Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 365 Business

Microsoft Office 365 Business
€ 120,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
 • Microsoft
 • 100589-NL
 • Nieuw
 • 1 jaar
 • Alle talen
Microsoft Office 365 Business: modern werken, alleen en in teamverband De abonnementsdienst...meer

Productinformatie "Microsoft Office 365 Business"

Microsoft Office 365 Business: modern werken, alleen en in teamverband

De abonnementsdienst Microsoft Office 365 Business combineert vertrouwde Office-apps met online productiviteitsservices en bedrijfsservices.. Elke gebruiker kan Office op maximaal 15 eindapparaten installeren (5 telefoons, 5 tablets en 5 pc's of Macs per gebruiker).

Een keer Microsoft Office 365 Business kopen - altijd actuele versies gebruiken

De volgende Office-applicaties zijn in Microsoft Office 365 Business inbegrepen:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote
 • Publisher (alleen bruikbaar op pc)
 • Access (alleen bruikbaar op pc)

Met het lay-outprogramma Publisher kan de gebruiker gedrukte publicaties, websites en productpresentaties maken. Hierdoor kunnen medewerkers hun eigen marketingmateriaal creëren dat op het merk en de klanten afgestemd is. Met de Access software worden aanpasbare databases gemaakt op de Windows-pc. De internationaal bekende applicaties zoals Excel, Word of Outlook worden voortdurend verbeterd. Office 365-klanten ontvangen altijd de nieuwste functie-updates op een ongecompliceerde manier.

Geïntegreerde onlinediensten

Als men besluit Microsoft Office 365 Business te kopen, krijgt men onder andere 1 TB aan persoonlijke cloudopslag in OneDrive for Business. Hierdoor heeft u toegang tot uw documenten vanaf vele locaties en kunt u deze delen met mensen binnen en buiten het bedrijf. Offline-synchronisatie en het beheer van autorisaties is mogelijk zonder speciale IT-kennis. De onlinefuncties van de Office-programma's stellen gebruikers tevens in staat om Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten rechtstreeks in de browser te maken en te bewerken. Een nieuwe Office 365 applicatie is Sway, de software voor het samenstellen van originele online content. In een webbased format worden rapporten, presentaties, nieuwsbrieven, cursussen en nog veel meer aangemaakt. Daarom zien ze er net zo goed uit in een pc-browser als op tablets en smartphones.

Ongecompliceerd, veilig en betrouwbaar

Microsoft Office 365 Business kopen betekent profiteren van de ervaring van een wereldwijd gevestigd softwarebedrijf. Bijna honderd procent beschikbaarheid is gegarandeerd voor de aangeboden diensten. Klantgegevens worden beschermd door meerdere lagen van beveiliging en proactieve mechanismen. Office 365 is geschikt voor alle bedrijfstakken en branches, omdat het zonder speciale IT-vaardigheden in de hele onderneming kan worden ingezet en beheerd. Praktisch: updates maken deel uit van het abonnement en nieuwe versies van de Office-programma's worden kosteloos ter beschikking gesteld. Active Directory-integratie maakt het eenvoudig en veilig om gebruikers en machtigingen te beheren. Als er vragen rijzen, is er onder andere een klantenforum beschikbaar, waarin gebruikers onderling tips en informatie kunnen uitwisselen.

Microsoft Office 365 Business kopen en efficiënter werken

De standaardversie van Office 365 Business biedt veel mogelijkheden die kleine en middelgrote bedrijven in hun dagelijkse activiteiten graag willen gebruiken. In tegenstelling daarmee biedt de Business Premium-versie nog meer online diensten, zoals Microsoft Teams en online-conferenties. Voor bedrijven die veel met tablets werken of die van plan zijn hun besturingssystemen in de nabije toekomst te vernieuwen, is het de moeite waard om een kijkje te nemen bij "Microsoft 365". Dit abonnement omvat meer dan alleen kantoortoepassingen. Het is een complete oplossing bestaande uit Office 365 en Windows 10. Bij onduidelijkheden of vragen helpt het Lizengo-team u graag verder via de verschillende communicatiekanalen. Indien nodig kan het ook helpen bij de installatie van Microsoft Office 365 business.

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows-pc worden geïnstalleerd.

Processor:
onder Windows: min. Dual Core met 1,6 GHz
onder macOS: Intel-processor

Werkgeheugen:
Windows: 4 GB RAM, 2 GB RAM (32 Bit)
macOS: 4 GB RAM

Harde schijf:
Windows: 4 GB beschikbare geheugenruimte
macOS: 10 GB beschikbare geheugenruimte en harde-schijf-format HFS+

Beeldschermresolutie:
Windows: min. 1280 x 768 pixels
macOS: min. 1280 x 800 pixels

Grafische kaart:
onder Windows: met DirectX 9 of hoger en WDDM 2.0 of hoger onder macOS: Geen eisen

Besturingssysteem:
Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2

of macOS in de actuele versies resp. een van de beide voorgaande versies

Browser:
Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome of Firefox in de actuele versie

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 365 Business"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 365 Business - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat