Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2008 Enterprise

Windows Server 2008 Enterprise
€ 369,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100050-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2008 Enterprise is vooral gericht op bedrijven die één of zelfs meerdere servers...meer

Productinformatie "Windows Server 2008 Enterprise"

Windows Server 2008 Enterprise is vooral gericht op bedrijven die één of zelfs meerdere servers in gebruik hebben. Hiervoor verkrijgt u de functies zoals Hyper-V, Network Access Protection, Active Directory of PowerShell, dit optimaliseert uw workflow en gebruiksgemak. Systeem technische verbeteringen zoals ondersteuning voor meer geheugen of het verhogen van data doorvoersnelheid. Dit zijn onder andere voordelen die u kunt verwachten in Win Server 2008 Enterprise.

Dit biedt Microsoft Windows Server 2008 Enterprise 

De server besturingssysteem Windows 2008 Enterprise is ontworpen voor bedrijven en biedt tal van functies en bijbehorende programma’s voor een succesvolle en probleemloze werking van de server. Gezien de certificaten voor de virtuele instances in verglijk met de standaard versie is deze verviervoudigd. Microsoft Windows Server 2008 Enterprise maakt het mogelijk met de “Virtual Image Use Rights“ het besturingssysteem van uw virtuale machines automatisch licenties te verlenen. Dankzij het virtualisatieplatform Hyper-V, bent u in staat om complete server systemen te virtualiseren. Met Hyper-V in Windows 2008 Enterprise is het niet alleen mogelijk om virtueel maar ook fysiek te organiseren door managment tools. 

Voor het computerbeheer in Win Server 2008 Enterprise zijn verschillende modussen beschikbaar. U kunt ook een servermanager gebruiken, deze functie beheer de functies centraal. Door de WMI –interface kan administratie scripts gebruikt worden of met behulp van PowerShell als alternatief van het programma cmd.exe kunt u gebruik maken van verschillende bestaande scripts. Door middel van een zogenaamde Core-Installatie vindt u ondersteuning in het gebruiksvriendelijke interface van Windows 2008 Enterprise om scripts te beheren. Het voordeel is dat u ook ressourcen kan opslaan als dat nodig is.  De Core-Installatie zorgt ervoor dat er een minimale uitvoering van Win Server 2008 Enterprise met de meest belangrijke functies en programma’s uitgevoerd wordt. 

Innovaties in Microsoft Windows Server 2008 Enterprise

Het aantal programma‘s en de nieuwe functies in Windows 2008 Enterprise zijn de behoeften van opslagruimte en processorkracht verhoogd. Veel systeem technische aspecten zijn geoptimaliseerd maar ook het besturingssysteem is op diverse punten verbeterd en versneld. Daardoor is Win Server 2008 Enterprise zeer krachtig en optimaal voor uw Server met de volgende functies : 

 • Core-Installatie : Server besturingssysteem zonder een grafische gebruikersinterface
 • Active Directory: Hulpbronnen en gebruikersaccounts management tool
 • Hot Add Memory: Geheugen toevoegen tijdens de werking van het systeem
 • IIS 7.0: PHP-, SSL- und HTML-ondersteuning
 • Verbeterde Terminal Services: Extra nieuwe functies
 • BitLocker: Data Encryption Dienst

Verdere verbeteringen in Microsoft Windows Server 2008 Enterprise hebben betrekking op verschillende optimaliseringen van het systeem. Waardoor bijvoorbeeld de datadoorvoer ten opzichte van oudere server besturingssystemen vermenigvuldigd is. 

Windows 2008 Enterprise en de beveiligingsfuncties 

Voor een stabiel besturingssysteem speelt veiligheid een belangrijke rol. Er zijn een aantal nieuwe functies in Win Server 2008 Enterprise geïntroduceerd, zoals een Read only Domaincontroller voor het veiligheidskritische gedeelte. Daarnaast biedt Microsoft Windows Server 2008 Enterprise ook andere beveiligingsfuncties, zoals een ingebouwde Network Access Protection of een verbeterde firewall voor een optimale bescherming van uw server.

Windows Server 2008 Enterprise - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2008
Prozessor

 Minstens 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) Aanbevolen: 2 GHz of hoger 

Werkgeheugen  Minstens 512 MB Aanbevolen: 2 GB RAM-geheugen of meer Maximum (32-bits systemen): 4 GB (Standard Edition) of 64 GB (Enterprise en Datacenter edities) 
Maximum (64-bits systemen): 32 GB (Standard Edition) of 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition en Itanium-systemen)
Schijfruimte  Minimaal 10GB Aanbevolen: 40GB (volledige installatie) of 10 GB (Server Core-installatie)
Grafische kaart

 Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie beeldscherm

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2008 Enterprise"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2008 Enterprise - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat