Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2019 Home and Business

Microsoft Office 2019 Home and Business
€ 194,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100483-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Werken vanuit huis of op kantoor met Office 2019 Home and Business Zowel op kantoor als...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Home and Business"

Werken vanuit huis of op kantoor met Office 2019 Home and Business

Zowel op kantoor als thuis  -  Office 2019 Home and Business

De naam geeft al aan dat de applicaties in deze collectie zowel geschikt zijn voor privégebruik of beroepsmatige toepassing thuis, als ook op kantoor. Inbegrepen zijn de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Documenten, tabellen, presentaties, e-mails, contacten: alles wat belangrijk is in het beroeps- en persoonlijke leven kunnen de gebruikers beheren met deze compacte verzameling van de wereldwijd bekendste Office programma's . Vanwege de mogelijkheid om gegevens online op te slaan , wordt ook het delen van allerlei gegevens met collega's en vrienden geen probleem. 

Ook in het jaar 2019 is Word nog steeds de beste methode om allerlei soorten documenten  te maken, te bekijken en te printen, of door te geven  aan anderen. Van documenten bestaande uit één pagina voor overheidsinstanties tot complexe wetenschappelijke artikelen, het gebruik van Word 2019 is geschikt voor vrijwel elk doel. Bovendien is de integratie van bewerkbare SVG-afbeeldingen mogelijk in deze versie, waardoor de verwerking van grote afbeeldingen, foto's, tekeningen en andere formules aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Degene die graag de pen of de spraakfunctie tijdens het werk gebruikt, zal  daarentegen tevreden zijn met de verbeterde herkenning van beide invoermogelijkheden in Word 2019. 

De meest waardevolle tool voor het raadplegen van bijvoorbeeld financiële documenten is Excel 2019: daarin kunnen de gebruikers zowel kleine getallenreeksen als complete bedrijfsrapporten beheren. De vele mogelijkheden voor het visualiseren van getallen maken het eveneens mogelijk om deze informatie visueel aantrekkelijk voor te bereiden en direct begrijpelijk te maken. Ook nieuw in deze versie zijn de vele verbeterde wiskundige functies,  GPU-versnelling  voor specifieke  3D-weergaven en nog veel meer. PowerPoint 2019 in  Office 2019 Home and Business maakt echter de integratie mogelijk van 4K-video’s en de vrije bewerking van grafische afbeeldingen die in dia's zijn geïntegreerd ; geheel zonder externe beeldbewerking.

Outlook is ook in de versie van 2019 nog steeds de beste methode om contactinformatie centraal te archiveren en e-mailaccounts te beheren. Gebruikers kunnen een onbeperkt aantal e-mailaccounts instellen, offline gegevens opslaan en e-mail archiveren in een back-up. Alle contacten slaat het programma naar wens op met naam, adres, telefoonnummers en andere belangrijke informatie. Vooral bij professioneel gebruik in een bedrijf is  Office 2019 Home and Business daarom de ideale manier om op lange termijn contact te houden met klanten en de belangrijkste gegevens niet te verliezen  De intelligente e-mailinbox sorteert inkomende berichten naar wens vooraf zodat alleen de belangrijke post direct binnenkomt.

Microsoft heeft een van de edities van Windows 10 nodig voor de installatie. Geen van de programma's zal starten als een oudere versie van Windows is geïnstalleerd. Het gaat om een volwaardige licentie, die door Microsoft gedurende minstens vijf jaar wordt aangeboden inclusief alle belangrijke updates. Alle programma's kunnen ook zonder internettoegang worden gebruikt en vereisen geen cloudverbinding voor het gebruik. Indien gewenst is een back-up van gegevens in clouddiensten zoals  OneDrive ook mogelijk.

Besturingssysteem: Windows 10
Geheugen: minimaal 2 GB RAM
Harde schijf: minimaal 3 GB beschikbare ruimte
Beeldscherm: minimaal 1024 * 768 pixels resolutie
Grafische kaart: DirectX 10-ondersteuning vereist voor GPU-versnelde interface
Browser: nieuwste versies van Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Safari
.NET-versie: tenminste .NET-versie 3.5

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Home and Business"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Home and Business - Waarderingen
(1)
21 mei 2019

Goed product

Koop sneller en gemakkelijker. Goede prijs.

Pagina 1 van 1
Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat