Windows Server 2008 R2 DataCenter

Windows Server 2008 R2 DataCenter
€ 1.599,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100054-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Windows Server 2008 R2 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows 2008 R2 Standard, die...meer

Productinformatie "Windows Server 2008 R2 DataCenter"

Windows Server 2008 R2 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows 2008 R2 Standard, die zich voornamelijk op het gebied virtualisatie focust. Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter biedt vele verbetering en nieuwe functies aan, die uw server ondersteunt bij het virtualiseren en geeft zo optimale ondersteuning. Windows Server 2008 R2 DataCenter is vooral geschikt voor bedrijven die een groot aantal virtuele machines in gebruik hebben.  

Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter biedt professionele functies

De Windows Server DataCenter 2008 R2-versie bevat de volledige inhoud van de standaard versie en bengt extra nieuwe functies met zich mee. Deze functies zijn voornamelijk van voordeel bij het gebruik van een virtualisatie-omgeving. Met Windows Server 2008 R2 DataCenter is het mogelijk om het geheugen tot maximaal twee Terabyte uit te breiden, in plaats van 32 gigabytes. Daarnaast biedt Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter de functie “Failover Clustering‘‘ voor het beheer van resourcen met behulp van een cluster. De Failover-cluster kan maximal 18 exabyte en 128 partities  beheren en ondersteunt ook dynamische resources toevoegen tijdens het uitvoeren. .

Windows Server DataCenter 2008 R2 ondersteunt nu maximaal 64 processors, de functies “Hot Add Memory” en “Hot Replace Memory”. Maar ook een aantal onbeperkte “Terminal Services Gateway” en “Virtual Image Use Rights”. Het onbeperkt aantal virtuele instances in licentie biedt het unieke voordeel dat elke virtuele Windows Server-systeem die u met Windows Server 2008 R2 DataCenter draait automatisch mee gelicenseerd wordt. Om deze voordelen van virtualisatie te gebruiken, heeft Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter  het juiste platform genaamd Hyper-V , die het mogelijk maakt om complete server systemen te virtualiseren. 

Verdere verbeteringen in Windows Server DataCenter 2008 R2 zijn vooral op het gebied van lastverdeling, data-overdacht en beheer. Een Netwerk-lastverdeling verdeelt nu het gehele netwerk zodat meerdere systemen niet overbelast worden. De data-overdracht in Windows Server 2008 R2 DataCenter is verdrievoudigd ten opzichte van de versie van 2003.

Functie optimalisaties en nieuwe functies in Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Hoewel virtualisatie het belangrijkste kenmerk is van Windows Server DataCenter 2008 R2 is dat echter niet het enige hoogtepunt van deze besturingssysteem van servers. Talrijke innovaties en diverse functies zullen u helpen bij uw werk. De volgende functies maken uw server besturingssysteem stabiel:

  • PowerShell: Computerbeheer met behulp van scripts
  • Active Directory: Gebruiker en resource management
  • Internet Information Services 7.0: Voor statische en dynamische websites
  • Überarbeitete Terminaldienste: Met extra nieuwe functies
  • BitLocker: Data encryptie-programma

Windows Server 2008 R2 DataCenter beschikt ook over een zogenaamde Core-Installatie die het mogelijk maakt om over grafische interface te beschikken. Dit is de minimale versie van het besturingssysteem voor servers met de belangrijkste functies die dus noodzakelijk zijn voor uw systeem.

Beveiligingsfuncties Microsoft Windows Server 2008 R2 DataCenter

Naast tal van verbetering en nieuwe features die in in Windows Server DataCenter 2008 R2 opgenomen zijn, zorgen die voor een verbetering van de beveiliging. Het systeem beschikt over een geïntegreerde Network Access Protection (NAP), een geoptimaliseerde firewall, Read Only Domain Controller en Cryptography Next Generation.

Windows Server 2008 R2 DataCenter - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2008
Prozessor

 Minstens 1 GHz (x86 processor) of 1,4 GHz (x64 processor) Aanbevolen: 2 GHz of hoger 

Werkgeheugen  Minstens 512 MB Aanbevolen: 2 GB RAM-geheugen of meer Maximum (32-bits systemen): 4 GB (Standard Edition) of 64 GB (Enterprise en Datacenter edities) 
Maximum (64-bits systemen): 32 GB (Standard Edition) of 2 TB (Enterprise Edition, Datacenter Edition en Itanium-systemen)
Schijfruimte  Minimaal 10GB Aanbevolen: 40GB (volledige installatie) of 10 GB (Server Core-installatie)
Grafische kaart

 Super VGA (800 x 600) of hogere resolutie beeldscherm

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2008 R2 DataCenter"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2008 R2 DataCenter - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat