Software onmiddellijk downloaden

Software
onmiddellijk downloaden

Hulp bij de installatie 0800 - 0222678

Hulp bij de installatie
0800 - 0222678

Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac
Dit artikel staat op dit moment niet ter beschikking!
€ 119,99

incl. BTW.

Software downloaden + licentiesleutel
  • Microsoft
  • 100515-NL
  • Nieuw
  • Blijvend geldig
  • Alle talen
Office 2019 Home and Student for Mac biedt de privégebruiker alles wat nodig is voor het...meer

Productinformatie "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"

Office 2019 Home and Student for Mac biedt de privégebruiker alles wat nodig is voor het uitvoeren van de meest voorkomende schrijftaken. Het Office-pakket is met recht al vele jaren een van de bekendste softwarebundels. De 2019-versie bevat bekende functies en breidt het geliefde programma uit met enkele moderne functionaliteiten. Office 2019 Home and Student for Mac aanschaffen, betekent Word, Excel en PowerPoint onbeperkt gebruiker op één apparaat. Deze variant van het pakket richt zich op studenten en gezinnen. De functies van het programmapakket zijn daarom afgestemd op privégebruik op de thuiscomputer. Gebruikers kunnen documenten verwerken, tabelberekeningen uitvoeren of presentaties voor seminars maken.

Standaardprogramma voor dagelijks gebruik en studie

Als er wordt gekozen voor de aanschaf van Office 2019 Home and Student for Mac, kan worden geprofiteerd van talrijke doordachte technologieën. Het schrijfprogramma Word bevat bijvoorbeeld een zeer goed uitgewerkte spellingscontrole, die indien nodig ook suggesties doet voor stilistische verbeteringen. Met de Word-sjablonen uit meer dan veertig categorieën bespaart de gebruiker tijd bij standaard schrijftaken. Natuurlijk bevat het Office-pakket ook Excel, de bekende calculatietoepassing. Het programma herkent werkpatronen van gebruikers en ordent de bijbehorende gegevens op effectieve wijze. Door efficiënte formules kunnen talrijke berekeningen worden uitgevoerd. Er zijn een grote hoeveelheid diagrammen beschikbaar om uit gegevens prognoses en trends af te leiden. Het programmapakket bevat daarnaast PowerPoint, de software voor het maken van overtuigende presentaties. Dankzij levendige animaties en overgangen en de integratie van 3D-modellen blijft het publiek bij lezingen geïnteresseerd en aandachtig luisteren. Voor degene die de lezing geeft, zijn de sprekersnotities zeer behulpzaam. Deze ziet alleen de spreker. 

Nog gebruikersvriendelijker en beter

De programma's die Office 2019 Home and Student for Mac bevat, vereenvoudigen voorkomende schrijftaken en het maken van informatieve presentaties mogelijk. Tot slot wordt alles wat niet tot het tekstbestand behoort, vervaagd weergegeven op het scherm. Hierdoor wordt concentreren eenvoudiger. In de Office-versie die is verschenen in de herfst van 2018, zijn enkele vernieuwingen doorgevoerd ten opzichte van de versie Office 2016. Zo is de peninvoer voor alle Office-toepassingen verbeterd. Bij de peninvoer worden de richting en drukintensiteit beter geregistreerd. Voor internationale communicatie en wetenschappelijke teksten is geïntegreerde vertaalsoftware beschikbaar. Bovendien biedt de 2019-versie een verbeterde gegevensanalyse in Excel. Daarmee samenhangend zijn nieuwe typen formules en diagrammen beschikbaar. In PowerPoint heeft de gebruiker de keuze uit animaties en een Morph- en Zoom-functie voor de overgangen. Ook kunnen SVG-bestanden en 3D-modellen worden ingebed in de presentaties en worden geëxporteerd als video's 4K-resolutie.

Eenvoudig Office 2019 Home and Student for Mac aanschaffen

Bij ons kan de bekende kantoorsoftware eenvoudig worden aangeschaft. Het gaat hier om de versie voor gebruikers die geen cloudfunctie nodig hebben. Deze versie kan hier snel worden gedownload, waardoor lange verzendtijden voor de originele software worden vermeden. Naast de passende licentiesleutel biedt Lizengo ook hulp bij de installatie. Macintosh-gebruikers krijgen daarmee een op maat gesneden variant van de wereldwijd bekende Office-software. De gemaakte documenten zijn zeer geschikt om internationaal uit te wisselen, omdat het om veelgebruikte bestandsformaten gaat. Office 2019 Home and Student for Mac overtuigt zowel op de Mac-computer als de iPad door zijn hoeveelheid functies voor mensen van alle generaties.

Processor: Intel-processor

Werkgeheugen: 4 GB

Harde schijf: 10 GB beschikbaar, HFS+-formaat (resp. macOS Extended of APFS)

Scherm: resolutie van ten minste 1280 x 800 px

Besturingssysteem: Office 2019 ondersteunt de drie actuele versie van macOS, dus altijd de nieuwste versie en de twee vorige versies. Op dit moment (oktober 2019) zijn dit MacOS 10.15 en MacOS 10.14 en 10.13.

Browser: actuele versies van Internet Explorer, Safari, Chrome of Firefox

Voor Outlook: microfoon voor spraakherkenning

Audio-uitvoerapparaat voor voorleesfunctie

Doorverwijzende links naar "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac - Waarderingen

Helaas hebben we nog geen waarderingen voor dit product ontvangen.

Beoordeling schrijven
Vul de cijfers alstublieft in het volgende tekstveld in.

Eenvoudig software kopen bij Lizengo!

Kopen
01. Kopen

Veilige aankoop door SSL-versleuteling.

Direct downloaden
02. Direct downloaden

U kunt uw software direct na aankoop downloaden.

Installatie
03. Installatie

Installeer en activeer de software en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Hoe komt onze prijs tot stand?

Softwarelicenties worden voor de productie van computers en systemen, voor de detailhandel of voor industriële apparatuur opgesteld en uitgegeven. Lizengo koopt bij veel distributeurs in grote aantallen nieuwe softwarelicenties op, die niet gebruikt of geïnstalleerd zijn.

Door deze manier van inkopen en door het wegvallen van lever- en opslagkosten door het virtuele levertraject en ook van het daarvoor benodigde personeel, kunnen we zulke goedkope prijzen realiseren en aanbieden.

Live Chat Live Chat