Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Sharepoint Server 2016

Microsoft Sharepoint Server 2016
€ 5.699,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100440-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Vereenvoudigd contentbeheer met SharePoint Server 2016 Om de toegang tot alle soorten inhoud...meer

Productinformatie "Microsoft Sharepoint Server 2016"

Vereenvoudigd contentbeheer met SharePoint Server 2016

Om de toegang tot alle soorten inhoud voor gebruikers te vergemakkelijken, volgt SharePoint Server 2016 een eenvoudig navigatiemodel uit webpagina's. Alle inhoud die u daar beschikbaar stelt, kan bijvoorbeeld door andere medewerkers gestructureerd en gemakkelijk opgeroepen worden. Omdat mensen vandaag de dag opgroeien met websites, is het navigeren in die contentverzamelingen meestal bijzonder eenvoudig. Een enkele website kan met SharePoint Server 2016 - Standard opnieuw in vele kleinere subwebsites worden onderverdeeld. Daardoor is het probleemloos mogelijk om een duidelijke boomstructuur te creëren voor inhoud van welke aard dan ook. Kleinere teams kunnen hier ook van profiteren door gegevens bij projecten duidelijk voor te bereiden en beschikbaar te stellen.

SharePoint Server 2016 biedt de mogelijkheid om contentverzamelingen in de vorm van websites op specifieke content te sorteren. Dat maakt het eenvoudig om bibliotheken van documenten te bouwen, afbeeldingen weer te geven of ook Wikipedia-achtige databanken te maken van kennis en informatie. Voor medewerkers in bedrijven zijn bovendien takenlijsten of kalenders interessant. SharePoint Server 2016 biedt bovendien de mogelijkheid om in vergaderingen uw eigen discussieforums te openen en zo actuele gebeurtenissen binnen (of ook buiten) het bedrijf op de juiste manier te bespreken. In principe neemt de software veel verschillende taken op zich. Uiteindelijk bepaalt de specifieke toepassing in het bedrijf waarvoor SharePoint Server 2016 uiteindelijk wordt gebruikt.

Voor het maken van contentverzamelingen in de vorm van webpagina's is geen uitgebreide voorkennis vereist. Zelfs complexe projecten kunnen in een paar stappen worden geleverd dankzij het aanbod van sjablonen. Voorwaarde daarvoor is de toekenning van rechten door de beheerder. Zodra die hindernis is overwonnen, kan elke medewerker met de juiste rechten SharePoint-verzamelingen genereren. Sjablonen omvatten lege websites of ook teamwebwites met kant-en-klare bibliotheken, werkruimtes voor documenten, vergaderruimtes, interne en externe blogs en nog veel meer. Door het grote aantal verschillende sjablonen kunnen medewerkers binnen korte tijd aan de slag met SharePoint Server 2016. De verbinding met Office 365 vergemakkelijkt ook de integratie van bestaande gegevens en documenten.

Bovendien maakt de instelling van SharePoint Server 2016 de integratie van sjablooncatalogi voor externe taken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld sjablonen genereren voor persberichten of een sjabloon publiceren voor nieuwsberichten. Zo hebben medewerkers van de persafdeling snel toegang tot alle benodigde resources zoals formatsjablonen, content en nog veel meer. Om bovenstaande gegevens te vinden is de software uitgerust met een zoekfunctie. Medewerkers kunnen dan zoeken naar speciale gegevens en datatypen om snel toegang te krijgen tot de benodigde informatie. Al deze taken kunnen worden uitgevoerd door medewerkers in elke webbrowser zoals Microsoft Edge, Google Chrome of Mozilla Firefox.

SharePoint Server 2016 geeft webdesigners de mogelijkheid om het ontwerp van websites zo te verfijnen dat de gebruiker de verbinding met SharePoint uiteindelijk niet meer merkt. Dat maakt het ook gemakkelijk om contentverzamelingen te maken die versierd zijn met elementen uit de Corporate Identity van het respectievelijke bedrijf. Dat is voordelig als bepaalde elementen beschikbaar worden gesteld aan klanten en andere gasten. Kleuren, vormen, lettertypen en meer kunnen  door ervaren webdesigners gemakkelijk worden gewijzigd en aangepast aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

CPU: Intel- of AMD CPU met ondersteuning voor 64-bit, minstens vier CPU-kernen

RAM: afhankelijk van toepassing minstens 16 GB tot 24 GB RAM

Harde schijf: minstens 80 GB voor de systeemschijf, nog eens 100 GB per extra schijf voor gegevensopslag

Netwerk: minstens 1 Gbit/s overdrachtsnelheid van de server naar alle externe apparaten

Doorverwijzende links naar "Microsoft Sharepoint Server 2016"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Sharepoint Server 2016 - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat