Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter
€ 2.099,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100056-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2012 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows Server 2012 Standard. Het is...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 DataCenter"

Windows Server 2012 DataCenter is de uitgebreide versie van Windows Server 2012 Standard. Het is ideaal voor bedrijven van elke omvang, er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan virtualisatie en de Hybrid Cloud –omgeving. Met zijn diverse programma’s, functies, een nieuwe gebruiksinterface en vele andere verbeteringen voor uw prestaties, biedt Microsoft Windows Server 2012 DataCenter u de perfecte ondersteuning voor uw server. 

Virtualisatie en geoptimaliseerde data management met Windows Server 2012 DataCenter 

Windows Server DataCenter 2012 is een stabiel besturingssysteem voor uw systeem, die voornamelijk gespecialiseerd is in virtualisatie. Daarom bevat Windows 2012 DataCenter de bijgewerkte versie van Hyper-V. Daarnaast is de installatie assistent van Active Dictory Domain Services vervangen door het Active Directory administratief centrum. Microsoft vereenvoudigd in Windows Server DataCenter 2012 de wachtwoord richtlijnen van Active Directory terwijl het NTFS-bestandssysteem is aangevuld met het nieuwe ReFS. Het nieuwe datasysteem is special ontworpen voor de opslag van gegevens op servers, dat is de reden waarom Microsoft Windows Server 2012 DataCenter  voornamelijk voor bedrijven ontwikkeld is. 

Gebruikersgemak en betere prestaties

De moderne gebruikersinterface van Windows 8 is ook gebruikt voor Windows Server 2012 DataCenter, dit maakt het gebruik van touchscreen optimaal in dit systeem. Met de Core-installatie kunt u zonder het moderne interface configureren in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter met behulp van Windows opdrachtprompt en PowerShell. Nieuwe functies zoals Microsoft Windows Azure of de vernieuwde Task Manager bieden naast de optische verbeteringen ook aanvullende prestatieverbeteringen. Het oppervlak van de nieuwe Task Manager is in Windows 2012 DataCenter verbeterd, zodat de zoektocht naar toepassingen wordt vereenvoudigd. Inactieve processen kunnen ook worden gestopt om meer kracht te geven. Actieve applicaties worden gecrompineerd in categorieën.

Nieuw in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter

Windows Server 2012 DataCenter biedt evenals de standaardversie niet alleen een betrouwbaar besturingssysteem voor uw server, maar ook veel nieuwe functies en programma’s aan die u en uw server daadkrachtig ondersteunen: 

 • Geoptimaliseerde prestaties in Task Manager
 • Private Cloud en Public Cloud: Flexibele toegang en op elke locatie uw bestanden opvragen
 • Nieuwe PowerShell: PowerShell 3.0 voor systeeminstellingen en beheer
 • Moderne Userinterface: Nieuwe touchscreen geoptimaliseerde gebruikersinterface
 • Microsoft Windows Azure: Server back-up naar Azure Cloud
 • Nieuwe SMB 3.0: Ondersteuning van het huidige protocol versie voor een betere toegang 
 • IIS 8.0: Nieuwe versie voor het beheer van Extended-Validation Certificaten. 
 • Automatiseringsprocessen: Voor het efficiënt werken

Daarnaast zijn in Microsoft Windows Server 2012 DataCenter programma’s en functies als DirectAccess en Hyper-V geactualiseerd. Zo kunt u met het virtualisatieplatform Hyper-V zorgen voor hogere prestaties. Terwijl de verbeterde versie van DirectAccess uw server IPv6 overbruggingen van technologieën aanbiedt. 

Verbeterd bestandbeheer en toegangscontrole

Het thema  “veiligheid“ heeft in elke Windows-besturingssysteem een hoge prioriteit maar ook in Windows Server DataCenter 2012. Om veiligheid te verzekeren beschikt deze versie over verschillende beveiligingsfuncties die primair gericht zijn op het gebied van data management en de toegang tot gegevens. Een dergelijk kenmerk is de Dynamic Access Controll maar ook de dynamische toegangscontrole. Deze functie maakt het mogelijk dat toegang via metadata gecontroleerd wordt.  Terwijl het in aanvulling op de beveilings richtlijnen van Active Directory werkt. Deze functie is dus in staat onbevoegde toegang te voorkomen wanneer gegevens worden overgedragen. 

Windows Server 2012 DataCenter bevat twee fysieke processors op de server waarop de software geïnstalleerd is en vergeleken met de standard versie een onbeperkt aantal virtuele server instances. Zo bent u en uw bedrijf goed uitgerust met deze versie, om zo een virtuele omgeving te creëren en efficiënt te werken.

Windows Server 2012 DataCenter - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2012
Prozessor

 Minimaal 1,4 GHz-processor met 64-bit 

Werkgeheugen  Minimaal 512 MB
Schijfruimte  Minimaal 32GB
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2012 DataCenter"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2012 DataCenter - Waarderingen
(1)
22 mei 2017

Aanrader voor het zakelijk aspect

Zeer aan te raden voor bedrijven die snel aan de slag willen. Direct geleverd gekregen en de klant is erg blij! Tot de volgende keer. Andy je bent een topper.

Pagina 1 van 1
Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat