Microsoft Office 365 ProPlus - PC en Mac

Microsoft Office 365 ProPlus - PC en Mac
€ 164,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100476-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
Het softwarepakket van Microsoft bevat met de lokaal installeerbare volledige versies van "Word...meer

Productinformatie "Microsoft Office 365 ProPlus - PC en Mac"

Het softwarepakket van Microsoft bevat met de lokaal installeerbare volledige versies van "Word 2019", "Excel 2019", "PowerPoint 2019", "Access 2019", "Publisher 2019", "OneNote 2019" en "Outlook 2019" alles wat een modern kantoor nodig heeft. Dankzij de Office 365-diensten ontvangen gebruikers bovendien naadloos alle upgrades onmiddellijk na de release ervan, zodat er geen veiligheidsgaten ontstaan. Ook gegevensbescherming, gegevensbeveiliging en compliance zijn voor Microsoft Office 365 ProPlus belangrijke prioriteiten. 

Bedrijven profiteren dus niet alleen van de fysieke beveiliging van perfect beveiligde datacenters, maar ook van consistente data-encryptie, alsook de Exchange Online Protection die een effectieve bescherming biedt tegen schadelijke software en zorgt voor een hoge storingsbestendigheid om belangrijke gegevens te beschermen. Beheerders hebben dankzij de uitgebreide controlefuncties, zoals de Multi-Factor Authentification, de geïntegreerde beheerfuncties voor mobiele apparaten en de Office 365 Cloud App Security altijd de volledige controle over de Office 365-omgeving en de veiligheid van de gegevens die zich daarin bevinden.


Met Microsoft Office 365 ProPlus altijd en overal werken
Of u nu onderweg bent of in uw thuiskantoor aan het werken bent. Met de uitgebreide functies voor overdracht en opslag van gegevens en de persoonlijk cloudopslagruimte van 1 TB per gebruiker, zijn belangrijke documenten altijd beschikbaar wanneer ze nodig zijn. Opdat de verwerking ook altijd en overal vlot functioneert, biedt de Office-Suite iedere gebruiker bovendien de mogelijkheid om elk van de krachtige Office-tools op 5 computers, 5 tabletten en 5 smartphones te installeren. 

Ook notebooks die gezamenlijk door meerdere medewerkers gebruikt worden, alsook Terminal-Servers kunnen gemakkelijk voor meerdere gebruikers worden ingesteld met de Shared Computer Activation (SCA). Ook handig is de Microsoft Sway-tool die gebruikers helpt snel interactieve presentaties en rapporten te maken en via een browser met klanten, collega's en bazen te delen. 


Eenvoudigere overstap naar Microsoft FastTrack
Wie minstens 50 licenties voor Microsoft Office 365 ProPlus aanschaft, profiteert bovendien van de automatische toegang tot de FastTrack-diensten van Microsoft. Bedrijven profiteren bovendien van beproefde tools, middelen, methoden en experts met wie de overstap naar de nieuwe Office 365 op rolletjes loopt. De persoonlijke ondersteuning omvat bovendien naast een online ondersteuning ook de hulp van FastTrack-technici van Microsoft om een ​​naadloze migratie te verzekeren.


Voor elke behoefte het juiste licentiemodel
Met het voordelige abonnementenmodel, dat zowel werkt op jaarlijkse basis als met een maandelijkse facturering, profiteren ondernemingen van een hoge flexibiliteit en kostenbeheersing. De beschikbare jaarlijkse en maandelijkse licenties voor Office 365 ProPlus zijn bovendien verkrijgbaar in speciale licentievarianten voor overheidsinstanties en onderwijsinstellingen. 

Platform Windows
Besturingssysteem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016,
Mac: Mac OS X 10.12 
Processor x86-bit of x64-bit-processor met 1 GHz (minimum)
Werkgeheugen Minstens 2 GB
Grafische kaart DirectX 10-geschikte grafische kaart voor versnelling van de grafiek-hardware
Geluidskaart Geen specificatie
Harde schijf Minstens 3 GB schijfruimte op de installatie-drive.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimum), 1980 x 1080 pixels (of hoger aanbevolen)
.NET-Versie Versie .NET 3.5 (minimum), voor volledige functionaliteit .NET 4.0, 4.5 of 4.6 CLR
Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 365 ProPlus - PC en Mac"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 365 ProPlus - PC en Mac - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat