Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Windows Server 2012 Standard

Windows Server 2012 Standard
€ 349,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100055-NL
 • Nieuw
 • Blijvend geldig
 • Alle talen
Windows Server 2012 Standard  is de volgende generatie van Windows Server 2008 R2. Als...meer

Productinformatie "Windows Server 2012 Standard"

Windows Server 2012 Standard  is de volgende generatie van Windows Server 2008 R2. Als server-versie van het besturingssysteem Windows 8 biedt Windows 2012 Server Standard dezelfde huidige functies. Dit omvat de moderne gebruikersinterface van Windows 8 met vele nieuwe functies en programma’s, alsmede typische server – functies in high performance design.

Een all-rounder op het gebied van server beheer

Windows Server 2012 Standard biedt een betrouwbare server-besturingssysteem met een modern interface, nieuwe functies en vele andere verbeteringen. Het moderne gebruikersinterface dat in Windows 8 bekend is, wordt ook gebruikt in Server 2012 Standard. Waarbij het gebruiken van touchscreen geoptimaliseerd is. Indien u de moderne gebruikersinterface niet wilt gebruiken, is de gelegenheid er van de zogenaamde Core-installatie. Deze beschikt niet meer over een grafische gebruikers interface en laat u het systeem configureren met PowerShell en Windows command prompt. Zo beschikt u met Microsoft Windows Server 2012 Standard over de juiste middelen. In Windows Server 2012 Standard is de Core-installatie standaard ingesteld en biedt  daarmee extra prestaties voor uw applicaties.  Dit geldt met name bij het gebruik van SQL Server of Hyper-V. Naast de optische optimalisatie van Windows 2012 Server Standard bevat het nieuwe functies, zoals een vernieuwde taakbeeheer die de lopend processen categoriseert, inactieve toepassingen uitschakelt en eenvoudig het vinden van toepassingen mogelijk maakt. Andere functies zoals Active Directory Domain Services, de huidige virtualisatieplatform Hyper-V, Microsoft Azure en vele andere toepassingen maken Server 2012 Standard een optimale server besturingssysteem. 

Nieuwe functies en programma’s in Windows Server 2012 Standard

Windows 2012 Standard biedt u een stabiel besturingssysteem voor uw server. Die optimale ondersteuning biedt met zijn talrijke innovaties en de nieuwste functies. Deze functies zijn als volgt:

 • Nieuwe gebruikersinterface: Moderne gebruikersinterface geoptimaliseerd voor touch screen 
 • Nieuwe taakbeheer: Uitgebreide taakbeheer voor meer vermogen 
 • SMB 3.0 Ondersteuning: Nieuwe protocol versie voor een stabielere en snellere toegang tot bestanden
 • PowerShell 3.0: Nieuwe PowerShell-versie voor het beheren van systeeminstellingen
 • Microsoft Windows Azure: Nieuwe functies om de server te beveiligen op de Azure-Cloud. 
 • Internet Informatie Dienst 8.0: Extended-Validation-Certificaten

Naast de volledige nieuwe functies en programma’s stelt Microsoft met Windows Server 2012 Standard ook veel nadruk op het behoud van optimalisatie en het up-to-date houden van het systeem. Dit geldt ook voor de nieuwste versie van het virtualisatieplatform Hyper-V met geoptimaliseerde prestaties en een verbeterde DirectAccess. Het laatstgenoemde is geoptimaliseerd, de server bevat nu technologieën voor IPv6 overbruggen en hierdoor is PKI dus niet meer nodig. 

Beveiligde bestandsbeheer

Als extra veiligheidsmaatregel beschikt Windows 2012 Standard nu ook een dynamische access controller (Dynamic Access Control). Dit regelt de toegang tot bestanden via metadata, waarbij deze bovendien werkt met de Active Directory-beveiliging richtlijnen. De dynamische toegangscontrole kan onbevoegde toegang voorkomen, zelfs bestanden die verplaatst worden op locatie. Bovendien worden de bestanden opgeslagen in de back up. Microsoft biedt het nieuwe bestandssysteem ReFS in Windows Server 2012 Standard. Dit is in aanvulling op de bekende NTFS en is specifiek ontworpen voor bestandsserver voor gegevensopslag. Server 2012 Standard omvat het gebruik van twee fysieke processors. Bovendien maakt het besturingssysteem gebruik van twee extra virtuele instances of machines. Windows Server 2012 Standard is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven met een matige virtualisatie. 

Windows Server 2012 Standard - Systeemvereisten

Platform  Windows
Ondersteunde besturingssystemen  Windows Server 2012
Prozessor

 Minimaal 1,4 GHz-processor met 64-bit 

Werkgeheugen  Minimaal 512 MB
Schijfruimte  Minimaal 32GB
Grafische kaart

 /

Geluidskaart  /
Doorverwijzende links naar "Windows Server 2012 Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Windows Server 2012 Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat