Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)

Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)
€ 15.364,99

incl. BTW.

Spraak:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100366-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
SQL Server 2017 Enterprise - Eenvoudig grote hoeveelheden gegevens beheren Met SQL Server...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"

SQL Server 2017 Enterprise - Eenvoudig grote hoeveelheden gegevens beheren

Met SQL Server 2017 Enterprise naar de operationele database-oplossing

Microsoft SQL Server is al jaren toonaangevend in het beheer van relationele databases en wordt regelmatig aangepast aan de behoeften van bedrijven en beheerders. Met de SQL Server 2017 Enterprise Download kiezen gebruikers de nieuwste versie, die naast het veilige en eenvoudige beheer van complexe gegevenssets, realtime gegevensanalyse vereist. Met de opening voor platforms en Docker en Linux is het gebruik van SQL Server 2017 nu beschikbaar voor alle gebruikers en combineert het eersteklas prestaties met de hoogste beveiligingsstandaarden.

Voor wie is de Enterprise-variant van SQL Server 2017 bedoeld?

In vergelijking met de standaardversie van SQL Server 2017 is de Enterprise-versie bedoeld voor bedrijven van een bepaalde omvang. De applicatie wordt aanbevolen voor grote databases met bedrijfskritieke content, waarvoor een regelmatige evaluatie op basis van complexe criteria gewenst is. De versie bevat een breed scala aan add-ons voor bedrijfsinformatie waarmee u zakelijke beslissingen kunt nemen op een gefundeerde, gegevensgestuurde basis. Het scala aan functies gaat duidelijk verder dan de SQL Server 2017 Standard, waarvoor gebruikers ook licenties bij ons kunnen kopen.

De belangrijkste innovaties en speciale functies van de software

De grootste, aangepakte innovatie is de opening voor gebruikers van andere platforms, zelfs in de gebruikte programmeertaal genieten gebruikers van alle vrijheden. Door een operationele realtime analyse, die ook in de standaardversie wordt aangeboden, zijn maximaal één miljoen voorspellingen per seconde mogelijk. Samen met het end-to-end BI is het mogelijk om snel rapporten te genereren waaruit gefundeerde en operationele beslissingen kunnen worden afgeleid. De gegenereerde documenten en analyses kunnen ook worden geopend via smartphone of tablet.

Nieuw bij SQL Server 2017 Enterprise en Standard is het werken met een geavanceerd gegevensmodel, de grafische-databases. In vergelijking met de vorige standaard wordt een nog groter niveau van abstractie bereikt waarmee verdere bewerkingen met de gegevenssets kunnen worden geïmplementeerd in sorteren, beheren en analyseren. Gekoppeld hieraan is de verbeterde, automatische optimalisatie van de databases. Met elke SQL Server 2017 Enterprise Key investeren gebruikers in een bewezen systeem dat prestaties van wereldklasse levert, zelfs zonder regelmatige tussenkomst van de beheerder.

Een ander voordeel voor beheerders is de 'Resumable Online Index Rebuilt'. Hoewel de klassieke Index Rebuilt tijd en bronnen aanzienlijk belast, kan deze nu worden afgebroken en op het gewenste tijdstip worden hervat. Als gevolg hiervan kan de Rebuilt bijvoorbeeld regelmatig worden verplaatst naar de nachturen, waarin verder alleen minder resource-intensieve processen plaatsvinden.

En last but not least, SQL Server 2017 is in de loop der jaren verschillende keren erkenning gekregen voor zijn sterke datastrategieën. Vooral voor bedrijfskritieke processen en het beschermde beheer van gevoelige klantgegevens is het beveiligingsaspect cruciaal en essentieel voor elk verantwoordelijk bedrijfsbeheer. Bij gebruik van SQL Server genieten gebruikers van het hoogste beveiligingsniveau dat het bedrijf zelf en alle klanten ten goede komt.

Download uw SQL Server 2017 Enterprise Key online

Hoewel licentieverlening via Server/CAL mogelijk is, wordt de SQL Server 2017 Enterprise Key meestal gekocht op basis van het aantal kernen. Met de Enterprise-variant hoeven gebruikers niet bang te zijn voor enige beperking in het aantal kernen. Gebruikers kunnen eenvoudig en gemakkelijk hun SQL Server 2017 Enterprise Key downloaden via onze website. Direct na het downloaden van de software kan deze als volledige versie voor elk doel worden gebruikt. 

De limieten voor gegevensanalyse en gegevensverzameling in SQL Server 2017 Enterprise worden uitsluitend bepaald door het gebruikte besturingssysteem.

Platform: Platformonafhankelijk
Ondersteund besturingssysteem: vanaf Windows 8, vanaf Windows Server 2012, Linux en meer
Processor: ten minste x64-processor met 1,4 GHz (2,0 GHz aanbevolen)
Geheugen: minimaal 1 GB (4 GB aanbevolen)
Harde schijf: 6 GB
Grafische kaart: Super-VGA-kaart, minimale resolutie 800 x 600 px
Geluidskaart: k. A.

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core)"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise (2 Core) - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat