Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac
€ 194,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100514-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Office 2019 Home and Business for Mac is een complete verzameling van programma's voor...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"

Office 2019 Home and Business for Mac is een complete verzameling van programma's voor afzonderlijke personen en gezinnen, evenals voor kleine en middelgrote ondernemingen. De gebruiker kan met dit pakket onder andere e-mails versturen, tekstdocumenten bewerken en presentaties maken. Hiervoor zijn de huidige versies van Outlook, Word, PowerPoint, Excel en OneNote inbegrepen.

 

Vele functies in Word en PowerPoint

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van Office 2019 Home and Business for Mac, kan worden gebruikgemaakt van de vele mogelijkheden van de wereldwijd bekende tekstverwerkingssoftware Word. Opvallend daarbij zijn de zogenaamde natuurlijke gebaren die met de vinger of pen op een apparaat met aanraakscherm kunnen worden gemaakt. In de vrije editor kunnen zo bijvoorbeeld woorden worden aangekruist om ze te selecteren of worden doorgestreept om ze te verwijderen. De geïntegreerde Office-assistent 'Remix 3D' maakt 3D-modellen van objecten of levende wezens voor gebruik in Word, Excel en PowerPoint. Zo kunnen de documenten en prestaties van een bedrijf visueel spannende worden gemaakt. De omschakeling van modellen naar document verloopt naadloos. In PowerPoint kunnen op deze manier geanimeerde 3D-modellen worden gebruikt om de overgangen tussen de dia's interessanter te maken. Als ervoor wordt gekozen Office 2019 Home and Business for Mac aan te schaffen, zijn deze programma's en functies te gebruiken zonder internetverbinding.

 

Eenvoudig noteren, berekenen en communiceren

Excel staat bekend als de klassieker onder de calculatieprogramma's met tabellen. In de 2019-versie worden vele behulpzame en tijdbesparende hulpmiddelen aangeboden. Zo leert het programma terwijl de gebruiker werkt en herkent het werkpatronen om op basis daarvan passende suggesties te doen. Om een snel begin te maken en tot een succesvol ontwerp te komen, kan worden gekozen uit meer dan veertig categorieën met sjablonen. Met de ingevoerde gegevens kunnen, net als in de vorige versies, complexe berekeningen worden uitgevoerd aan de hand van formules. Met formatteringen, sparklines en tabellen kan de inhoud zeer aantrekkelijk en overzichtelijk worden gepresenteerd. Door nieuwe soorten diagrammen is het mogelijk om prognoses en trends nog makkelijker weer te geven.

Het digitale notitieboek OneNote is zowel voor zakelijk gebruik als voor privégebruik geschikt. De gebruiker kan met dit programma alles geordend houden. Ideeën kunnen in meerdere categorieën worden bewaard en met de zoekfunctie eenvoudig worden teruggevonden. De ingevoerde gegevens kunnen via toetsenbord, tekstmarker of pen worden verwerkt. Kopers van Office 2019 Home and Business for Mac kunnen ook gebruikmaken van de 2019-versie van Outlook en kunnen daarmee ook onderweg efficiënt e-mails verwerken. Tot slot zijn de agenda, contactpersonen en Office-bestanden op praktische wijze geïntegreerd in de toepassing.

 

Downloadversie van Office 2019 Home and Business for Mac aanschaffen

Wie interesse heeft in het Office-pakket voor thuis of op het werk, is bij Lizengo aan het juiste adres. Het bekende Office-pakket kan hier veilig worden gedownload. Zo krijgen gebruikers simpel en snel toegang tot de, met recht, internationaal geliefde schrijf- en presentatieprogramma's. Elke computer waarop de Office-programma's draaien, heeft daarvoor een eigen licentie nodig. Het deskundige Lizengo-team helpt graag bij vragen of twijfels bij de keuze of installatie van Office 2019 Home and Business for Mac.

Processor: Intel-processor

Werkgeheugen: 4 GB

Harde schijf: 10 GB beschikbaar, HFS+-formaat (resp. macOS Extended of APFS)

Scherm: resolutie van ten minste 1280 x 800 px

Besturingssysteem: Office 2019 ondersteunt de drie actuele versie van macOS, dus altijd de nieuwste versie en de twee vorige versies. Op dit moment (oktober 2019) zijn dit MacOS 10.15 en MacOS 10.14 en 10.13.

Browser: actuele versies van Internet Explorer, Safari, Chrome of Firefox

Voor Outlook: microfoon voor spraakherkenning

Audio-uitvoerapparaat voor voorleesfunctie

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat