Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs

Microsoft Exchange Server 2016 Standard - 10 User CALs
€ 569,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100107-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
De aanschaf van Microsoft Exchange Server 2016 alleen is niet genoeg om de functies van de...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs"

De aanschaf van Microsoft Exchange Server 2016 alleen is niet genoeg om de functies van de software voor medewerkers of gebruikers beschikbaar te maken. Daarom is het absoluut noodzakelijk om voor elke gebruiker die toegang wil een Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL aan te schaffen. Daarmee krijgt de betreffende gebruiker op elk apparaat toegang tot alle functies van Exchange Server 2016. Daarvoor is een persoonlijke, apparaatonafhankelijke licentie nodig. Afhankelijk van het aantal CAL's dat een onderneming nodig heeft, kan één User CAL of een pakket met meerdere User CAL's aangeschaft worden.

Altijd gegarandeerde toegang tot talrijke functies

Gebruikers die een Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL aanschaffen, hebben onbeperkt toegang tot de functies van Exchange Server 2016 Standard. Het gaat hierbij om e-mails, taken en kalenders zoals Outlook.com met ondersteuning van Safari, Chrome, Internet Explorer en ook Firefox en Edge. Verder kunnen met Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL apps voor Outlook en Outlook.com gebruikt worden. Bovendien heeft de geregistreerde gebruiker toegang tot webmail en functies voor op rollen gebaseerd toegangsbeheer (RBAC). In meerdere postbussen zoeken en journaling met de Pro Datenbank is mogelijk evenals standaard- en gebruikergedefinieerde opslagrichtlijnen.

Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL aanschaffen voor efficiënte en veilige communicatie.

Met een Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL zijn bedrijven ervan verzekerd dat hun gebruikers toegang hebben tot een efficiënt en veilig communicatiesysteem. Microsoft Exchange Server 2016 verbindt individuele gebruikers met elkaar, stuurt processen aan en dient als interface voor de interne en externe communicatie. De software is gemaakt voor kleine tot middelgrote bedrijven en leidt tot een aanzienlijke vermindering van de administratieve lasten voor veilige communicatie.

Microsoft Exchange Server 2016 Standard biedt talrijke voordelen

Gebruikers die een Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL aanschaffen, kunnen onbeperkt van de voordelen van Exchange Server 2016 Standard gebruiken maken. Zoals bijvoorbeeld de overzichtelijke architectuur van het programma. Ook de functie snelzoeken heeft zich al talloze keren in de praktijk bewezen. Verder is de monitorfunctie voor e-mailcommunicatie uitgebreid waardoor de software nog veiliger is geworden.Om dataverlies te voorkomen is DLP geïntegreerd. Met de nieuwe Outlook-interface is de bediening vanaf elk eindapparaat nog eenvoudiger en comfortabeler. Natuurlijk is het ook mogelijk om via een app op de smartphone of tablet-pc toegang te krijgen.

Maximale productiviteit en controle

Microsoft Exchange Server 2016 Standard User CAL biedt samen met Exchange Server 2016 zelf maximale flexibiliteit en transparantie waardoor de bedrijfsproductiviteit toeneemt. Door betere prestaties en procesoptimalisatie kunnen bedrijven kosten en tijd besparen en daardoor hun concurrentievermogen versterken.

Processor x64 Intel processor, AMD64 processor
Werkgeheugen afhankelijk van geïnstalleerde rollen: mailbox-server min. 8 GB, Edge-server min. 4 GB
Wisselbestand fysiek werkgeheugen uitgebreid met 10 MB
Harde schijf Installatie 30 GB, 500 MB per geïnstalleerd Unified-Messaging-taalpakket, 200 MB beschikbare opslagruimte op de systeemschijf, min. 500 MB vrije ruimte voor de wachtrij-database
Besturingssysteem Postvak- en Edge-rollen: Windows Server 2012 of 2012 R2 in de Standaard of Datacenter versie Beheertools: Windows Server 2012 of 2012 R2 in de Standaard of Datacenter versie, Windows 10 64-bit of Windows 81. 64-bit
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Standard User CALs - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat