Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs

Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs
€ 164,99

incl. BTW.

  • Microsoft
  • 100082-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Bij het kopen van een versie van Windows Server 2012 R2 krijgt u een server licentie die u recht...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs"

Bij het kopen van een versie van Windows Server 2012 R2 krijgt u een server licentie die u recht geeft op het besturingssysteem te installeren op een server. Voor elk apparaat wordt aangesloten op de server, een apart apparaat licentie, ook wel Device CAL.

Elk apparaat vereist zijn eigen Windows 2012 R2 User CAL

Windows Server 2012 R2 Device CAL's (Client Access Licenses) recht aan de houders van de gecontroleerde apparaten op de server en toegang tot de gegevens daar opgeslagen. In tegenstelling tot de gebruiker CAL's, ook wel gebruikerslicenties, Device CAL's voor Windows Server 2012 R2 zijn gebonden aan een specifiek apparaat en niet aan een gebruiker. Er worden geen individuele toegang voor elke gebruiker, maar per apparaat. Dat wil zeggen, met Windows Server 2012 R2 Device CAL's van een erkende computer heeft u toegang tot elke gewenste medewerker van de server. Dit model is bijzonder geschikt voor bedrijven waarbij er vaste werkplekken zijn, waar soms andere werknemers toegang tot de server nodig hebben.

Alle apparaten gemakkelijk met de server

Hoeveel Windows Server 2012 R2 Device CAL's die u nodig hebt om te kopen hangt af van hoeveel apparaten u een server toegang nodig hebben. Dit pakket bevat 10 Device CAL’s en zijn ook inbegrepen. U kunt uw Windows Server 2012 R2 Device CAL's willekeurig uitbreiden en zo de toegang tot de server vanaf elk apparaat in uw bedrijf verlenen. Pas de vereiste hoeveelheid CAL precies aan uw behoeften en werk kosten-efficiënte en zuinig. Opmerking: Device CAL's en User CAL's kunnen worden gecombineerd, maar kunt u niet splitsen. U bent altijd gebonden aan het beoogde doel.

Een Windows 2012 R2 Device CAL kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld Windows Server 2012 R2 Standard en Windows Server 2012 R2 Datacenter. Bovendien zijn de gebruiker CAL achterwaarts compatibel, zodat het ook kan worden gebruikt voor oudere besturingssystemen.

Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2012
Prozessor

 Minimaal 1,4 GHz-processor met 64-bit 

Werkgeheugen  Minimaal 512 MB
Schijfruimte  Minimaal 32GB
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2012 R2 - 10 Device CALs - Waarderingen
(1)
22 mei 2017

Uitstekend

Bedankt voor het redden van onze Cals.

Pagina 1 van 1
Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat