Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2012 R2 DataCenter

Windows Server 2012 R2 DataCenter
€ 2.499,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100060-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2012 R2 DataCenter van Microsoft biedt uw server een centrale focus op...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 R2 DataCenter"

Windows Server 2012 R2 DataCenter van Microsoft biedt uw server een centrale focus op virtualisatie en opslag van gegevens in de cloud. Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter stelt u een nieuwe interface voor, maar biedt ook veel nieuwe functies en verbeteringen aan. Dit vooral op het gebied van netwerk, applicatie en webplatform, opslag, virtuele desktop infrastructuur en de voorlichting en bescherming van toegang.  Verhoog ook met Windows Server 2012 R2 Datacenter uw productiviteit en prestaties van uw server. 

Werk efficiënt met  Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter

Met de aanpassing is Windows 2012 R2 DataCenter zowel voor kleine en grote bedrijven verkrijgbaar, met de mogelijkheid om workloads te voeren door verbeteringen van de prestaties. Daarnaast verhoogt het de bescherming tegen storingen en een stabiel hestel optie met Microsoft Server 2012 R2 DataCenter. Microsoft 2012 R2 DataCenter  kunt u dankzij ontwikkelingen ondersteuning voor open frameworks, applicaties en websites verkrijgen. 

Meer flexibiliteit door middel van virtualisatie en Cloud-diensten

Met Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter kunt u virtuele desktop infrastructuur implementeren. Met behulp van applicaties kunt u bij service providers toepassingen zowel in de lokale datacenter als in de Cloud schalen zonder problemen en zorgen, dit zorgt voor een hoge flexibiliteit. Talrijke opbergmogelijkheden en de VHD-duplicatie Windows 2012 R2 DataCenter  bespaart u de kosten van de opslag. De moderne gebruikersinterface komt uit Microsoft Windows 8 versie, dit kan de werking van het systeem via touchscreen vereenvoudigen. Het belangrijkste verschil tussen Windows Server 2012 Datacenter en de standaard versie zijn het mogelijk aantal virtual instaces. Dit is in de vorige versie op maximaal twee machines, terwijl dit aantal in de Datacenter Edition onbeperkt is. De systeemvereisen voor Windows 2012 R2 DataCenter komen overeen met die van de vorige versie; Windows Server 2012 DataCenter, waarbij ook twee fysieke processors ondersteund zijn. 

Nieuwe functies in Windows Server 2012 R2 DataCenter

Het betrouwbaar systeem Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter overtuigt met efficiënte prestaties, optimalisaties en met veel nieuwe programma's en functies :

 • Microsoft Windows Azure: Cloud back-up van de server
 • Moderne gebruikersinterface: Geoptimaliseerd voor touch screen bediening
 • Nieuwe Taskmanager: Geoptimaliseerde stroming op het oppervlak
 • PowerShell 3.0: Beter beheer van systeeminstellingen
 • SMB 3.0: Betere toegang voor het delen van bestanden
 • IIS 8.0: Extended-Validation-Certificaten

Verdere nieuwe functies die  Windows 2012 R2 DataCenter aanbiedt zijn opslagruimte met Tiering, Opslag-QoS en een gedeelte VHDX.

Verbeterde Data Management

Met Windows Server 2012 R2 DataCenter is ook wel het bekende NTFS-bestandssysteem met ReFs aangevuld. Dit biedt vooral uw server een optimale ondersteuning en is uitsluitend ontwikkeld voor gegevensopslag op servers. Microsoft Windows Server 2012 R2 DataCenter biedt nu ook een dynamische toengangscontrole aan.  Deze zogenaamde ‘‘Dynamic Access Control‘‘ worden gegevens met behulp van Metadata geregeld. De nieuwe functie werkt met de Active Directory beveiligingsrichtlijnen en biedt bescherming voor uw gegevens, door onder andere ongeautoriseerde toegang te onderdrukken.  

Windows Server 2012 R2 DataCenter - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2012
Prozessor

 Minimaal 1,4 GHz-processor met 64-bit 

Werkgeheugen  Minimaal 512 MB
Schijfruimte  Minimaal 32GB
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2012 R2 DataCenter"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2012 R2 DataCenter - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat