Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard Device CAL
€ 58,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100106-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL - kopen en een netwerk instellen Een...meer

Productinformatie "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL - kopen en een netwerk instellen

Een efficiënt en flexibel administratie- en communicatiesysteem is een doorslaggevend voordeel in de moderne bedrijfswereld. Voor zowel kleine als middelgrote bedrijven is daarom nauwkeurige en efficiënte procesbeheersing essentieel. De standaardeditie van Microsoft Exchange Server 2016 is precies afgestemd op de behoeften van deze bedrijven en dient als een interne en externe interface die werknemers, projectgroepen en zelfs hele afdelingen op verschillende locaties met elkaar verbindt.

Het brede scala aan functies van de software is ontworpen om gebruikers betrouwbaar te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Of het nu gaat om het gezamenlijk beheren van contacten, afspraken en taken of het uitgebreid archiveren en beheren van al het e-mailverkeer. Bedrijven die de Microsoft Exchange Server 2016 Standard als Device CAL kopen, profiteren van productieve samenwerking en aanzienlijk verbeterde resultaten.

Cross-platform samenwerking

De kern van Microsoft Exchange Server is nog steeds de 'mailbox'. Zowel de Outlook Web App als de intuïtieve Outlook-apps voor Android en iOS zorgen voor geoptimaliseerde platformoverschrijdende communicatie. Bovendien scoort de software met intelligente filtertechnologieën. Deze analyseren op hun beurt de individuele werkwijze van elke individuele gebruiker en ondersteunen deze volgens specifieke specificaties, bijvoorbeeld door echt relevante berichten eruit te filteren. Voeg hieraan OneDrive for Business toe om gegevens in realtime te kunnen vrijgeven, bewerken en bijwerken.

Hoge beveiliging dankzij geavanceerde mechanismen

Beveiliging is een elementaire behoefte in het licht van toenemende webaanvallen voor bedrijven. Microsoft Exchange Server ondersteunt ook deze behoefte. Dankzij SmartScreen-technologie en Intelligent Message Filter (IMF) houdt de intelligente anti-spamfilter potentiële plagen buiten, terwijl de software eenvoudig kan worden gekoppeld aan software van derden via een geïntegreerde anti-virus API. Uitgebreide Data Loss Prevention (DLP) beschermt echter tegen onbedoelde openbaarmaking van vertrouwelijke gegevens aan derden. Nog meer veiligheid en comfort belooft de 2016-versie door de driemaandelijkse updates die bekende bugs wegwerken en nieuwe functies toevoegen.

Hoe werkt de licentie van Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL?

Bedrijven die de Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL kopen, ontvangen een tool voor flexibele licenties en kostenoptimalisatie. Apparaat-CAL's zijn licenties die elk aan een apparaat zijn gebonden. Of het nu een desktopcomputer, een notebook of een mobiel apparaat is, maakt niet uit.

Met een apparaatgebonden Client Access License kan een apparaat worden geautoriseerd voor een willekeurig aantal gebruikers. Deze optie is daarom ideaal voor werkplekken die regelmatig door verschillende werknemers worden gebruikt. Bovendien kunnen Device CAL's vrij worden gecombineerd met gebruikersgebonden User CAL's om een aangepast softwaresysteem te creëren.

Bij lizengo kunnen bedrijven naast individuele toegangslicenties Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL ook in het voordelige multi-pack met 10 CAL's kopen. Indien u als bedrijf vragen heeft over de optimale licentiecombinatie, en u Microsoft Exchange Server 2016 Standard Device CAL wilt kopen, dan kunnen wij u ook uitgebreid advies geven.

Belangrijk: deze aanbieding bevat alleen Device CAL's voor gebruik met Microsoft Exchange Server 2016 Standard. De software wordt apart verkocht en is ook verkrijgbaar bij lizengo.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM of hoger), Windows Server 2012 Standard en Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard en Datacenter, Windows Server 2016 Standaard en Datacenter
Processor CPU met Intel x64-architectuur, AMD-processor met ondersteuning voor AMD64-platform
Werkgeheugen Minstens 8 GB
Grafische kaart k.A.
Geluidskaart k.A.
Harde schijf Ten minste 30 GB vrije schijfruimte (installatiestation); elk Unified Messaging-taalpakket vereist een extra 500 MB. Er is ook min. 500 MB opslagruimte voor de wachtrijdatabase.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimaal)
Optische drive Dvd-station (voor installatie van de dvd)
Doorverwijzende links naar "Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard Device CAL"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Exchange Server 2016 - 1 Standard Device CAL - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat