwerking. Centraal staat behalve de facelift en de comfortabele koppeling van Outlook en de Outlook Web App ook de verbeterde touch-bediening. Bovendien is er de slimme zoekfunctie die het communicatie- en samenwerkingsgedrag van de gebruiker analyseert en daardoor automatisch de beste zoekresultaten genereert. Daar komt nog bij dat contactinformatie nu gemakkelijk uit meerdere bronnen samengevoegd kan worden, waardoor die centraal gekoppeld kan worden.

Essentiële functies van Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise Device CAL

 • Geïntegreerde Data Loss Prevention (DLP) beschermt ondernemingen tegen dataverlies en ongewilde verspreiding van vertrouwelijke informatie aan onbevoegde derde partijen.
 • Integratie van Microsoft Lync 2013 en Microsoft SharePoint 2013.
 • De nieuwe SSL offloading-functie verbreekt SSL-connecties van client-connecties en leidt ze via de load balancer om.
 • Extra beveiligingsfuncties zoals de Securtiy Compliance Manager die gebruikers ondersteunt bij het opstellen en communiceren van richtlijnen voor groepen.
 • De virusbescherming van Microsoft Exchange Server is vernieuwd en werkt effectief samen met Exchange Online Protection waarbij in- en uitgaande e-mails op schadelijke software doorzocht worden.
 • Integratie met de openbare map in de mailbox-database.
 • Microsoft gaat voor MAPI/TCP-ondersteuning ten koste van RPC via HTTP.
 • Voortaan zijn nog maar twee serverrollen: "postvak" en "client-toegang" met bijbehorende uitgebreidere functies.

Wat is het verschil tussen User- und Device-CALs?

Ondernemingen die die Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL willen aanschaffen, krijgen gebruikergebonden licenties die aan een specifieke persoon gekoppeld zijn. Hierin verschillen User CALs duidelijk van de apparaatgebonden licenties, de zogenaamde Device CALs. Met User CALs schaffen bedrijven Exchange Server 2013 licenties aan voor afzonderlijke gebruikers, die elk hun eigen toegangsgegevens krijgen. Ze zijn dan echter niet aan een bepaald apparaat gekoppeld. Dat maakt mobiel en locatie-onafhankelijk gebruik van de software mogelijk. 

Hierdoor is de aanschaf van dit licentietype weer ideaal voor medewerkers die op verschillende plekken werken, vaker vanuit hun home-office werken of ook onderweg van de beheerfuncties van Microsoft Exchange Server gebruik moeten maken. Ook externe medewerkers van de onderneming kunnen zo simpel verbinding maken met een bestaand systeem. Bij lizengo is Microsoft Exchange Server 2013 Standard User CAL naar keuze zowel met een licentie als in een voordelig pakket van 10 verkrijgbaar. 

Een Device CAL is een licentie voor een bepaald apparaat en daarmee het alternatief voor een USER CAL. Dit licentietype is bestemd voor werkplekkken die regelmatig door verschillende medewerkers gebruikt worden.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter(RTM of hoger), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter
Processor Computer met Intel-CPU met x64-architectuur die de Intel 64-architectuur ondersteunt. Alternatief: een AMD-processor met ondersteuning van het AMD64-platform
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart k.A.
Geluidskaart k.A.
Harde schijf Minstens 30 GB opslagruimte op de installatie-drive. Bovendien is nog 500 MB nodig voor de installatie van elk Unified Messaging-spraakpakket en minimaal 500 MB voor de wachtrij-database
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimaal)
Optische drive DVD-drive (voor de installatie van de DVD)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2013 - 10 Standard User CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat