Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
€ 2.999,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100537-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Engelse
Visual Studio 2019 Enterprise: ontwikkelomgeving voor teams van verschillende groottes Met...meer

Productinformatie "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Visual Studio 2019 Enterprise: ontwikkelomgeving voor teams van verschillende groottes

Met de ontwikkelomgeving Visual Studio 2019 Enterprise kunnen complexe bedrijfstoepassingen worden gemaakt. De Enterprise-versie van de end-to-end-oplossing is speciaal geschikt voor grotere bedrijven en programmeerteams. De software biedt een grote keus aan hulpmiddelen voor het ontwerpen en testen van programma's. Visual Studio is bovendien te koppelen aan verschillende diensten en abonnementen, zodat elk bedrijf die ontwikkelomgeving kan samenstellen die nodig is. De aanschaf van Visual Studio 2019 Enterprise betekent de keus voor een geïntegreerde oplossing, die ook op het gebied van kwaliteit en schaalbaarheid aan hoge vereisten voldoet.

Apparaatoverstijgende apps ontwikkelen en laten testen

Bij de aankoop van Visual Studio 2019 Enterprise is ook Visual Studio voor Mac inbegrepen. Daardoor kunnen snel een eenvoudig web-apps en software voor mobiele apparaten worden ontwikkeld. Een ontwikkelomgeving als Visual Studio 2019 Enterprise stelt ontwikkelaars in de gelegenheid om meer tijd te besteden aan coderen en minder aan fouten oplossen. Het programma bevat een suite van componententests voor code en biedt de optie om automatisch tests uit te voeren tijdens het schrijven van de code. De testgebeurtenissen kunnen in realtime worden gevisualiseerd. Op deze manier is de code gegarandeerd compatibel met de bouwtechnische afhankelijksheidsregels.

Visual Studio Enterprise biedt naar wens ook een volwaardige DevOps-toolkit, die bijvoorbeeld geautomatiseerd CI-/CD-pipelines omvat. Met het doordachte testproces van de software kan sneller en beter inzicht worden verkregen in de oorzaak van problemen, waardoor fouten sneller kunnen worden verholpen. Hiervoor kunnen gericht handmatige en exploratieve tests worden beheerd. Daarnaast is de eenvoudige integratie van verbruikstests tijdens het ontwikkelproces, waarbij een onbeperkt aantal virtuele gebruikers kan worden gekozen, erg nuttig. De uitgebreide debugging- en diagnosetools maken het identificeren van fouten in te ontwikkelen apps voor de desktopcomputer, het internet, de cloud en mobiele apparaten mogelijk. Opvallend is IntelliTrace, de tool om fouten op de lossen door de historie te analyseren. Teams krijgen hiermee hulp bij problemen die lastig te reproduceren zijn. Met Code Map kunnen fouten in toepassingen ook visueel worden opgelost, waardoor afhankelijkheden ook begrijpelijk worden voor zeer grote codebasissen.

Zeer productief programmeren in moderne software

Bij de ontwikkeling van Visual Studio 2019 wilde de Amerikaanse fabrikant een snel en betrouwbaar product creëren, dat zeer eenvoudig kan worden gebruikt. Daarom zijn veel geliefde en geprezen functies van Visual Studio 2017 overgenomen. Tegelijkertijd profiteren gebruikers van nog meer mogelijkheden en stabielere functies. Zo zijn de herstructureringen en de navigatie verbeterd. Ook de functie voor foutoplossing is opgewaardeerd. Visual Studio 2019 staat voor snelle solution loads en builds. Bovendien profiteren gebruikers van de ontwikkelsoftware van uitgebreidere mogelijkheden om in een team samen te werken. Met de functie Live Shar kan onder andere gemakkelijker in realtime worden samengewerkt met meerdere programmeurs. Daarnaast bieden digitale assistenten hulp aan afzonderlijke ontwikkelaars en teams. Een belangrijk onderdeel van deze functie is IntelliCode. Dit deel maakt zelfstandig productieve voorspellingen voor het verbeteren van de geschreven code.

Een download van Visual Studio 2019 Enterprise kopen

Bij Lizengo kunnen ondernemingen eenvoudig en veilig originele software kopen. Via onze beveiligde verbinding kan het programma direct worden gedownload. De bijpassende licentiesleutel en uitgebreid advies zijn uiteraard inbegrepen. Daarnaast wordt Visual Studio 2019 regelmatig bijgewerkt met kleine en grote updates. De aanschaf van een volledige versie geeft uiteraard recht op alle service- en functie-updates. De softwarefabrikant legt bovendien nog sterker de focus op het inspelen op feedback van gebruikers. De geleverde ontwikkelomgeving is daarom sterk gericht op de daadwerkelijke behoeftes van programmeurs. Houd er voordat er tot aankoop wordt overgegaan rekening mee dat Visual Studio Professional bedoeld is voor kleinere ondernemingen en zelfstandigen. De Enterprise-versie voldoet daarentegen aan de behoeftes van bedrijven van diverse groottes en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Mochten er nog vragen zijn over Visual Studio 2019 Enterprise, dan kan op verschillende manieren contact worden opgenomen met het team van Lizengo.

Besturingssysteem:

Windows 10, versie 1507 of hoger
Windows Server 2016
Windows 8.1 met updates 2919355
Windows Server 2012 R2 met update 2919355
Windows 7 SP1 met de nieuwste updates

Processor:

1,8 GHz of hoger

Werkgeheugen:

ten minste 2 GB RAM

Opslagruimte op de harde schijf:

afhankelijk van de geïnstalleerde functies tot 130 GB

Grafische kaart:

resolutie van ten minste 1280 x 720, 1366 x 768 is aanbevolen

Doorverwijzende links naar "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat