Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft SQL Server 2017 Standard

Microsoft SQL Server 2017 Standard
€ 699,99

incl. BTW.

Spraak:

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100362-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
SQL Server 2017 Standard - eenvoudig databasebeheer SQL Server 2017 Standaard: Veilig...meer

Productinformatie "Microsoft SQL Server 2017 Standard"

SQL Server 2017 Standard - eenvoudig databasebeheer

SQL Server 2017 Standaard: Veilig gegevensbeheer via server en cloud

Professioneel gegevensbeheer is niet alleen onmisbaar voor zakelijke doeleinden, van personeel tot verkoop Webgebaseerde SQL-oplossingen hebben een aanzienlijke impact op de bruikbaarheid van websites en maken het bijvoorbeeld eenvoudig om records in onlineshops te beheren. Met SQL Server 2017 Standard onthult Microsoft nieuwe manieren om databases te beheren en opent zich voor het eerst voor Linux-gebruikers. De versie Standard biedt optimale ondersteuning voor databases met beheersbare hoeveelheden gegevens. Nieuwe functies zorgen voor slimmere data-analyse en administratieve vereenvoudiging.

Platformonafhankelijk SQL Server 2017 voor alle doeleinden gebruiken

De grootste verandering in de SQL Server 2017 Standard Download ten opzichte van al zijn voorgangers is de mogelijkheid om het systeem te koppelen aan een Docker- of Linux-platform. In de programmeertaal hebben gebruikers de vrijheid om te profiteren van het brede scala aan functies van SQL Server 2017. Naast de eenvoudige invoer en het beheer van alle soorten records, wordt de applicatie jarenlang gekenmerkt door de hoogste beveiligingsstandaarden. De SQL Server 2017 Standard Key is dus van belang voor bedrijven die de hoogste normen voor gegevensbescherming willen instellen en deze op technisch niveau optimaal willen implementeren.

Belangrijke functies en nieuwe functies van de editie 2017

Naast de onafhankelijkheid van de gebruikte taal en het platform, bieden graph-databases vanaf de editie 2017 een nieuwe vorm van gegevensmodellering. Het model bereikt een hoger niveau van abstractie, maakt extra operaties mogelijk en zorgt voor slimmer beheer en analyse van nog grotere datasets.

De nieuwe functie 'Resumable Online Index Rebuild' is met name handig voor het indexeren van grotere hoeveelheden gegevens. Als gevolg hiervan kunnen beheerders de omslachtige en tijdrovende Index-Rebuilt op elk gewenst moment onderbreken en later hervatten. Met de nieuwe functie kan de Rebuilt bijvoorbeeld 's nachts in fases worden uitgevoerd en worden de broodnodige systeembronnen niet onnodig benadeeld.

Met behulp van realtime intelligentie biedt SQL Server 2017 Standard een nieuwe en verbeterde functie voor realtime gegevensanalyse. Het biedt tot één miljoen prognoses per seconde om bedrijven waardevolle inzichten te geven in klantgedrag of interne processen. Samen met de nieuwe end-to-end BI wordt het mogelijk om complexe gegevens eenvoudig om te zetten in zinvolle documenten. SQL Server 2017 Standard toont extra sterke punten in de mobiele presentatie, zodat alle analyses eenvoudig toegankelijk zijn via smartphone of tablet.

Bovendien is de nieuwe standaardversie een voortzetting van alle eerder bekende functies die kunnen worden opgeroepen in een krachtigere en eenvoudig te schalen omgeving. Het overstappen van gebruikers naar SQL Server 2017 is de moeite waard, omdat organisaties in de loop van de tijd groeien en grotere hoeveelheden gegevens hebben die moeten worden beheerd en geanalyseerd. Natuurlijk is de conversie naar een SQL Server 2017Standard Key in vergelijking met een vorige versie eenvoudig en snel mogelijk.

Goedkope licenties met onze SQL Server 2017 Standard Key

Voor het in licentie geven van de wereldberoemde database-oplossing volgt Microsoft het beproefde concept van de afgelopen jaren. Een SQL Server 2017 Standard Key kan worden gekocht op basis van het aantal servers/CAL, in de Enterprise Edition is bovendien een licentieverlening per aantal kernen mogelijk. Via onze website kunnen gebruikers de juiste licenties verkrijgen voor beide versies van SQL Server 2017 Standard, die ze goedkoop kunnen kopen en direct kunnen downloaden. Onmiddellijk daarna is een toepassing van de software in de volledige versie mogelijk om een bestaand databasesysteem te vervangen of voor het eerst gebruik te maken van deze wereldberoemde oplossing voor databeheer. Met de nieuwe mogelijkheid om SQL Server 2017 onafhankelijk van het systeem en het platform uit te voeren, zijn onze goedkope licenties van belang voor alle gebruikers en beheerders van bedrijven in alle sectoren.

Platform: Platformonafhankelijk
Ondersteund besturingssysteem: vanaf Windows, vanaf Windows Server 2012, Linux en meer
Processor: ten minste x64-processor met 1,4 GHz (2,0 GHz aanbevolen)
Geheugen: minimaal 1 GB (4 GB aanbevolen)
Harde schijf: 6 GB
Grafische kaart: Super VGA-kaart, minimale resolutie 800 x 600 px
Geluidskaart: k. A.

Doorverwijzende links naar "Microsoft SQL Server 2017 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat