Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard
€ 123,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100478-NL
  • Nieuw
  • 1 jaar
  • Alle talen
  • 15-30 minuten
Met het “plan” Microsoft Office 365 Business Premium combineert...meer

Productinformatie "Microsoft 365 Business Standard"

Met het “plan” Microsoft Office 365 Business Premium combineert de softwareontwikkelaar uit Seattle de voordelen van het “instaptarief” Business Essentials met het “tarief” Office 365 Business. Zo profiteren klanten onder andere van het gebruik van de desktopversies van de krachtige Office-tools Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook en co in de editie van 2019. 

Dankzij het ruime, aan de gebruiker gebonden licentiesysteem heeft iedere gebruiker de mogelijkheid om alle programma's op tot 5 computers of Mac’s, 5 tabletten en 5 smartphones te installeren. En voor wie zelfs dat nog niet genoeg is, kan vanaf elke webbrowser toegang krijgen tot de online versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die volledig compatibel zijn met de desktopversies. Meer flexibiliteit gaat niet.


Interne en externe communicatie naar een nieuw niveau gebracht Het rondom-zorgeloze-pakket van Microsoft voor kleine en middelgrote ondernemingen met maximaal 300 werknemers maakt indruk met zijn krachtige communicatietools, zoals e-mailhosting met Exchange Online dat elke gebruiker e-mail adressen biedt met een eigen domein en een mailbox met een trotse opslagruimte van 50 GB. Daarnaast is er ook de OneDrive-cloudopslag van 1 TB voor een soepele overdracht en opslag van gegevens op goed beveiligde servers. 

Dankzij de Full-HD-ondersteuning, persoonlijke deelnemer-links en een maximum aantal van 250 deelnemers aan de vergadering stelt ook Skype for Business nieuwe standaarden voor een vlotte communicatie met klanten en collega's. De talrijke functies worden afgerond met collaboratieve tools zoals SharePoint, Yammer, Microsoft Teams en Microsoft StaffHub voor een gemakkelijke teamorganisatie. 


Exclusieve features van Microsoft Office 365 Business Premium Naast de diensten van beide "kleinere" tarieven is er Office 365 Business Premium met diverse exclusieve functies. Die omvatten naast de online afsprakenplanner Microsoft Bookings voor een gemakkelijke planning van klantafspraken ook de Outlook Customer Manager die ervoor zorgt dat bedrijven specifieke gegevens van klanten gemakkelijk kunnen vinden en onderhouden.

Opmerking: Access en Publisher kunnen alleen op een Windows-pc worden geïnstalleerd.

Platform Windows
Besturingssysteem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016,
Mac: Mac OS X 10.12
Processor x86-bit of x64-bit-processor met 1 GHz (minimum)
Werkgeheugen Minstens 2 GB
Grafische kaart DirectX 10-geschikte grafische kaart voor versnelling van de grafiek-hardware
Geluidskaart Geen specificatie
Harde schijf Minstens 3 GB schijfruimte op de installatie-drive.
Beeldscherm 1024 x 768 pixels (minimum), 1980 x 1080 pixels (of hoger aanbevolen)
.NET-Versie Versie .NET 3.5 (minimum), voor volledige functionaliteit .NET 4.0, 4.5 of 4.6 CLR
Doorverwijzende links naar "Microsoft 365 Business Standard"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft 365 Business Standard - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat