Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2016 Standard

Microsoft Exchange Server 2016 Standard
€ 429,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100073-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2016 Standard zorgt in uw bedrijf voor flexibele, overzichtelijke,...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard zorgt in uw bedrijf voor flexibele, overzichtelijke, transparante en kosteneffectieve manieren van communicatie. Alle functies zijn erop gericht om u bij de dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen en een hoog niveau van prestaties en betrouwbaarheid te bieden. Het gemeenschappelijke archiveren en beheren van emails, contacten en termijnen staat daarbij centraal, maar ook andere taken voert u in een handomdraai uit met Microsoft Exchange Server 2016 Standard.

Exchange 2016 Standard voor professioneel emailbeheer

Communiceren per email in uw bedrijf is het belangrijkste onderdeel van Microsoft Exchange Server 2016 Standard. Zowel in eigen beheer als in de Microsoft Cloud profiteert u van meer veiligheid en controle over uw organisatie. Microsoft Exchange Server 2016 Standard ondersteunt maximaal 5 mailboxdatabases en is daardoor geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties. Voor grote ondernemingen wordt de Enterprise Edition aanbevolen. Exchange 2016 Standard is ontworpen voor productieve samenwerking in uw team, ondersteunt u en uw collega's bij alle voorkomende werkzaamheden en zorgt voor betere resultaten.

Die voordelen van Exchange Server 2016 Standard

  • Meer productiviteit door de snelzoekfunctie en een slimme mailbox
  • De vereenvoudigde architectuur combineert de mailbox en toegangsrollen voor clients en zorgt voor een eenvoudige planning en schaalbaarheid van uw voorzieningen.
  • Meer veiligheid door het voorkomen van dataverlies (DLP) en uitgebreidere monitoringsfuncties
  • Beter samenwerken aan documenten door het oplossen van problemen bij versiebeheer van bijlagen
  • Flexibel gebruik door nieuwe Outlook-interfaces en web apps op mobile apparaten

Rollen in Microsoft Exchange Server 2016 Standard

De functionaliteit van Exchange is in de versie van 2016 in twee verschillende rollen onderverdeeld die u bij de installatie kunt vastleggen. De rol "Postvak" is de belangrijkste functionaliteit. Ze zorgt voor de databases en neemt verzoeken van de client aan. De rol "Edge-Transport" zorgt voor extra beveiliging van de emailoverdracht tussen het interne netwerk en het internet. Zoals bijvoorbeeld het spamfilter.

Outlook-desktoptoepassingen en Exchange 2016 Standard

Uw desktop heeft een emailclient zoals Microsoft Outlook nodig om van de functies van Microsoft Exchange Server 2016 Standard gebruik te kunnen maken. Deze software kunt u in een Office-pakket of als een afzonderlijk programma aanschaffen. Hier moet u absoluut rekening mee houden als u Exchange Server 2016 Standard koopt, omdat u anders niet kunt beschikken over de desktopfuncties. Hier kunt u Microsoft Outlook 2016 kopen.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM of later), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter, Windows Server 2016 Standard en Datacenter
Processor Computer met Intel-CPU met x64-architectuur die de Intel 64-architectuur ondersteunt. Als alternatief een AMD-processor met AMD64-platformondersteuning
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart n.v.t.
Geluidskaart n.v.t.
Harde schijf Minstens 30 GB ruimte op de harde schijf op de installatiedrive. Er is een extra 500 MB voor de installatie van elk unified messaging-taalpakket en een minimum van 500 MB voor de wachtrijdatabank.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimum)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2016 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2016 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat