Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
€ 6.499,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100540-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Microsoft Sharepoint Server 2019 kopen en samenwerking op een nieuwe manier...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2019"

Microsoft Sharepoint Server 2019 kopen en samenwerking op een nieuwe manier beleven

Met Sharepoint Server 2019 werpt Microsoft na Sharepoint 2016 nu de opvolger in de strijd die tal van innovaties en verbeteringen biedt in vergelijking met de vorige versie. Gebruikers die Sharepoint 2019 Server aanschaffen, profiteren dus van het efficiëntere en eenvoudigere gebruik van de vijf kerntaken van deze software. De huidige versie overtuigt tevens door de uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden, waardoor het eenvoudig is om projecten en taken samen te beheren en te coördineren. 

De software fungeert ook als intranet-portaal en sociaal netwerk voor interne discussiegroepen, teamwebsites en blogs, waardoor het werk zelfs over de grenzen van afdelingen heen veel gemakkelijker wordt. Daarnaast blinkt Sharepoint 2019 Server uit door zijn uitgebreide documentenmanagement en zoekfuncties, zowel als content-management-systeem, alsook als business-applicatie voor de organisatie van zakelijke processen.


Moderne interfaces, herziene zoekomgeving
Wie de nieuwe Sharepoint Server voor het eerst gebruikt, zal onmiddellijk de herziene gebruikersinterface opmerken. Dit geeft de navigatie een nieuwe look en gevoel die aansluit bij de interfaces die bekend zijn van Sharepoint Online. Een vermelding waard is vooral de vereenvoudigde "Share Interface", waardoor het delen van inhoud nu veel intuïtiever is. Er zijn ook waarschuwingen, wanneer gebruikers een ongebruikelijk groot aantal items hebben geselecteerd om inhoud te delen of willen delen met een grote groep.

De zoekfunctie, die in de vorige versie al krachtig was, werd ook uitgediept. De zoekresultaten worden bijvoorbeeld al tijdens de invoer weergegeven en voortdurend bijgewerkt. Daarnaast is de zoekresultatenpagina herzien zodat de resultaten nu nog efficiënter gegroepeerd, gesorteerd en intelligent gefilterd kunnen worden. Bijzonder interessant hierbij is het feit dat Sharepoint 2019 nu ook lettertypen en objecten op afbeeldingen indexeert en doorzoekbaar maakt. Een afbeelding waarop een diagram te zien is, kan dus worden gevonden door te zoeken naar diagrammen. Een ander voordeel is dat de functie ook bij handschrift perfect werkt.


Meer nieuwe features van Microsoft Sharepoint Server 2019
Ondernemingen die Microsoft Sharepoint Server 2019 kopen, mogen zich op een breed scala aan innovaties verheugen, die het samenwerken gemakkelijker, efficiënter en handiger maken.

  • Meer veiligheid: dankzij de regionale gegevensopslag kunnen bedrijven optioneel ook gegevens opslaan in regionale datacenters. Daarnaast is de toegankelijkheid van de beveiligingsinstellingen via Sharepoint Online verbeterd.
  • Verbeterde workflow implementatie: uitbreiding van de functie-omvang door Flow voor OneDrive en formattering van lijsten. Daarnaast kan een document van de huidige versie ter beoordeling worden verzonden.
  • Eenvoudigere informatieverwerking: aankondiging van nieuwe inzendingen per e-mail of via meldingen in Microsoft-teams. Integratie van nieuwe webonderdelen met dynamische content zoals Twitter feeds, Yammer of Microsoft Planner.
  • Verbeterde gegevensverwerking door gelijktijdig werken aan Excel-documenten, een documentpreview voor meer dan 270 bestandstypen, een geïntegreerde "Share"-functie in alle Office 365-componenten en een diepere integratie in Microsoft Teams.Maximale flexibiliteit dankzij het Microsoft licentieprogramma
Ondernemingen die Microsoft Sharepoint Server 2019 kopen en optimaal willen gebruiken, profiteren van Microsofts flexibele licentiepolitiek. Voor elk besturingssysteem is een serverlicentie vereist. Bedrijven kunnen kiezen tussen gebruikersgerelateerde licenties (User-CAL) en apparaatgerelateerde licenties (Device-CAL). 

Naast de Standard-licenties is tevens een Enterprise-CAL verkrijgbaar, die de functie-omvang van Sharepoint Server 2019 verder uitbreidt. Via een speciale External Connector-licentie, kunnen ondernemingen, die Sharepoint Server 2019 kopen, externe gebruikers, zoals hun leveranciers of klanten, toegang bieden tot het Sharepoint-systeem. Dit vereenvoudigt de samenwerking nog verder.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Processor Processor met minstens 1 GHz, (32 Bit (x86) of 64 Bit (x64) - aanzienlijk sneller aanbevolen
Werkgeheugen minstens 12 GB RAM (64 Bit), 24 GB RAM aanbevolen (64 Bit)
Grafische kaart n.v.t.
Geluiskaart n.v.t.
Vaste schijf Minstens 80 GB harde schijfruimte op het systeemstation, telkens minimaal 80 GB voor een tweede en elk extra stations
Beeldscherm n.v.t.
Bandbreedte Minstens 1 Gigabit per seconde
Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2019"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat